Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti

Anonim

Le fale, faʻatulagaina e tusa ai ma le faʻavae o zero leai otaota, e le o ese ai nai se isi. O le itiiti e itiiti afifi iinei ma e masani ona faʻaaogaina e le masani ai o le fasimoli.

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti 1825_1

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti

Olaga e leai se mea lilo e leʻo se faiga masani fou, ae sili atu ma sili atu manaʻoga. Matou te tausia le punaoa o le paneta ma aʻoaʻo e togi ese ma faʻaaoga itiiti. E i ai tulafono faigofie e mafai ona mulimulitaʻi.

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 Faataitai se Suʻesuʻe

Ina ia aua neʻi toe faia mea o loʻo ia te oe, vaʻai i lau "oloa". O lenei popolega e faʻatatau i le faʻaaogaina e pei o pou, fufulu, pasta, ma isi mea.

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti 1825_3

  • Lea e faʻatulaga ai le aoina o le fale o lapisi: 12 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi

2 fai se lisi faatauga

O le a laveaiina oe mai le ova tele o tupe faʻaalu ma, o se faʻaiuga, tele lapisi. Faʻatapulaʻa le taumafaina e faʻaititia ai otaota. Ma mo lenei faʻatau manino i luga o le lisi - o le mea e te manaʻomia.

  • 6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei)

3 le lava-faatauina atu

O se tu ma aga sili ona lelei, o le e sili ona lauiloa i sisifo, ua taʻua o Garage faʻatau - tasi le tausaga pe afa tausaga e tuʻuina ai au mea le talafeagai i luga o au faʻatau. O le tau o le faʻailoga, o se mea na faia uma i se meaalofa poʻo se suiga. Taumafai e tuʻu faʻatasi ma uo poʻo tuaoi.

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti 1825_6

  • 9 manatu mo le faʻaaogaina i le olaga o se masani zip-afifi (filifiliga sili atu nai lo foliga)

4 ma faatau ma lima

E le maasiasi stereotypes, le lima-lima, ae talafeagai. E masani lava, o tagata o loʻo tuʻuina e faʻatau ma le saʻo mea fou ma mea e leʻi oʻo mai ia i latou. E sili atu le faʻatau e faʻatau ua uma ona faʻatau atu nai lo le togiina o le fou ma faʻatau.

  • 5 fua manatu mo le faʻamamaina nofoaga e le oʻo i lima

5 fai se mea oe lava

Mo se faʻataʻitaʻiga, na oso ai mai fasi mataʻupu o loʻo mafai ona sui le ato Cellophane ma le vurces e te alu i le faleoloa. Ma o le ie mo a latou mafai ona maua i lona lava pusatoso - faʻaaoga mea e le ofuina.

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti 1825_9

6 Aua le suia mea e aunoa ma le mativa

Faʻatau mai mea fou e ao ona fesoʻotaʻi ma le manaʻoga mo i latou. O le isi vase, o se kapeta fou, o se isi lamepa i luga o le faʻasoa - e tau atu uma i le maʻi e le gata o lau totonu o fafo, ae o paneta foi.

Taumafai foi e faʻaaoga uma tupe faʻaalu i le iʻuga. E matua taua lava mo le cosmetics, faamama sui. O le taualuga o tupe i luga o le taele e le naʻo le le fiafia o leo leo i totonu, ae sa faʻaalu foi tupe ma isi lapisi. Faʻatau se afifi fou pe a o le matua ua atoa.

  • 5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso

7 Faʻaaoga mea e toe faʻaaogaina

Nai lo lea o se palasitika pipisi tui - o se mea e mafai ona toe fausia ai, nai lo Cellophane - O se afifi i luga o se sipi-tapulima e mafai ona fufulu. Ioe, e tele atu tatau, ae o le a umi umi ma maualuga le otaota i mea fou ua tiaʻiina. Ma e sili ona taua - e i ai le tele o lapisi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fasimoli. E mafai ona fufuluina o latou lima, ipu, itupa, e oʻo lava i le fufuluina o lavalava (faʻapipiʻi muamua i chips). O le fasimoli e taugofie ma, sili ona manaia, ua faʻaaogaina atoa.

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti 1825_11

8 Faʻatau le mataupu, e le faʻapipiʻi

E faigata tele ile aso moni e mulimuli i lenei tulafono. Ae ui i lea, pe a mafai ona ave se mea e aunoa ma se afifi pe afifi - fai. O le faigofie mea o le amataga - o fualaʻau o fualaʻau ma fualaʻau i faleoloa.

  • Faʻafefea ona faʻavasega lapisi i le fale ma tuʻu i ai pe a e nofo i Rusia

9 Aveese le ulmmody mea

E leai se mea leaga i mea o latou, minus e mafai foi ona latou o ese atu i fafo atu o latou ulufale atu. Ma o le a tatau ona e faia, pe faʻapefea ona faʻaaogaina lau faʻatau lata mai.

Faʻafefea ona faʻatulaga le ola i luga o le faʻavae o zero otaota: 10 faigofie auala e togi ai itiiti 1825_13

10 Fesuiaiga ma tuaoi

Ae e te leʻi faʻatau se mea, fai i ou tuaoi, masalo latou te maua le mea e te manaʻomia. Faaauau tutusa pe a e manao e aveese se mea. E masani lava, tatou te le aveina lapisi, ae o le aoauli, ipu poʻo se faataʻitaʻiga, apamemea, mafai ona o mai i se tasi.

  • O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga

Faitau atili