Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga

Anonim

O lenei totonu o le a fiafia i tagata uma o loʻo vaivai i le taulaga o le taulaga ma ultra-starty system. E tele o fafie, loloto lanu ma mea sese.

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_1

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O tagata e ona o le Eurotrekhkinnayaya fale mautotogi i Minsk - o se ulugalii faaipoipo talavou. O le toʻalua e galulue i le itu e tasi ma e faʻafiafiaina o latou mea fiafia. O le ulu o le aiga ei ai musika ma le taʻaloga i le kulupu o musika, o se ava - tusi, ata. O le ulugalii faaipoipo na liliu atu i tagata mamanu o Ava ma Igor Skyzezey, e aunoa ma le mauaina o ki i le fale mautotogi - o le fale i le fauina o le fale.

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_3

"Tagata faʻatau malamalama i le tele o le siosiomaga e tosina ai latou, ae leai se manatu manino o le faʻasologa o totonu. O le fale lea o loʻo tu ai le fale mautotogi i le vaega o Minsk, o loʻo siʻomia e le tele o le tele o le lanumeamata. Ma o le maimoa mai le pupuni o le potu malolo e sili atu ona sao i le atunuu; I le faʻagasologa o talanoaga soʻofaʻatasiga na mafai ona fausia ma malamalama i le sitaili. Ma le isi, o tagata faʻatau na masani ona matala i lanu loloto ma lanu, ma matou te matua le agaga, "e fai atu, Igor ma le Alee.

Ua amata loa galuega ile poloketi, taunuuga o lea na faamalieina tagata uma.

Fuafuaina

O le amataga o le vaega o le atiaʻeina o le au tusitala o le poloketi e manuia - sa talafeagai lava mo manaʻoga o le aiga. Sa leai se aoga i le fale mautotogi - na latou tuua le potumoe i luga o le nofoaga, o le ofisa o le lumanaʻi e mafai ona suia i totonu o le vasega pepe. Pau lava le mea, aveese le vasega le amanaiaina i le va o le auala savali ma le potu malolo. O lenei faʻatagaina e tatala ai le avanoa ma auai i se aoga sili atu.

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_4

"O le potu tele o le fale-kamuta-potu o le motu o le motu o le ofi mai le laulau, na faia mo matou tusi," "O le Tusi a le tusitala o le poloketi.

"O le umi ma le le aoga, i le taimi muamua, o le sarsedor na mafai ona vaeluaina i ni sone. Na matou mauaina se alatele i le alatele, o le fale Gallery ma ata o tagata faatau mai femalagaaiga ma tufatufaina vaega o le auala. O le "lima" o le auala o le auala e tau atu ai i le pito i tua o le fale mautotogi o le fale mautotogi, lea e faia ai e tagata faatau le tele o le taimi. Lenei i luga o le sikuea 32 sikuea mita na mafai ona matou tuʻuina atu se potu malolo ma se lapoʻa lapoʻa ma le dagotatali (faʻapea foi ma le potu puipui. O se tasi o potu o le fale maunu na filifilia e fai i lalo ifo o le ofisa ma se suiga mulimuli ane i se tamaititi tausi soifua pe a o mai i lenei tama matamata pe a oʻo i lenei. Sa matou mafaufau i le lamepa o le mea lea e tumau ai se nofoaga mo le fale e tasi. Na tetea foʻi le eletise, e siaki ai fuafuaga o le lumanaʻi, "o le tala a tagata fai togafiti.

Uati i le potu malolo - o mea leaga. & ...

Uati i le potu malolo - o mea leaga. Na fesiitai i latou i le aiga o le toalua mai lea tupulaga i lea augatupulaga. O tusitala o le poloketi na faʻasoaina se tala manaia: "E tusa ai ma faʻamatalaga mai tagata faʻatau, o le uati o loʻo tafafao ma le seneturi sefuluiva. O le fale o le uati, leaga, e le puipuia, ma i le tele o tausaga ua suia ai na suia ai le ona o le fale mautotogi. Ae o le Pendulum mechanism ma vili ma le tala o le "Le rai o se paris" ("tupu o Pale") o le muamua. E tele tausaga o le faaitiitia, sa leʻi "alu le uati ', ae pe a feoaʻi (E aliali mai, mai le ocsights), o le auala na amata mo le aso. O lenei faʻamoemoe na vaʻaia e tagata faʻatau o se faʻailoga lelei, ma ua latou filifili e toe faʻaleleia le uati. "

Faauma

Mo le mamanuina o pa i potu potu uma na latou filifilia o fufulu vali. I le vaega autu o le fale mautotogi - lanu efuefu o puipui. O le lanu le mautonu filifilia e fai ai le fausiaina o meafale mo meaafale meaafale. I le auala tele ma taele faletaele - i le lanumeamata lanumeamata. I le ala savali, o le lanu e latalata i le sami, ma i le susu susu ua latalata i le Emedade. I totonu o faletaele i nofoaga o tuʻusaʻo fesootaiga ma le vai vai teuteuina i papa.

O le fale laupapa laupapa na faataoto i luga o le fola i nofoaga o fale apitaga ma alalaupapa. I le faletaele ma alavai - o le taʻele, ma le fola e aofia ai le umukuka ma le faapaologa - procevin cyodware. O leo i le teuteuga o laupapa o laupapa laupapa i luga o puipui o le potumoe ma se ufiufi ma o ato i luga o le totonugalemu o le umukuka O lenei faʻamalosia le lagona o le atunuʻu siosiomaga.

I le ala, ma potumoe laupapa

O le mea lea, o le faigata tele o le galulue faʻatasi ma lenei totonu o loʻo fesoʻotaʻi ma le laupapa laupapa. "I le amataga, o le mea na na fuafuaina mai i se tamai laupapa Farani limatusi kapita le kolisi. Ae Covid-19 na suia suiga ia tatou fuafuaga. Ona o le pulumu, toetoe lava o mea uma Europa na o atu i se mea leaga. Ina ua maeʻa 9 masina o le faʻatali, matou te maua ai ni matai e sili ona lelei i le lotoifale o loʻo faʻatinoina ai lo matou manatu i le naʻo isi vaiaso. O le iʻuga, na faʻamalieina tagata uma; o tagata uma e lua, ma matou "," o le ala lea, "o le auala lea ma Igor e faʻamatala.

Meafale ma teuina

E tusa ai ma tusitala o le poloketi, o le teuina o mea i totonu o le interi i totonu e le na o se galuega aoga. Ua filifilia e avea ma faʻailoga, faʻaauau le autu o le atunuʻu o le atunuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le nofoaga o loʻo soifua ai, o le loloto lanumoana o le fata fatuina ua fausia i le nofoaga o nofoa. O le umukuka ulu i luga o le paleti pa puipui e aai ai o ia i lanu. I totonu o le potumoe - o se ofu o le fale ma le galu o faitotoa. Mai le ala savali e mafai ona e maua i totonu o se isi potu laei, lea ua tuu uma ai mea talafeagai. Mo le teuina i le Ofisa (Vasega i le lumanaʻi) O loʻo mafaufau foʻi se fale teu tala i le faʻamalama, lea e tusia ai foʻi le kesi. O Niche ei ai le leoleo mo mea. O le faletaele ma le teuina o faletaele e faia e okaina ai le skin cabins (i le faletaele - lapoa tele). O le faletaele ua teuteuina foi i se kapeneta i luga o le faʻapipiʻiina o le faleuila.

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_7

"Ia tausia le sitaili o se atunuʻu fale i le tusitusi, matou faʻaaogaina naʻo mea faʻalenatura: flax, cotton, fulufulu ma paʻu. O le faʻavae lava e tasi na faʻatonutonu i le Teuteuga o le sili atu o le teuteuia: Ceraral ma le Faʻasaina ma Kashpo, faʻapea foi le atoaga o le atunuʻu, "o le tala lea a Alena.

Toetoe lava o meafale e faia e okaina e tusa ma le ata o tusitala o le au tusitala o le poloketi, aofia ai ma meaafale lapotopoto. Faʻasaʻa tulaga, pei o le 'au a le' ava, mafanafana i le alatele, faʻatau saunia sauni mai le tagata gaosi oloa.

Malamalama

"O matou galuega, e masani lava ona mafaufau i latou i moli eseese o manatu," o le tala lea a tagata fai pisinisi. - I le faʻaopopoga i le galuega o le fale-i Lumeinares, matou te faʻaaogaina foʻi le faʻasusu ma teuteu lelei. "

O lenei totonu o lenei e le i sili atu. Ua manatu potu taʻitasi i fafo o ni ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo - o se molitusi masani, o se lapepa i le nofoa o le afiafi o le faitau afiafi ma le faʻamalolo i luga aʻe o le 'aʻai. O loʻo iai i totonu o le pipii i luga o le laʻau i luga aʻe o le umukuka, ma lalo o le kapeneta pito i luga o le ki e faaauupegaina ai i le pito i tua.

Taimi taua i le Oswe suesuega & ...

O se tulaga taua i le suʻesuʻeina o le moli o le vevela o le malamalama. Ina ia fausia se coziness ma le poto masani a le au tusitala, o le au tusitala e filifili lamepa ma mafanafana samasama malamalama o le 2700-3000 Kelvin.

Tagata mamanuina tiga ma IGor Starge & ...

Tagata mamanuina tiga ma Igor Skarzhevsky, tusitala o le poloketi:

Tagata faʻatau e leʻi vave ona faʻamaonia le vaega o totonu. O le manaʻoga tele o se lagona i le fale o le atunuʻu. O le iʻuga o talanoaga tuʻufaʻatasi, sa mafai ona fausia ma malamalama i le sitaili o sitaili - o le American Cicaric ma le tele o se laʻau i meafale ma teuteu. Sa matou faaaogaina ni paʻepaʻe paʻepaʻe e oʻo mai i le faiga o lenei sitaili ma vaega o potu potu, valiina o puipui i totonu o le loloto spective. I le filifilia o le ituaiga o atunuʻu o aiga Amerika, matou te mafaia ona ausia se nofoaga malu i le fale mautotogi, o lagona o le filemu ma le mautu o le atunuʻu.

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_10
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_11
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_12
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_13
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_14
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_15
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_16
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_17
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_18
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_19
Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_20

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_21

Potu malolo

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_22

Potu malolo

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_23

Potu malolo

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_24

Vaʻai i le potu malolo mai le auala

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_25

Vaʻai o le Taʻaloga mai le potu malolo

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_26

Fasi o le potumoe

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_27

Kapeneta

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_28

Faletaele

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_29

Sanosel

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_30

Corridor (agavale agavale i le potu ofu)

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_31

Intut sone

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mazy Offment i Minsk ma se atunuu fale siosiomaga 18684_32

Matamata i luga

Faitau atili