Totonu ma le child: e le masani ai le fale

Anonim

O loʻo faia se mautotogi mo le totogiina o se faʻaupuga ma tupe faʻaalu ma tupe faʻaalu ma se manaʻoga maualalo. O iinei na manaʻo ai le au faʻatau le avanoa matagofie "ma le faʻamamaluina o le mea na ese mai i le isi mea totogi maketi. I le avea ai ma se faavae, sa matou filifilia se sitaili i ona po ma le elemene o le anā pepelo.

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_1

Totonu ma le child: e le masani ai le fale

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O le fale mautotogi o loʻo i ai i le LCD ", aua le mamao mai le ogatotonu o Moscow, i le eria ma se atinae atinaʻeina. O tagata na ona fuafuaina muamua na fuafuaina e totogi ma valaʻaulia le tusiata Kensaia Konovalov mo le mamanu o le mafanafana, faʻalelei ma faʻapitoa i totonu o le tagata nofoia. I le avea ai ma faʻataʻitaʻiga o le tagata o le tagata e faʻailoaina se aiga o le lua e leai se fanau. Faʻavae i luga o lenei mea, o manaʻoga masani na fausia. Sa manaʻomia le faia o le Eurodwoke mai le Free Taaloga Vaeluaga - ma se potu malolo, o se potu moe, o se potu faletaele ma se potu manaia.

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_3

Fuafuaina

O le uluaʻi fuafuaga o le fale mautotogi o se avanoa gaogao ma le maualuga o le susu susu.

"Ua maeʻa ona faia le toe faʻaleleia ma faʻamaonia i se auala e i ai i le iʻuga, o le ulufale mai o se potu laei, o se potu moe ma se faleʻoloa na tuu laulau. Mea e ofo ai, ae i luga o se tamai eria o le 51 sikuea mita. M na mafai ona tuu mea uma e te manaʻomia mo se aiga nofo lelei nofo i le lua tagata, "na amatalia e le tusitala o le ksena Konovalov poloketi.

O le au ma le auvae na pikiina i luga ...

O le a filifilia ai le au faipule i le aotelega o le aofaʻi o totonu (uliuli ma paʻepaʻe), faʻavaivaia ma lanu i mea eseʻese. "Mo le potu malolo, o se faʻafaigata faavavega le mauaina o le ata o le Astotista Winnik Belnik, faʻaauau monochrome uliuli I le leo na pikiina se moli susulu i luga o le sofa. E faapena foi le Stunmallic Shade na aliali mai i mea teuteu i le potumoe. E maeʻa le tuʻufaʻatasia ma le loloto lanu lanu, "fai mai Knonia Konovalov.

Faauma

Luga o le teuteuga ua filifilia e le sefe. Filifilia tumau ma le fiafia mea e foliga mai o le tamalii ma le mataupu o le toe faaleleia. O lea, mo le fola i le puipui masani, maanumi ma se mamanu o le maa faanatura o le fale gaosi Italia na filifilia. Lona, faʻatasi ma se isi faʻapolopolo ma se mamanu o le natura maʻa i luga o le maʻa, sa faʻaaogaina i luga o puipui i totonu o le faletaele. I le potu malolo ma le potumoe, na tu ai le foloa lea i luga o le fola - filifili mea i le tumutumu pito i luga, pe a tatau ai, o le togafiti na mafai ona faatauina i lenei auala.

Luga o puipui i le potu malolo ma le potumoe t ...

O luga o puipui i totonu o le potu malolo ma le potumoe foʻi na faataatiaina e se tasi puaa, ma tuufaatasi ma le vendered pane. E tusa ai ma le tusitala o le poloketi, o se fofo mo le teuteuina o puipui ma le teuteuga, ma le gaioiga o le a tautua puipuiga puipuiga e faasaga ile palapala.

Pa puipui i le alatele (ma vaega i totonu o le potumoe) o le moli lanu Igilisi vali.

Meafale ma teuina

O le le lava o le teuina o faiga i le fale mautotogi e leai. I le faitotoʻa, o le lautele o ofu ofu na fuafuaina, matou te mafaufau i fafo se potu lavalava laei i le potumoe, faia se kapoti mo le teuina o vailaʻau o aiga i le faletaele. O le teuina o le umukuka ua mafaufau foi. O le vaega pito i luga na faaloaloa atu i le taualuga, faia le itu vaega o koluma i mea faigaluega. O iinei e mafai ona e mafai ona ofi uma a le umukuka talafeagai.

O se faʻaopopoina o le teuina o faiga o loʻo faʻamauina i luga o le tele o le faʻamalama i le potu malolo - o se nofoa ma le tatalaina o vaega ma teu fale puipui. Ina ua filifilia e le filifilia o meaaiti, ma o le paketi. "Na filifilia naʻo le meaafale mai luga o loʻo i ai i le atunuʻu ma i le lotoifale ma tagata faʻatau, ae na faia se sitiseni faʻaonapo nei, ma taugofie. O lea na mafai ai ona suia le tiga i le aluga o taimi, "o manatu o Kussenia Konovalov.

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_6

Malamalama

Ua manatu potu taʻitasi i le tele o matataʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu malolo, o le moli autu o loʻo foia e ala i le faʻatinoina o moli uila, faʻaopopo - puipui-faʻapipiʻi ie limeill i luga o le faamalama.

I le potumoe o le faavae na fausia-i & ...

I le potumoe o le faavae na fausia ai le laʻau maualuga, o lamepa i luga o laulau a moega, ma mafaufau le moega mo le faitau.

I le faletaele, vagana ai mo le moli autu, e i ai se moli uila ma se moli i luga o se potu malolo ese, e fausia ai se siosiomaga mo malologa ma malolo.

Lanu

I le amataga o le galuega, na fai mai tagata faʻatau latou te fiafia tele i le tuʻufaʻatasiga o lanu uliuli ma paʻepaʻe, ae i le taimi e tasi latou te manaʻomia le malamalama ma le mafanafana i totonu. Faʻavae i luga o lenei mea, o le gamma autu na faʻatuina.

"Sa ia te aʻu le manatu e ave se eseesega o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma paʻepaʻe paʻepaʻe ma se faʻataʻitaʻiga i lalo o le maamoia ma tuʻufaʻatasia ma se mea malu ma mafanafana. O se foliga manaia tele o le pocelalain na o mai i le laveaʻi ma se Onyx mamanu o le mafanafana efuefu-kofe tini. I se faʻaopopoga, matou te pikiina se faigata o le laupapa laupapa, o loʻo taulaʻi atu ai le malu o've ovexlows ma faamaluluina le feteʻenaʻiga uliuli ma paʻepaʻe. I luga o le lanu e tasi na faia ma le malosi meafale na faia e okaina, piki i luga o mataitusi mo le porter i le potumoe. Mo puipui, o se lanu efuefu ma tamalii lanu enaena-begee ua filifilia. O isi uma lanu i totonu (saʻo piniki piniki, faʻaputuga loloto lanu moega) - foliga lanu lanu e faia ai le tele o le sipuni uliuli ma paepae voul

Sa le faigofie le faletaele ...

Sa le faigofie le faletaele e utifi ma tuu eseese le taele, ma na manaʻo le au faʻatau. O le eria o le potu na gata le faatapulaaina i tuaoi o le susu susu ma le faitotoa ulufale atu i le fale mautotogi. Ae o le tusitala o le poloketi na mafai ona fuafua le potu ina ia le gata i le taele ma taele, ae faapena foi nai lo le mafiafia o masini ma teuina masini. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona taʻua le potu.

Tusiata ksenia konovalova, & ...

Tusiata ksenia KonOvalova, poloketi tusitala:

Stylistcatically, o le fale mautotogi e avea ma aso nei ma nota o le or or deco. O tali faaonapo nei e fai ma sui o meaafale, le lava o peni, tomai faapitoa, ma Ar-deco-teuteu lelei i puipui ma deors.

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_10
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_11
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_12
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_13
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_14
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_15
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_16
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_17
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_18
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_19
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_20
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_21
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_22
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_23
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_24
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_25
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_26
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_27
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_28
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_29
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_30
Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_31

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_32

Potu malolo

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_33

Potu malolo

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_34

Potu malolo

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_35

Potu malolo

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_36

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_37

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_38

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_39

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_40

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_41

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_42

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_43

Umukuka

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_44

Vaega

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_45

Potumoe

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_46

Potumoe

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_47

Potumoe

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_48

Potumoe

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_49

Potumoe

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_50

Potumoe

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_51

Ofu

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_52

Faletaele

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_53

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu ma le child: e le masani ai le fale 1724_54

Architect: KNSia KonOvalova

Stylist: Yana Yahina

Stylist: Posona Rozhkova

Matamata i luga

Faitau atili