Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata

Anonim

Ua tatou faʻatasia foliga o le mamanu o le sui o le sui o le folasaga ma tuʻuina atu i lalo o le sitepu, pe faʻafefea ona avea ma ou lava lima o le kesi kesi ma le atunuʻu.

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_1

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata

O le Form Generator o se mea aoga o se mea e masani ona faʻaaogaina mo le fufuluina o taʻavale. Ae o le au leoleo povi ma le mama, ma isi tusitusiga e faʻaalia ai e mafai ona faʻamamaina lelei. E faigofie ona lelei le vasa ma le palapala ma palapala, e mafai ai ona filifili le vaivaiga malu e filifili. E taugata le masini talafeagai, ae e mafai ona tuufaatasiga tutoatasi. O le a tatou malamalama i le ala e fai ai oe lava o se foua mutia.

E uiga uma pe faʻafefea ona faia se mea leaga

Mafuaitau foliga o meafaigaluega

Auala e Filifili ai se Faatanoavoir mo fesuiaiga

Lua auiliiliga faatonuga

Ata mamanu

O le faʻafesoʻotaʻi o le fufuluina o le suavai o le suavai e le lava le faʻamamaina o le faʻamamaina. Manaʻomia le faʻaaogaina o ni vailaʻau faʻapitoa. O le filifiliga sili o le toniga o le vaeluaina o le mafiafia o le vela i luga. O le vave ma le lelei ona faʻaleagaina ai ni vaega o palapala, e aunoa ma le faʻaleagaina o le ufiufi. Ina ua mavae sina taimi, na mulumulu ma vai. O le Generator e faʻaaogaina e fausia ai se tagata taʻalo. E faigofie lava le polokalame o lana galuega.

O se tali galue e sasaa i totonu o le koneteina. O le vai lea e ma le faʻaopopoina o le supa poʻo le faʻatamala. Ua tapunia le Bank e tapunia. Ona fesoʻotaʻi lea o le tagata galue i ai. O lea i totonu o le tane e fausia ai le mamafa talafeagai. O lenei ua sauni le afi afi e galue ai. O loʻo auai le fana i le tane i le vaʻai e ala i se mea e faʻapipiʻi ai, o loʻo tautua o se mea leaga.

E i ai le faamau faamau. Ina ua uma ona oomiina, o le vailaʻau faasaina o loʻo tuleia mai i fafo o le tane. E pasi atu i le auvae. O le masini lea o le mea lea e tupu ai le muamua o le fola. O le vaega o le suavai e fafaga ai le fafagaina i le manatu o le pamu. Ma lona fuaitau, o le mafiafia o mea leaga e fausia ai mea leaga ua fausia, o loo apalai i luga. O nisi faʻataʻitaʻiga e maua ai mo le avanoa e fetuʻunaʻi ai le vaeluaga o luma, faʻamalosi, ma le tuʻinanau. O le auala lea e faʻatino ai masini fai pisinisi, o loʻo faʻatulaga ai oe lava-faʻataʻitaʻi.

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_3

Fautuaga mo le filifilia o se atigipusa mo le fale

Fai se mea e faigofie ona faia e se fulafula. E taua le filifili saʻo o le tane, lea o le a faʻaputu ai le fale. E tele filifiliga, toetoe o soo se tane e talafeagai. Ae e leai ni taleni.

O lea, afai e te manaʻomia le filifilia o se filifiliga le talafeagai, e aoga le nofo i luga o se togalaʻau le talafeagai, o se apa o le palasitika poʻo uʻamea, tutusa ma oloa meatotino. O le matata iloga i lenei mataupu o le tulaga lea e mafai e le tane ona taofia ai le mamafa o le 3-5 ATM. A leai, o le a oso le meafaigaluega i le taimi o le faʻagaioiga. O lea, i tua o le mamafa i le tane o le a masani lava ona vaʻavaʻaia. E sili taugofie, ae e le saogalemu foi.

O le sili ona faatuatuaina ma saogalemu masini e faia i uamea cenginders. O le kesi kesi e talafeagai pe faʻaaogaina ni afi mumu. Ua mamanuina i latou e faʻatatau i le aiaiga o faʻateleina omiga, o lea e matua faigata ai ona faʻaumatia a latou fale. O le tau o sea fale o le a sili atu i le maualuga, ona o le a faʻatuatuaina, faʻamoemoeina ma le saogalemu.

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_4

  • O le a le ituaiga o le fausiaina o le exuum mama e filifili ai mo le toe faaleleia o le fale

Aoina ou lima o se Form Generator mo le fufuluina

Na matou aumaia ni faatonuga, pe faapefea ona fai se fumū fua ma ou lava lima. I totonu oi latou faigofie ma sili atu faigata, mo tagata poto masani.

Faia o le masini mai le cylinder

O le sili ona talitonuina ma faigata i le gaosiga o le iunite. E galue, o le a e manaʻomia se vailaʻau faʻapipiʻi kesi kesi.

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_6
Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_7

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_8

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_9

Faasologa o galuega

  1. O le alatoto na tuu i totonu o le "matala" tulaga. Matou te le fiafia le kesi o lo o i totonu o le tane. Ina ua mavae lena, amata ona toe faaʻoleleia le alatoto. Kuka le vai o le vai.
  2. I le faʻaiuga o le pu e liligi vai, ona faʻapipiʻi lea. E manaʻomia lenei mea aua e mafai ona faʻaputu le penisini i totonu, o le vai e faigofie ona afi afi. Afai e te le aveesea, pe a o galue ma le malosi meafaigaluega mai le aloiafi, o le faanenefu lea e mafai ona tupu.
  3. Matou te aveina le 'au ma o le lakapi uamea. Ave le pu i lalo o le alatoto, faʻateleina lona lautele. Latalata atu i le itu e toso ai isi lua pu. O latou taʻitasi ua fuafuaina i lalo o le paipa ma le lapoa o le 1 inisi.
  4. Oti paipa ma le lapoa o le 45-50 mm ma se filo i le iuga matou te suluia i se pu lapoa. E tatau ona ia faatinoina mo le 80-100 mm. Vai o le a tautua iinei. Ma, i se tasi o nofoa totoe e faʻapipiʻi ai le inisi inisi ma se faʻamama le faʻamamaina i le iʻuga. Maualalo i lalo toetoe o le pito i lalo. O le isi pito i le filo e tatau ona faia i luga o le tino i le 80-100 mm. Toe totoina le vaega. Mai iinei o le ai ai o le a faigaluega. I le vaega mulimuli o le fanua e faʻapipiʻi ai le tutusa o le 'auvae, ae puʻupuʻu. E loloto atu i le laufanua o le paluni. O le a tautua ai le ea iinei.
  5. Bulgarian Stewlly tipi ese le lagolago elemene i le pito i lalo o le tane. I le ogatotonu e viliina se pu i lalo o le au faitele. Matou te faʻaloaia i le nofoaga, faʻapipiʻi le polo i luga. O le a tuʻuina atu se avanoa pe a manaʻomia le faʻaputuputu o toega o le fofo fofo. Mo le faigofie o le gaioiga o mea faigaluega, matou te faaleleia ai ni fata e lua i le pito i lalo, ia te i latou ma uili. E mafai ona e faʻaaogaina le 'au i luga o le fale.
  6. Hound Pusa i le ogatotonu o le autasi. I luga o le ea o le ea o le ea, fao le tee ma vave faʻaaogaina fesoʻotaʻiga ma se crane, faʻapipiʻi se tee ma le siaki o le alatoto. Matou te aoina se tablet tablet. E mafai ona e faʻaogaina se vaega talafeagai-agavaʻa mai alamanuia faʻataʻitaʻiga. Ae e faigofie atu le faia o oe lava. Tatou te puʻeina se pue uamea mo ipu, eʻetia ai. Oti se fasi o le mesh, ma fusi malosi i totonu o le crack o le crane. O loʻo milo le tuʻituʻi i totonu o le mesh i totonu o le tee ma le alatoto.
  7. O le a matou faia ni mea e mafai ai ona faʻapipiʻiina, faʻafesoʻotaʻi i Tees. I le pito o le hose, faamaumau le fetaui lelei, ala o le a alu ai le faga. A i ai le manaʻomia le pulea o le mamafa, faʻapipiʻi le tele o le mamafa. Ina ia faia lenei mea, tuu se isi telefoni, sikuligi le mea faatau ai i luga.
O le maualuga o le malosi o le tamaoaiga o le afio mai e potopoto ma o latou lava lima ua sauni. O loʻo tumau pea e siaki le faʻatinoga o le fale. O se tali galue o loʻo liligi i le ua tutotonu, e fesoʻotaʻi le compressour. O se faʻataʻitaʻiga faʻalauiloaina o le masini o loʻo faia.

Matou te aoina meafaigaluega mai le sprayer

Aoina ou lima le Form Generator mai le Sprayer e sili ona faigofie. E le manaʻomia le uamea tipi ma le faʻapalepale. Galue e galue ma auiliiliga palasitika.

Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata 1884_10

Laasaga-i-laasaga Fono Aoao

  1. Sa matou mauaina le lima lima. Matou te ave ese mai le tane. O le ua, le mea na faʻapipiʻi ai, o le a faʻaaogaina e faʻatumu ai le paluga pala.
  2. E lua isi pu i luga o le fale. I se tasi o na pulou ma le Mausali. Ia mautinoa e faʻaaoga le fum-lipi poʻo le asoa. O soʻo se fesoʻotaʻiga e faia ma le faʻamaufaʻailoga. O le lona lua e totoe. O le a faʻaaogaina e 'ai ai se vaega o le vai faʻafefe.
  3. Ua ou liliu i luga o le tane. I le pito i lalo o le, latalata i le pito pito i lalo o le nofoa i lalo o le lauu. Faapipii le aitema. O loʻo faʻaoga e tuʻuina atu ai le ea mai le ua faia i totonu o le koneteina.
  4. I le paipa o le palasitika, o loo i totonu o le tane, e tatau ona e faia se tasi pe sili atu pu. Lenei o le a faʻafefiloi le vai ma tafe atu o le ea, ma e taua le lautele ma le faʻalenatura nofoaga. O mai se mea puʻupuʻu na faʻataʻitaʻi ia te ia, saili sili atu le iʻuga. O nisi slots e faigofie ona faigofie ona tapunia le mea manogi.
  5. Faia o se tableting tablet. Matou te tagoina se uʻamea uʻamea mo ipu, eʻe ai. Oti se fasi vaega ma faaofi i luma o le shrayer. Matou te taumafai e faʻatumuina le telefoni puʻupuʻu e maua ai se leaga tele.
  6. Matou te faaauauina se faamasinoga o le faatulagaga. Faʻatumu le tane ma se mea e te mafiafia e tusa ma le lua vaetolu. Faʻafesoʻotaʻi le faʻamalosi, amata le masini. Asiasi ma le faaeteete uma fesoʻotaʻiga. Afai e iai le tafe, toe faʻamaufaʻailogaina.

E manaʻomia le faʻaopoopoina o le polokalama otometi alatoto. O le node ua fuafuaina e faʻatumauina ai se faʻamalosiʻau i totonu o le tane. O ia puipuiga mai le malepe tino e faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o le afi. O le tagata faʻaaoga e le manaʻomia le mataituina o le tele o numera i luga o le omiga o le faʻamalosi.

Na matou ofoina atu ni filifiliga se lua mo le Fono Aoao ma o latou lava lima o le Gemad Georrator mo seamage o le fale. Filifili le tasi o le a vavalalata vavalalata ma faigofie ona ia faia.

  • Auala e Filifili ai se Steam Claner Mo le Aiga: Iloilo o Galuega Taua ma le 6 Taua Taualoa

Faitau atili