11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma

Anonim

Igar ma Galigi Berezkin ma Evagelia Ivlyeva fefaʻasoaʻi fautuaga i le mamanu o le potu mo le moe, lea faʻaaoga i latou lava ma ua mautinoa i lo latou saʻo.

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_1

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma

1 Fai se bet i le avanoa

Itiiti meaafale ma mea faigaluega, sili atu avanoa avanoa - o se tulafono e taʻitaʻia e le pro.

Tagata mamanuina ILor ma Galigi Berezkin:

Manatua, o le mea autu i totonu o le potumoe e le faʻatigaina oe poʻo malo, ae fausia se siosiomaga sili ona manaia, aua le soona faʻaalu i totonu o le tele o auiliiliga.

  • 7 OFISA I LE VAEGA O LE STORTH STORE, e seasea faʻaaogaina (ma le le aoga o le lalelei!)

2 Saili se nofoaga e teu ai ofu fale

O le mea taua o meaafale o le mea e mafai ai ona e tuʻuina i luga o ofu o le fale - Igor ma Galigi Berezkin fai mai. Afai e leai se avanoa e tuu ai se tagata suʻesuʻe, mafaufau i luga o le auala feaveaʻi ma le foloa.

  • Aisea i le potu moe le mautonu: 9 mafuaaga e valaauina ai tagata mamanuina

3 mafaufau i luga le manaia auala i le moega

Aua neʻi tuʻulafoaʻia lenei tulafono ina ia talafeagai le faʻatumuina o le moega, suia le moega ma mafai ona faʻalatalata i totonu o le potu.

Demigner Evagelia Ivlya:

O le auala i le moega e tatau ona sologa lelei mai itu uma, o lona uiga e tatau ona i ai le itiiti ifo ma le 60 cm i luga o le moega. Afai e leai se avanoa i le 10 cm ma faia fua Filifilia o meaafale 180 poʻo le 200 CM lautele ma vaʻaia fuaitau.

4 Fai le taulaiga i le ulu o le ulu

O lenei sone e mafai ona faʻaolaina ma le lanu laupapa poʻo le tufatufaina lanu vali. Ma e te le tau fefe o le a le toe moe le lanu - o le ulu o le ulu tatou te le iloa pe a la taoto i luga o le moega.

"Aua e te fefe e faʻaaoga le sili ona mataina o mea sili ona maoaʻe o mea e sili ona lelei, e pei ona e vaʻaia le ulu o le moega i le faitotoʻa. O le faigofie fofo o le a avea ma faʻamamafa i se faʻamamafa ma le geometric mamanu poʻo le faʻafafa o laʻau, o le faʻauma i laupapa faʻalenatura poʻo le 3D.

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_7

  • O tagata mamanuina 'vaaiga: o le TV i le potumoe

5 O le puipui e faafeagai ai le moega e faʻatulaga ai le toʻafilemu lanu

Evgongia Ivlya fautuaina e tuu le tagata toso faafeagai o le moega, pe a fai o loo maua i le potumoe. O nisi taimi e iai le TV i luga atu, a o nei aso na maasiasi ai, ua latou mumusu ai lenei metotia i totonu o le potu mo le moe. Ae o le taimi lava e tasi, o le ata o lenei sone e tatau ona ma le filemu.

Demigner Evagelia Ivlya:

E le mafai ona faia se mea semanu e fai ai ni mea ma le malosi, o le faʻamalosi poʻo le pupula, a leai, o le a amata lava, o nei ituaiga o le a amata ita ma popole. Ma e te ono ma le nofo taele le potumoe.

6 Tuʻu moega i tafatafa o le maualuga o le maualuga o le moega

Taga - o se mea manaia o meaafale i totonu o le potumoe. E mafai ona latou faia se tusi, tuu se ipu vai vai. Igar ma Galigi Berezkina e mafaufau ia i latou taua vaega o le potumoe sone ma fautuaina e lafo le numera o socks (o le a e manaʻomia e totogi ai le laulau.

Ma evereny Ivliyev faaopoopo: "Afai e te manaʻomia se laulau laʻei, ae o lea e leai sana nei e tuʻu ai - ia tuu ai nai lo se tasi o le moega laulau."

  • Toe faaleleia ma le teuteuina o le potumoe: O le a le mea tonu e le mafai ona sefe

7 Fai le tele o lagona malamalama

Peitaʻi, e pei foʻi ona potu i totonu o le potumoe i le fale mautotogi, e taua lē tuʻuina atu o le mafaufau i le malamalama.

"E manaʻomia le faia o le malamalama i le lotoifale i tulaga eseese. Laʻasaga maualalo - lamepa, e mafai ona oʻo i tafatafa o le nofoa poʻo le nofoaga faafiafiaga. Afai o loʻo i ai se sone sone poʻo se laulau faʻapitoa, e aoga le faia o le toniga toniga o le faʻata pe tuu se laulau moli. I luga o le laulau moega, laupapa lamepa e le lava e faaaogaina i - latou faaaluina le tele o le avanoa ma o loo i ai se tulaga lamatia e tulei i latou i lalo (aemaise lava pe afai o fanau laiti o loo i le fale). E sili le sui i latou i luga o le pa puipui pe taofia. O le moli pito i luga e sili atu le tuu i luga o le dimmer e fetuunai ai le pupula. Ma aua neʻi galo e uiga i le pasiaina o le pito i luga o le malamalama, "o le faʻamatalaga o Evagelia Ivlya

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_10
11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_11

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_12

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_13

Igar ma Galigi Berezkin na fautuaina foi oe e mafaufau ai i ni tulaga ese o le malamalama: "O le nofoaga masani o le charveliali i le ogatotonu o le palasi . O le a saʻo e tuʻuina atu ni tuufaatasiga tutoʻatasi pito i luga o le tulaga o le taualuga ma le faʻamaloloina o lamepa, stebmibmed lamepa. O lea o le a iai ni mea e mafai ona tuʻu ai ni mea e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le isi e faʻalagolago i le taimi o le aso ma le lagona. "

8 Filifili le taumatau malamalama vevela

Ua fautuaina e tagata e sui ona mafaufau e uiga i le malamalama ina ia latalata i le masani ai: e le malulu ae le malulu ae le o mata. "E sili le aua le ave le malulu o le malamalama, e ono afaina ai le retina ma e le mafai ona moe. Filifili le vevela e le sili atu nai lo le 3 000k, "Ua faʻasaʻo e le tupuvgena IVNa.

9 fai se fale-i totonu o le fata

"O le tamaʻi o le a tuʻu ese ai mea ma meaola, e fai mai ai le mafaufau o le mafaufau," o le manatu o le temoni o Ivlya.

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_14
11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_15

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_16

Sliding Blue Dead Dovens Hud Workrobe Potu

11 Faʻamaumauga mo le faʻatuina o se potumoe, o loʻo fautuaina e tagata e sui usufono tagata uma 1908_17

10 Faatautau le ie puipui

O pupuni i totonu o le potumoe e taʻalo tele ni matafaioi i le taimi e tasi: ma teuteuga, ma aoga. Muamua o le aoga. Gali o Garina ma IGor Berezkina o le filifilia o le mafiafia o pupuni mai le afi mumu. O lea e mafai ona e moe ai e oʻo i le ao, ma i le afiafi o le a le mafai e lou potu ona vaʻai i tuaoi mai le fale faʻafeagai (pe afai o le fale o loʻo i le fogafale i luga).

O le isi mafuaʻaga o pupuni o le agavaʻa lea e le faʻamaninoina ai o afaina o le faʻamafanafana, e masani ona maua i le laʻau lautele o le tuai.

O tagata mamanuina Evagelia Ivlya faaopoopo: "O le malamalama tulle e tatau lava ona auai, e avatu ai i se tagata le malamalama o le taupulega ma le potu tapunia. Mo se itu la susulu, o se fofo tele o le ai ai se keniti-aso-po, lea e faʻamaonia le aofaʻi o le malamalama o loʻo pipii i le potu. "

11 Fai ie puipui i luga o le puipui atoa

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pupuni, e mafai ona e faʻaititia le faʻaitiitia pe faʻateleina le maualuga o le taualuga ma tulei le potu lautele.

Tagata mamanuina ILor ma Galigi Berezkin:

Afai o le taualuga e maualalo, faʻapipiʻi le chnices e le o i luga o le faʻamalama matala, ae i le tele e mafai ai pe o le a faʻatagaina ai i luga o le maualuga o puipui. Ma i le tamaʻi potu moe e sili atu le filifilia o pupuni i le lanu o puipui ma tuʻu iai le tele o le faʻamalama matala, ae i le lautele o le puipui. O lea o le a e feoai i puipui.

Faitau atili