12 manaia ma faigofie auala e teu ai kofe ma ti i le umukuka

Anonim

O le filifiliga o o tatou manatu o le a fiafia i Tou Binrs, kofe kofe ma tagata uma oe masani ona tausia le tele o ituaiga vai inu.

12 manaia ma faigofie auala e teu ai kofe ma ti i le umukuka 16896_1

12 manaia ma faigofie auala e teu ai kofe ma ti i le umukuka

Tisa inu o se faʻapitoa faʻapitoa o le ata e ave le taimi ma e le gata i le tino ae o le fiafia foʻi ma le manaia. O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i le fracrant kofe. Matou te fuafua e faʻasalalau atu le fiafiaga le fiafia e le gata i luga o le ala o pati a le ti, ae mo le teuina ma le faʻatonuina o mea fetaui lelei. Lima ia te oe lava i o tatou manatu.

1 i luga o le fata

Afai o ia te oe se fata i totonu o le umukuka, e mafai ona saogalemu faʻaaogaina mo le teuina o kofe ma lauti. O lea o le a tatou a tatou uma.

O le tulimanu ituaiga o le a faʻatagaina Sakoe

O le tulimanu o le a sefe le avanoa i luga o le galuega luga. Ma i le taimi lava e tasi, ma faʻatumuina le faʻatasi le taua, pe a iai na mea.

2 i luga o le Tea Station

Afai o le nofoaga o loʻo i luga o le laulau pito i luga, fai se matagofie o se sone mo le ti ma le kofe. E mafai ona e tautau ni mea sa latou faia.

Aua le soona fai o lenei vaega l & ...

Aua le soona fai o lenei nofoaga ma le sili atu auiliiliga. Faʻatapulaʻa naʻo le mea sili ona taua e aloese ai mai le lagona o lapisi.

3 i luga o se matala matala

Fai mai foʻi i mea uma mo ti o inu mafai foʻi ona i luga o se matala matala. I lea tulaga, o le a e manaʻomia ni mea matagofie i le sitaili lava lea e tasi, pe peiseai o loʻo i ai, o koneteina o koneteina o koneteina mo kalama.

I pusa malamalama, ma faamafanafanaga malumalu & ...

I pusa malamalama, E faigofie ona teu kofe ma ti i vaega. I isi tulaga, aua e tatau ona faia ni faʻailoga faʻapitoa.

  • 5 mafuaaga e faʻaaoga ai le matala matala i le umukuka

4 i luga o le ata mo mea suamalie

O le Mini faʻamatalaga o le Tea Sour e mafai ona tuʻua tuʻu saʻo i luga o le laulau pito i luga. Faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faʻasologa lapotopoto. E mafai ona teu vailaau po o fagu ma lauti ma le kofe.

Multi-Storey Stand Benetare

O le tele-faleoloa tu e faigofie ona faʻaaoga. Nofoaga Faʻatomuaga i le laulau 'ai, o le ae mauaina ai se tautua sauniuni, o le a tumau naʻo ipu ipu.

5 i luga o le fata

O le fata o se lelei fesoasoani i le faʻatulagaina o faʻasologa ma tamai fagu laiti. E mafai ona tuʻua saʻo i luga o le laulau pe i luga o se laupepa tatala.

Active Tray mo Tita ma Ko ...

O se matata faʻapitoa mo ti ma le kofe o le a aveese le manaʻomia e toe faʻavasega le vaega o mea 'oloa ma atigipusa i le taimi o faʻamamaina. Faatoa toe setiina le fata mai le nofoaga i lea nofoaga, ma soloi filemu le laualuga i lalo. Vaʻavaʻai o mea tutusa mo le lauti, kofe ma suka, ina ia foliga mai ai le faʻaputuga.

6 i le pusa

O se pusa laupapa e manaia i laupapa ma potu e lelei mo le faʻatulagaina o le ti ma le kofe ato.

I le tapunia pepa, e mafai ona ...

I le pepa tapunia, e mafai ona teuina e le pusa i soo se mea. O le a le faʻalavelaveina le faʻafanua. E aunoa ma le faʻaopopoina o le ti ma le kofe i se atigipusa, e mafai ona teuina mea lelei, pei o le asusu mo afitusi.

  • 8 Manino manatu mo le teuina o naifi i le umukuka

7 i le puipui puipui

O le lelei filifiliga mo tagata e ona o le chuile kofe masini masini e teu ai capsules i le puipui o le puipui.

Faʻataʻitaʻiga, i se laʻau laupapa i le CF ...

Faʻataʻitaʻiga, e vave lava vaʻai i se laupapa, o loʻo avanoa ai pusa 'eseʻese, ma e manaʻomia e faʻatau. Ma e malie vave i latou i latou na latou taitaia latou, ae le o le sosola i pusa ma auvai.

  • O fea e tuu ai se masini kofe: 8 o se lautele ituaiga o aitia

8 I le vavaeeseina pusa

E mafai ona fai ni pusa faʻaputuputuina i totonu o le vailaʻau faasaina. O le tele o vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le teuina o lauti poʻo ato o le kofe.

E ala i le auala, o na auala e mafai ona ...

I le auala, o ia koneteina e mafai ona tuu i totonu o le atigipusa i lalo o le laulau ma faʻaaoga le tapuni tapunia o lauti ma le kofe. Ma o iina, mo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, suka.

9 i le tutu-tu

O le a le tele avanoa, ae o le a sili atu le faʻafaigofieina o le galuega o le faʻatulagaina o kofe ma ti.

Faafetai i le tusitusi manino ma

Faʻafetai i le ata manino, o mea o loʻo i totonu o le koneteina o le a vaʻai i taimi uma. E mafai ona e toe aumaia kofe po o se ti i le taimi. E mafai ona e faʻaolaina se faʻalapotopotoga se nofoaga i soo se nofoaga i le umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo ole masini kofe o le filifiliga sili lea ona afaina.

10 i le cosmetics faalapotopotoga

O le tele o le tele o potu laiti e sili ona lelei mo fraccal packs.

Talafeagai e faaaoga ai le faalapotopotoga

E talafeagai le faʻaogaina o le faʻatulagaina o le faʻalapotopotoga ma le toe faʻaleleia o potu. O lenei faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia e alu ese ai i fafo o le pusa - ua lava naʻo le tuleia o le manaʻo o loʻo manaʻomia ma maua se ato.

  • Faʻafefea ona teuina i totonu o le umukuka mataʻupu matagofie ma puʻupuʻu: 9 faʻataʻitaʻiga ma ata

11 i fagu mo Croup

Faʻaaoga ni vaega eseese e faigofie ai le decompade captules, mehhets ma faʻafetaiaʻi.

O nei faletupe o le a tumau i lalo o le ...

O nei faletupe o le a fetaui lelei i totonu o le umukuka i totonu, aemaise lava pe a fai o cereals ma pasta ua uma ona teuina i totonu o ia. O le tutusa o le mamanuina o pusa teu oloa o le a faia le umukuka sili ona faatonuina.

12 i se vaega faapitoa o le lauti

A mamanuina se umukuka, e mafai ona e fuafua tutusa pusa mo le teuina o lauti po o le kofe.

Ma afai o le umukuka ua uma ona sauni, tufatufa ...

Ma afai ua sauni le umukuka, ma vivii atu se tamaʻi pusa mo laupa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pamu o loʻo teuina. Latou, o le a latou, e mafai ona faʻaliliu atu i se tuʻutuʻuga faʻatulagaina poʻo le sifi i totonu o le isi pusa.

  • 9 teuina faiga i totonu o le umukuka o le a fiafia e maua uma

Faitau atili