Faʻafefea ma le mea e teu ai oloa mo le faʻamamaina: 8 talafeagai ma le aoga manatu

Anonim

Matou te faʻaali atu le teuina o filifiliga mo vailaʻau o le fale, faʻapea foi foi ma invenstory: mop, ieie ma le tele o coutops.

Faʻafefea ma le mea e teu ai oloa mo le faʻamamaina: 8 talafeagai ma le aoga manatu 1840_1

O le vitio na faʻaalia le teuina o filifiliga ma faʻamamaina nofoaga

Ma o lea ua matou taʻuina atili ma faʻaali atili manatu.

1 i totonu o le loka vase

Lelei pe a uma ona sui mo mea uma ma o loʻo iai uma se potu teu oloa eseʻese faleoloa. O le a mafai ai ona i vailaʻau uma o le aiga, ma se faʻamama gaogao ma le mopu ma se pakete, ma eseese ituaiga o loʻo faʻaalu ma ieie.

Ina ia mafai ona sefe avanoa

E sefe ai le avanoa, e talafeagai le mafaufau e uiga i le anotusi o sea loka, o lona uiga, e filifilia ai le aofaʻi o fata, lo latou maualuga. O le au MoPS e mafai ona ofi i ni vaega poʻo faʻavaʻa, ma tuʻu ai le faʻamamaina o le tui. I totonu o sea potu o loʻo teu pisinisi, o le a talafeagai foʻi i le teuina o mea faigaluega poʻo toe vaega o fale.

  • Faʻafefea ma le mea e teu ai patetoo i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi, o le a le faʻaleagaina: 5 manatu ma tulafono

2 i lalo o le magoto

Masalo o le mea e sili ona taatele e teu vailaʻau fale o loʻo i totonu o le kapeneta i lalo o le magoto i totonu o le faletaele poʻo le umukuka. E taua le amanaia i ni nai minute.

Muamua, saogalemu. Afai k ...

Muamua, puipuia. Afai e iai lau fanau ma manu, ma o le kapeneta e le lokaina, e sili le lafoaia o lenei manatu ma aveese ia vailaʻau o le fale. Lona lua, e naʻo le laʻititi faʻavae o le a talafeagai i totonu o le kapoti i lalo o le magoto, ma maualuga mops poʻo masini suauʻu o le a teuina i se isi mea.

  • 11 mea o le a fesoasoani faʻatulagaina o teuina i lalo o le magoto ma umukuka sink

3 i luga o le masini fufulu

Nofoaga mo le fufuluina o masini i ...

Nofoaga mo le fufuluina o le faletaele, pe a fai e le o fausia i lalo o le magoto, e tatau ona e mauaina ma le manuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, alu ifo ni nai mau o le a tupu mo le faʻamamaina o le a tutupu mo le faʻamamaina o solo ma isi pisinisi tivili.

  • O fea e tuu ai se ato ato tupe: 5 nofoa, vagana mo le faletaele

4 i luga o le puipui

Afai o iai sau pa gaogao, lea e le o vaaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i tua o le faitotoʻa - tautau ie saito i luga ma tufatufa uma auala mo le faʻamamaina.

Lata mai e mafai ona e faʻapipiʻiina matau & ...

Latalata mai ia te oe e mafai ona faʻapipiʻi matau mo le teuina o le mop poʻo ni paʻu. O sea avanoa o se vaega i luga o le puipui e mafai ona maua i totonu o le potu teuina po o le tulimanu, i ai sau masini fufulu. E fautuaina ona maua se nofoaga faapena ina ia mafai ai ona vaaia.

  • Faletaele teuina: 7 Tiapolo filifiliga fofo

5 I le faitotoa

O le teuina o fale faʻamamaina e mafai ona faʻatulagaina i le faitotoʻa a le umukuka poʻo se kapeneta i le faletaele, poʻo le faitotoʻa o totonu, e oʻo atu i le potu malolo.

I luga o le tamai faitotoa tuu

I luga o se faitotoʻa laʻititi, ma faigofie, fusuaga atoatoa e le tatau ona tuʻuina i se auala e faigofie ai le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Ae i totonu o le faitotoʻa totonu poʻo le faitotoʻa i totonu o le potu teu oloa e mafai ona e tuʻuina le faʻamaumauga: pulumu, map.

Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, mo lenei oloa ...

Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, matou mafaufau i ai i fafo se uamea mid i matau, lea e faʻapipiʻi ai mea uma.

6 i luga o le uta feʻaveaʻiga

O le Mobile Trolley e faigofie, Ta & ...

Mobile Trolley e talafeagai, pei ona mafai ona e aveina atu ia te oe i totonu o le fale mautotogi i le faʻagasologa o le faʻamamaina ma faʻasaʻo mea uma i le lima. Ma i aso o le fufuluina e le manaʻomia, tuu i totonu se laau leai se taua. Mo ni taʻavale e faigofie ona maua i IKA, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Up-The Uili Mode o Roskug.

  • Faʻafefea ona piili solo i le kapoti matagofie ma puʻupuʻu: 5 auala ma aoga aoga

7 i le kapeneta ma le tagamea

O le mafuaʻaga e mafaufau ai i se vavaeʻese (abear e laititi) E tatau foi ona fai se masini tau tamaoaiga, ona talafeagai lea ona tuʻu le masini fufulu ma masini faʻamago. O le lona lua e masani ona le amanaiaina, e ui ina foia le tele o faʻafitauli ma vai faamago ma faʻamamago ai.

I le ala, fufulu ma mago ...

E ala i le ala ma le palapala ma faʻamamaina masini e tusa ma tulafono e mafai ona faapipiiina i le alatele. Ma lata ane - tuu le loka mo mea uma mo le faamamaina, tusa lava ma le faasausili. I totonu o se fagu, ma faʻanoanoa, pe a e mafaufau i le pito maualuga o fata.

  • 7 potu teu oloa e fetaui lelei o le a fiafia i ai e le au faanaunauga o poloaiga

8 i se pusa auala

Afai e te le o se tagata fiafia o le ituaiga o ...

Afai e le o oe o se tagata fiafia o le vaega o mea faigaluega mo le faʻamamaina ma taofi naʻo le sili ona manaʻomia masini, e te le manaʻomia se pusa lapoʻa tele. Aʻo le pusa e faigofie ona gagau mea uma e te manaʻomia, o le a aoga. E fetaui foi ile amo ma aʻu i le faʻagasologa o le faʻamamaina.

  • O le a le pusa mo le vevesi ma pe faʻafefea ona fesoasoani e faʻafefe le ola ma faʻamamaina

Ata i luga o le faavaa: Tapunia

Faitau atili