Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola

Anonim

E masani ona tamoʻe le laulu ma fulufulu, agai i le faaputuga ma faʻaaoga le palapala - ua matou taʻu atu i le mea e mafai ai ona tausia le kapeta ina ia mama.

Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola 1911_1

Lisi uma fautuaga i se puʻupuʻu vitio

1 faamama le woling masani

A iai ni au fagafao, e te iloa le faigata tele ia e faamama le fulufulu ina ua mavae ia i latou. Ina ia aveʻesea mai le kapeta, faʻaaogaina se tioata tioata ma se paʻu kuka. Faʻalu ia te ia i luga o le kapeta: Ona o le tautalaga faʻamasinoga, o le fulufulu pulou i le scaper. O le laulu umi e mafai ona tuʻufaʻatasia mai le kapeta e faʻaaoga ai se pulumu masani mo lavalava.

Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola 1911_2

  • Faʻafefea ona fai se Form Generator mo le fufuluina o se taʻavale, kapeta ma e le gata

2 faaaoga le pipii

Mo le malamalama faʻamalosi poʻo le ala i luga o lapisi, faʻaaoga se kilomita slelley - na o le faʻaalu o le fasi vaega o mataitusi laiti, o le palapala o le a pipii i ai. Ma le, o le vitio e talafeagai mo le faʻamamaina o kapeti ma se faaputuga lapoa tele: muamua aveese le palapala i le paluga, ona e tape lea o le pefu i totonu.

  • 9 tagata sili ona lelei mo le fufuluina o le kapeta i le fale

3 rim luga o le faaputuga

O le mama o le kapeta e aafia ai foi le tele o taimi e te siitia ai le vao povi. E pupuni pefu i lalo, ma a faamamaina, e ono faigata tele ona faamamaina. Ina ia aloese mai faʻafitauli, fai se pulumu pulumu mo lavalava a itiiti mai tasi i le masina.

Nofoaga na fai ai meaafale poʻo isi mea mamafa, e le mafai ai ona faigata tele. O le faia o lenei mea, tuu se aisa i luga o se nofoaga o le nofoaga, tuu i ai i le lua minute, ona siiina lea o le faaputuga i le pulumu nifo.

Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola 1911_5

  • 7 auala paie e taua ai fale efuefu

4 Vave vave aveese le pisia

Afai e te faʻafuaseʻi na ofi atu i se ipu kofe ma kofe pe puʻeina tufuga i se isi auala, e tatau ona e alu vave pea pisia. Tuai taufaʻamataʻu se malaga i le faʻamamaina mama. Taumafai vave e fufulu le vai ma se pepa pe masani ona solo pe masani foi ona faia ia te ia e fai.

Afai tatou te talanoa e uiga i le pogisa nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ti pulē o lea, ona e tatau ona e sauni i lalo: Faafefiloi le vai mo le fufuluina o faamalama ma vai mama i vaivaiga 1: 2. Ona apalai lea i luga o le pisia, ufiufi i se ie puipui. Fusi o ie mai i luga aʻe o le uʻamea, e manaʻomia o le palapala e agaʻi atu ai mai le kapeta.

Mo isi sapalai, e mafai ona e faʻataʻitaʻia se isi faʻavae: ave le meaʻai SODA, le fufuluina o le vai ma le laulau vineta. Faafefiloi meafaitino ma gagau le tuʻufaʻatasiga i totonu o le koneteina ma le sprayer. Faʻaaoga le paluga i luga o se pisia, ona e solo ai lea ma se ie mama poʻo se pupuʻu.

  • Faʻafefea ona fufulu le kapeta i le fale mai le pisia, fulufulu ma le pefu

5 tafi taʻavale fala

Tamai fala e mafai ona fufuluina i se masini fufulu. I lenei auala, e faigofie ai le faʻamamaina o aumea mai le faletaele, alatele pe mai le faapaologa. Peitaʻi, ia mautinoa e suʻesuʻe igoa i oloa: Afai o faʻailoaina mai o le masini fufulu e faʻasaina pe manaʻomia le faʻamamaina i se mama faʻamamaina, ona le aoga lea o le faʻamalosi. A leai, ma le lototele e faʻaaoga se masini fufulu.

Filifili se malulu malulu ma faʻaopopo se vailaʻau vailaʻau. Mo oloa i luga o le paʻu paʻu, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le pelu, a leai o le faʻavae o le a faʻaleagaina. Ina ua maeʻa ona fufuluina, faʻasolo le kapeta i luga o le faapapenisi, pe a iai se avanoa, - i le tatala o le ea, o le a mago ai le auvae.

Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola 1911_8

6 Faʻaaoga le Le Lē e Faʻaletonu

Masalo ua e iloa e mafai ona togafitia seevae ma vai-vai-mama ina ia le aliali mai le palapala i timuga. O le mea lava e tasi e mafai ona faia i le kapeta. Ia faia lenei mea, avatu ni leo i totonu o se matutu faʻamama pe faʻatau se faʻailoga faʻapitoa. Afai e te filifilia le filifiliga mulimuli, ia mautinoa e aʻoaʻo le aʻoaʻoga e talafeagai ai mea. E masani lava ona latou taulimaina fulufulu manu ma kapeta papeta, kapeta ma le ulagia o meaafale.

7 Filifili mea sao ma lanu.

Afai o loʻo e i ai i le tulaga o le filifilia o se kapeta fou, vaʻai i mea na fai ai. O loʻo iai ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faia le palapala, ae matua lava faigata ona suʻeina ai o latou, o le tau o latou e maualuga atu. O le mea lea, ua gauai atu i le polyester ma nylon. O nei mea e le pei o eleelea ma o nofoaga ma palapala ma e faigofie ona mama.

Le lanu o le kapeta e taua. I luga o mea susulu, polmentation e iloa lelei. O le mea lea, mo le potu e masani ona e alu ai, ave le kapeti pele, ma malamalama o ese mo potu, lea o le a na o le au tusitala.

Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola 1911_9

  • Auala e Filifili ai se Kapeneta mo le Potu Ola: O le sili ona talafeagai faʻataʻitaʻiga ma sili ona lelei filifiliga

Faitau atili