Faʻafefea ona teuina i totonu o le umukuka mataʻupu matagofie ma puʻupuʻu: 9 faʻataʻitaʻiga ma ata

Anonim

Matou te taʻuina atu le mea e mafai ai ona gagau solo solo, tips ma ie laupapa ina ia latou le aʻe i le umukuka ma foliga sili ona foliga.

Faʻafefea ona teuina i totonu o le umukuka mataʻupu matagofie ma puʻupuʻu: 9 faʻataʻitaʻiga ma ata 18891_1

Faʻafefea ona teuina i totonu o le umukuka mataʻupu matagofie ma puʻupuʻu: 9 faʻataʻitaʻiga ma ata

Umukuka tusitusiga - o mea laiti laiti e pei o le faʻamalamalamaga poʻo comploct solo. E fiafia se tasi e teu i totonu o le umukuka ma ie laulau. Masalo, tonu ona o lona tele, o nei mea e seasea maua se nofoaga eseese teuina. E iai auala faigofie e faʻatulaga ai latou matagofie.

1 gagau i totonu o le umukuka pusa

E sili ona talafeagai le faʻailoaina o le pusa atoa i lalo o tamaitusi. O lenei metotia o le a fesoasoani e faʻatulaga le teuina o aofaʻiga tetele ma solo solo.

O le teuina o le pusa ua tafi foi na mea ...

O le teuina o le pusa o loʻo fetaui lelei ma le mea moni o loʻo nana mai le mata, o lona uiga e le soona faʻaalu totonu. Faʻaaoga auala faʻasauā, gagau solo solo i faaputuga lamolemole.

2 faaaoga ni faʻalapotopotoga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o tuʻufaʻatasiga faʻalapotopotoga, e mafai ona e faʻavasegaina ituaiga eseese o tusitusiga i le tasi pusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, teuina eseese ma & ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, teuina o mea faʻaalu ese, ie ma solo solo. Afai e te le tau i le lisi i totonu o le atigipusa e suʻe ai le iee e tasi mo le laulau pito i luga.

3 Gagau i Bacer Backs

Aesthetic ma faigofie auala e teu ai auupega i le umukuka - piilima stacks i ato susu.

A o le alougue, e mafai ona e faʻaaogaina ...

E pei o le alouue, e mafai ona e faʻaaogaina. O ifo ato e mafai ona tuʻu saʻo atu i luga o malutaga, a o latou foliga matagofie ma malu.

  • 11 matagofie auala e teu ai mug i le umukuka ma e le gata

4 I luga o tagata e umiaina

O isi ituaiga o matau ma faʻamalolo e mafai ona faʻapipiʻiina ma e aunoa ma le faʻaleagaina o puipui ma meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, tautau i luga o le pusaaito.

Masalo mo le solo i lenei soofaatasi denture ...

E mafai mo solo i lenei metotia ma e le fetaui. Ae tautau le tao, pe a fai e foliga mai o le tala a le mea. I le faʻaopopo atu i tamaitusi, i luga o se tagata e umiaina, e mafai ona e teuina le tele o isi faʻailoga aoga: sipuni ma kuka masini, manogi.

5 i ato uamea

O ato o uaea ei ai se fesuiaiga o le ea, o lona uiga e leai se mea e te popole ai i foliga o se foliga manaia.

O ato na tumu i le tech & ...

O ifo ato na tumu i auvae e mafai ona momoli mai i soo se umukuka. I lalo o le magoto, o le mea moni, ae le o le sili filifiliga ona o le mea e mafai ai. Ae o isi taimi na o le tasi.

6 i le tulaga

Matagofie ma faigofie auala e tuʻu ai avanoa i luga o le galuega i luga: O se tulaga faapena ma le tautau mo ni faʻailoga.

E fetaui lelei, ma e faigofie tele Prez ...

E fetaui lelei, ma e faigofie ona tatou faʻatulagaina lea mai le nofoaga i lea nofoaga, ma o lea o le ae faʻalavelaveina ai. E mafai ona faʻapaʻiaina solo susu i luga o se tulaga faapena - i le faʻamalologa Malo, latou vave matutu lava.

  • 6 Faʻafetaui ma matagofie manatu mo le teuina o le ie lino lino

7 i luga o le faʻamalologa o faʻalapotopotoga

E mafai ona e faʻaaogaina le avanoa i lalo o le umukuka ma le mafaufau ma le fesoasoani o lenei faʻamalologa pusa.

E faigofie ona teu i le & ...

O lea, e faigofie le teuina o se umukuka i tusitusiga e masani lava ona manaʻomia e lima. O lenei metotia e talafeagai pea ma afai e leai se nofoaga i totonu o pusa, ma e te le manaʻo e ave le nofoaga faigaluega.

8 i le matau i totonu o le faitotoa

Ina ia aua neʻi sili atu le soʻotaga i totonu o le laupepa, faʻaaoga le teuina o mea natia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tutusa lava matau e mafai ona maua zak ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o ia lava mata e tasi e mafai ona faʻasaʻo i luga o le umukuka ulu faitotoʻa i le itu itu. E mafai ona e faʻaaogaina ni meaʻai gaogao. Ma i lalo o le magoto e tautau ai le matau mo solo, lea o le a fufulu ipu. O le a avanoa i taimi uma.

9 i le folauga

I lenei auala, e mafai ona e teuina, faʻataʻitaʻiga, o le poletiga o lena, ona o lona tele, aua le fetaui i pusa uma, pe nofoia se avanoa.

E le o se ese

E le manaʻomia le i ai o se isi potu teu oloa mo umukuka mea faigaluega e tuʻu ai le tuʻuga ma tautau. E mafai ona faʻaopopo, i se faʻataʻitaʻiga, i se kamutoa masani masani.

  • Faʻafefea ma le mea e teu ai oloa mo le faʻamamaina: 8 talafeagai ma le aoga manatu

Faitau atili