Laititi le potu ma le spacive jacuric

Anonim

O le fale mautotogi e naʻo le 26.7 sikuea mita. O le pule o le tagata e ona fesiligia tagata faigaluega e tufatufa atu i le sone toetoe lava o le tutusa, o le iʻuga na sili ona soʻona e ala i tulaga o le potu potu ma le nofoaga e tasi.

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_1

Laititi le potu ma le spacive jacuric

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O lē e ona o le fale mautotogi o se fafine lea, e fiafia e malaga, atiaʻe se galuega faʻamanuiaina. Alofa mo le faimalaga tele faailoaina o le aythetics o totonu - o se itu faaonapo nei ma se pendnt i le ituaiga o fale o Bali motu.

O se tamai potu e tatau ona vaeluaina i le lua sone: o le umukuka ma leo. O le umukuka o loʻo iai ina ia mafai ona e faʻaaluina se taumafataga ma uo, ma i le nofoaga nofomau e tuʻuina atu se nofoaga moe. O le tusiata Louise Buchinekaya ma Designer Alexander Glaznikov na tausia le galuega.

Fuafuaina

O le amataga o loʻo iai le fale mautotogi, e aunoa ma se vaega, ma le lua faʻamalama ma "susu" togi. Sone na filifili e tufatufa atu, tulei i fafo le punavai faamatalaga. O lea, o latalata i le Tery Intoppets na faaauupegaina ma le faletaele, ma le faamalama - o le nofoaga o totoe - o se nofoaga malu ma se nofoa. O le umukuka mai le potu malolo na vavaeeseina i se tioata vasega ma le faitotoʻa faitotoʻa, e le mafai lea ona salalau le manogi i totonu o le potu.

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_3

Faauma

O le maota autu o puipui o le plaster i lalo o sima. I luga o le fola i totonu o le umukuka, o le taʻele i lalo o le maʻa, ma i le potu nofomau - o se inisinia inisinia. O le faletaele e tuʻuina atu ma se ufiufi i lalo o le moli moli, o le umukuka o loʻo faʻapipiʻiina foi ma fusi - laiti faʻasologa ma le le-opeopeme "o le tupua masani" o le faʻafanua o Kerisimasi ".

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_4

I luga o puipui i totonu o le faletaele ma le sofa na faia ai ni leo lelei - teuteu panels. I le faletaele o le ofe o Pomboo Stems, ma totonu o le potu o loo i ai o laupapa laupapa.

Meafale ma teuina

O le mea autu o loʻo teuina o mea, o ie puipui o le ie ma le fiafia o aiga o loʻo masani ai i le auala - o le tele o le fausiaina o le totonuga o le moli o le pa. O le pusaaisa i totonu o le umukuka o le a fausia i le nofoaga e tasi e teuina ai. Mo le faʻaopopoina o le teuina o mea faʻafeagai o le sofa o se pusaaipoto.

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_5

I le umukuka o le nofoaga - o se mea sili ona faigata. O le pito i luga o le pito i luga e masani ona faia ma glazing ma tatala fata, na tuuina atu le dynamics ma le laititi o le ulu. I totonu o kapeneta e mafai ona e nonofo uma ipu ma umukuka. O se masini fufulu ua fausia i le pito i lalo mai le laulau 'ai.

E ala i stylistics, o meaafale na filifilia e se puʻupuʻu, i le masani lanu ma le poto masani. Ae o loʻo iai ni faʻailoga: o lea, le faifeau i le nofoaga o loʻo nofomau ai ua teuteuina i fefaʻatauaʻiga e pei o le lalagaina. Se isi faasinomaga i le asthetics of Bali.

Malamalama

O le malamalama o mea e manatu i fafo atu o loʻo i ai i sone taʻitasi sa i ai se faʻamatalaga faʻapitoa ma le faʻamalosia.

Masani malamalama faigata c & ...

O le aofaʻi o malamalama ua foʻia ma moli pulini, faʻamalologa i luga aʻe o le laulau o loʻo faʻatu i luga o le nofoaga e tu ai, e faʻamalolo ai foʻi le SOFA.

O le e ona o le fale mautotogi na manaʻo e maua se spa siosiomaga i totonu o le faletaele. Badi Island Sysratem Lagolago Faʻavaʻa, BAMBoo Prk, laupapa kapeneta i lalo o le atigi ma lapoʻa vaega masani.

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_7

Louise Buchinekaya ma Alexander St & ...

Louise Buchinekaya ma Alexander Glaznikov, tusitala o le poloketi:

O totonu o loʻo faia i totonu o le itu faʻaonapo nei i le masani lanu lanu: papaʻu o fafie, maʻamaʻe, maa. I le teuteuga o loʻo i ai ni lagona loloto e tutusa ma le tasi ma le isi: Honeycom pusa - ma se laupapa laupapa faʻapipiʻi.

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_9
Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_10

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_11

Umukuka

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_12

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Laititi le potu ma le spacive jacuric 1801_13

Tusiata: Louise Kuchinskaya

Designer: Alexander Glassnikov

Matamata i luga

Faitau atili