5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu

Anonim

Faʻafiafiaina faiga, tasi le kapeneta mo mea uma ma le teuina o tupe a le aiga, matou te malamalama i fofo e iʻu ai i le tuputupu aʻe.

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_1

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu

1 tasi Big Workrobe mo mea uma ma vave

Masani lava, pe a fatuina se teuina o faiga, o se mea sese e faʻatagaina - o se fale tele o le fale poʻo ua faʻatau, le mea e faʻatau ai mea uma, i mea uma e tatau ona teuina. I le taimi muamua, o le tamaʻi vaʻai, o se tele o le aofaʻi e mafai ai ona e aveʻese mea uma, ma e lelei tele le potu. Ae faatasi ma le faʻaogaina o aso taʻitasi i aso taʻitasi se faiga, e iʻu ai i nisi mea e te manaʻomia nai lo isi. Ma i le faaiuga e te ave e le aunoa, togi i le vaʻai ma faʻatupu se vevesi.

I se faʻaopopoga, o le tele o vaega o le Kapeneta e le faʻamaonia ai le faigofie o le faʻavasega. E tatau ona e gagauina le teuina o le teuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuu se tamai pusa mo ie ma mea e faʻaopopoina i totonu o le potumoe i totonu o le potumoe. Faʻaopopo fata poʻo le fata i se lapoʻa laupapa.

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_3
5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_4

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_5

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_6

  • 8 teuina mea sese i le kapoti e vete ou lavalava

2 tele o le tuai o teuteuga tuai

O le penefiti o le taugofie masani na aliali mai i tagata uma. Ae toʻatele e foliga mai o popolega lea i lavalava, oloa poʻo tupe teu o mea tuai i luga o le faapaologa. E seasea, o ai e manatu e tatau i nisi taimi ona asiasia ma aveese se isi vaega. O nisi nei o vaega o mea e mafai ona maua i le taimi nei faavaivaia.

  • 7 mea sese i le faʻaaogaina o le stucco, o le a le le fiafia i totonu

  • Alofa. O nisi taimi e sili le alu e tuʻu mo le vaʻai i nisi o le sili ona lelei faʻamanatuga o tafaoga lelei: o se laupapa faʻapitoa poʻo se pesega. Ae pe a tele mea e tele ai, e eseese uma i latou ma sitaili, ua avea le potu ma se faleoloa sologa.
  • Tusitusiga. O loo i ai vaegavala e mafai ona tautua aʻo tele augatupulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, kapeta. Ma e i ai le tasi e tatau ona e suia i taimi uma fou: ie laulau, pupuni, palanikeke, ufiufi mo sukalati.
  • Folasaga ma atavali. Afai e te masani ona faʻatau fou ma naʻo le faʻaopopoina o latou i se avanoa avanoa, vave pe mulimuli ane o atu i se lagona o le leo leo. Taumafai e aveese mea uma ma tuu le puipui gaogao mo le vaiaso, ona fai lea o se vaega fou. E mafai lava le pau lea o le vaega o aitema.

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_9
5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_10

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_11

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_12

  • 7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale

3 nestthetic teuina o mea aiga

Tele o loʻo agai atu i le matagofie o le teuina o oloa i totonu o fagu tioata, gagau seevae i le tutusa faʻailoga. Ae o loʻo tumau pea le vaega o mea faitino e toetoe lava o mea uma e ala i mea uma o loʻo avea ai ma chepmists ma masini mo le faʻamamaina, metotia. E masani ona tuu fagu i lalo o le magoto, i luga o le tapuni o le masini fufulu, i le pakete i le tulimanu o le faletaele. O le tui o le ogaumu ua tuu i totonu o le auala po o le faapaologa. Ua tulei le mop i le tulimanu o le faletaele. O nei mea uma e faʻaopopoina ai se lagona o le faʻamamaina o le faʻamamaina.

Ia o le avanoa e vaʻai ma le faʻaeteete, piki tapunia le teuina mo ia mea. I le faletaele e mafai ona e tuu se sparrown loka, i le mea uma mo le faʻamamaina o le ai ai. Mo se moli uila, e aoga e faailoa ai le avanoa i totonu o le fata.

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_14
5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_15
5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_16

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_17

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_18

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_19

  • 9 mea taua mo le maualuga-lelei faamamaina (siaki le mea e te le o iai)

4 faataapeapeina o laau

Laau - o se faipisinisi lelei mo le fale, ae pe a na o oe o se sili ma mafaufau loloto. Muamua o mea uma lava, talisapaia lea laʻau ia latou: E fia latou foliga na faʻapea ai oe. O fugalaʻau uma mo nisi mafuaʻaga e le fiafia i le vaʻai, e mafai ona e tuʻuina mai e masani ai pe uiga i se mea latou te fiafia ai.

Le isi, filifili cachepo ia i latou, o le a faia i le tasi lanu lanu. Tusa lava pe i potu eseese o laʻau, o le tuʻufaʻatasia lea o loʻo faia se lagona lagona o le mafaufau mafaufau ma faʻavave.

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_21
5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_22

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_23

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_24

  • 6 sili ona matagofie cacti o le a sau i totonu ma tagata uma

5 SIEMERICTY AGADS

O nisi taimi ua tuanaʻi na le talafeagai e fai ai se pa lelei, faʻamalamalamaina ma teuteuga, poʻo ato oloa i luga o se pepa matala. O uiga na vave ona faʻaogaina i fesoʻotaʻiga lautele, foliga matagofie i le mamanuina ata o totonu, ae i le olaga moni latou te foliga masani ai. O le mea moni o mea e tatau ona tutusa lelei le teuina o gaioiga mo le tele o le teuina, i totonu o le sitaili ma le sitaili.

O lea, e sili atu ma le puleaina o polokalame o aso ma ia faaeteete ma taumafai mo nisi taimi faigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, tausia teuteu i se atigipusa poʻo se pusa kapeneta.

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_26
5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_27

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_28

5 mea sese i le mamanuina, ona o le nofoaga e foliga ai le potu 1731_29

  • 5 manuia auala e nana ai vaivaiga o lou fale mautotogi

Faitau atili