5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau)

Anonim

O le Mini-togalaʻau i le umukuka, o le laupapa faʻamaumauga ma se sorfable sperveved (filifili se aoga aoga o le a le o se isi paʻu paʻu.

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_1

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau)

Lisiina uma filifiliga leaga i le vitio

1 tusi

Mai tusi e mafai ona e faia se mea teuteu teuteu i luga o se laulau kofe, o le fatafata o kapoti po o se laulau moega. E masani ona faʻaaogaina e tagata mamanuina i luma o le Photory of prosaons e faia ai le totonu ma le faʻaputuputu ma le paie. O tusi foi e atagia ai foi le amanaʻiaina ma tagata o latou e nonofo ai i totonu o le fale, ma faʻaopopoina faʻatasiga.

E le gata i lea, o se tali talafeagai lenei mo i latou e fia maua se mausa e faitauina atili sili atu. Tuu tusi fou i le vaʻai, o lea e masani ona e maitauina i latou nai lo le tutu i luga o le fata i totonu o le kapoti. O le isi faʻaopoopo: solo le pefu mai le lua tusi aʻo faʻamamaina e faigofie ona faigofie nai lo le tele o statuttes, o tuuga ma isi teuteuga o foliga lavelave.

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_3

  • Totonu mo paie: 6 le manino fofo e le aumaia le faʻafitauli i aso uma o le olaga

2 faamaumau mo faamaumauga

Afai e te le fiafia i le manatu e tautau i luga o le puipui ata ma punou, mafai ona e faʻaopopo i faʻamaumauga mo faʻamaumauga. Filifili ese le tasi o le a fetaui lelei i totonu o le itu i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laupapa auro a le ulumatua mo aso nei tulaga masani. Mo le eco poʻo le scand - cork poʻo le uliuli maneta, o loʻo mafai ai ona e tusia le pronem, faʻafouga o lau faasologa. Filifiliga nofoaga e naʻo le tagata taʻalo e latalata i le fale faigaluega. E talafeagai mo le matagofie o le tatalaina o le teuina i totonu o le umukuka, i le auala auala pe o le potu malolo.

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_5
5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_6

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_7

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_8

3 Mini-togalaau i le umukuka

Afai e te le fiafia e faʻamafanafanaina i totonu mo le matagofie ma faʻaalu se taimi i luga o le meaola, mafaufau e uiga i se tamai umukuka togalaau. E ese le tele o fualaʻau ese ma manogi e faigofie ona tupu: latou te le manaʻomia le faʻasesega ma fetilaisa. Pau a le mea latou te manaʻomia o le tele o le vai ma le tele o le malamalama. O le iʻuga, o le ae mauaina le Eco-faauo oloa ma se lalelei lanumeamata aulelei. Ma pe a uma le seleselega, o se poke sex e mafai ona lafo ese.

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_9
5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_10

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_11

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_12

4 Carv

O le kapeta e masani ona faʻailoa i le pefu o loʻo aoina ma galo lena mea ma a latou fesoasoani e mafai ona e foia ni faʻafitauli eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te malulu malulu i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo, moega poʻo sofa. O lenei tamaʻi suiga o le a aʻafia tele ai le faʻamafanafanaga: o le a mafai ona savali e Brerefoot poʻo ni totini manifinifi. E aoga foʻi ona faʻaaoga le fola i se nofoaga e masani ona taʻalo ai tamaiti.

O nisi taimi o le kapeta tautau i luga o le malulu puipui e faavaivaia ai. Afai e te taʻalo i mea fai musika poʻo le leo leotele o ata tifaga, o le oloa o le a faʻaaogaina ai nisi o leo ma o le a latou taofi le faʻalavelaveina tuaoi.

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_13
5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_14

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_15

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_16

  • Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola

5 LE MAFAI ONA MOLIMAU MO SOFFE

O se sofa e sili ona faʻamamaina o le a faʻatagaina oe e sui le lanu lanu o le potu, faʻataʻitaʻi ma ai ma ausia eseʻese aafiaga. O se mea sili lea ona aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fugo e mafai ona soloia faʻaalu i taimi uma e te manaʻo ai, ma sui pe a na leiloa lona foliga vaʻaia. O le sofa i totonu o le a le toe mafai ona mitiia manogi. Ma le isi, o le a le tele o avanoa e tatau ona e mafua ai le matutu mama pe tuu i luga ma se nofoaga tumau.

Filifili seti o loʻo aofia ai i le tele o mea e aofia ai: O loʻo vavaeeseina mo pine taʻitasi, nofoa ma le lima o le ata, pei o le ata i totonu o le ata. O sea tali e foliga mai e le faʻaeteete nai lo tusitusiga o loʻo i luga o le sofa. Laititi mea laiti e faigofie ona aveese ma fufulu ese pe a e sipelaina se mea ia i latou. E le tatau foi ona e faia ni faʻataʻitaʻiga ma le tele o pala: aufana, lolomi ma tau.

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_18
5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_19

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_20

5 Manatu masani o le In Interior Devor (teuteuina i le mafaufau) 18676_21

  • 5 le manuia Joben Decorication (sili atu le toe maua)

Faitau atili