Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga

Anonim

Ua matou taʻuina atu le tele o fatu e le mafai ona le toe faʻamalo i Hydrogen peroxide ma pe faʻafefea ona fai saʻo.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_1

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga

Faʻalelei fatu i le hydrogen peroxide aʻo leʻi totoina o se tasi o le vave suʻi o le vave sumisusu, ua manatu e matua aoga. Faʻafetai ia te ia, agaimisi ma se vaitaimi umi o siama o le a vave televave. Ma le isi, ae fesoasoani le aveeseina o siama malosi, aemaise lava pe a faʻapea o loʻo potopoto tutoʻatasi pe na faʻapipiʻiina ni mea faʻapipiʻi. Lenei tulaga e le manatu faʻaleaga, ae na masani ona faʻaaogaina genson ia vave ona vave fatu. Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona faʻatinoina le faʻagasologa ma le taimi e leai ai se aoga.

Uma e uiga i le gaosiga o fatu ma hydrogen peroxide

Aisea e tatau ai

O a fatu e mafai ona susuga

O le a le mea e le mafai

Auala e Fai ai

Taimi o le Taualumaga

Mea sese

Aisea e faia ai

O le Hydrogen perosi e ese mai le vai ma le tasi isi okesene okesen amgen. Faʻafetai i le mea faigaluega o se lelei oxidizer, pe a fai o faʻagafuina e faʻateʻaina e matua leaga. O le mea lea, o fatu seeli, o fatu e faʻaleagaina i totonu. O mea toto na aoina mai le tutoʻatasi poʻo le faʻatau mai le lima i luga o le maketi atonu e le matua maloloina. Eseese o Tamathogens e masani ona i totonu pe i fafo atu o le atigi malo. O le taufaʻamataʻu o fatu o le Peroxide e aveese ai faʻamaʻi, meaola ma isi supa e le mafai ona vaaia i o tatou mata. E le gata i lea, o le fofo e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le puipuiga o le aganuu ma ia sili atu le teteʻe i faʻamaʻi eseese e faʻatali ai i le eleele.

Lona lua, i le taimi o taualumaga, o le biochemical faʻagasologa o loʻo faʻagaioia. I totonu o fatu e i ai le faʻaopoopoga, faʻalauteleina o metabolism, o le faatafunaina o mea leaga leaga.

Ma lona tolu, o le-togafitiga faʻa-togafitiga e faamalumaluina le atigi fafo o le atigito, na puipuia le laʻau fafo mai aafiaga mai fafo ma ni faʻaletonu. I taimi o le valea, ua i ai, i le isi lava, e tatau ona malu, ina ia mafai ona olaola ai le mea e toto ai. O le softer o le a avea ma atigi, o le saoasaoa o fana o le a oomiina.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_3

  • Faʻafefea ona e faʻaoʻo i le eleele i luga o le togalaʻau: 5 metotia aoga

O a fatu e tatau ona susu

E pei o se mea ese, e mafai ona faʻaaogaina le peroxide i soʻo se lulu mea pe a e masalosalo i ai. Na te le mafaia ona afaina o ia.

Peitai, o se taimi umi lava e malaga ai i le fofo, e le mafai ona e le o aganuu uma. Fautuaina e faʻatino le taualumaga mo na o fatu ia e iloga i se leaga le faʻaaloalo. O lenei fatu mea e masani lava o se mafiafia atigi. Faʻataʻitaʻiga, o faʻaiʻuga e aofia ai maukeni (kuka, zucchini), totoina (tamato, fuamoa). Ma, o lenei vaega e mafai ona faʻaopopo le sunflower ma beets. Fautuaina foi ile faagasologa ma na fatu e aofia ai le tele o suauu taua. Ona o latou, e lemu ai ona eseese laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le dill, pasili ma kasa.

E mafai ona e faia fatu fatu e le gata i fualaʻau ma fualaʻau, 'Ae faʻapea foʻi ma lanu eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te mauina mea lulu o le uati, tusitusiga pe o le pasama o le a faʻateleina ai.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_5

O le a le mea e le mafai ai

Fatu mai le tele gaosi e masani ona faʻagaioia ma ua sauni mo le alu ese atu. O le faʻauiga o faʻafitauli ma le tuputupu aʻe faʻamalosi e masani ona faia i le fale gaosi. O lea, o le tele o mea e afaina ai fatu. Manatua ia auiliiliga ia suʻesuʻe toto le afifiina o le afifiina, ua tusia i taimi uma, o a ni gaioiga na faʻatinoina.

Ma, e mafai ona e malamalama i foliga o fatu na latou faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻatele o fale gaosi na faia le ata - fafagaina o mea lelei puipuia i luga o le 'ie puipui, o lea e pei lava o fatu. O loʻo iai ni ituaiga tutusa o le faʻagaioiga: O fatu o loʻo ufitia i se manifinifi manifinifi o vailaʻau mo le maʻi ma le faʻamalosia o le tuputupu ae, e faʻateʻa i le vai. E i ai foʻi ni laʻau, LASERS ma Plasma Greesss. O nisi taimi e tuu ai i luga o se pepa faʻapipiʻi pepa.

E tupu o fatu masani i totonu o ato ua maeʻa faʻagaioia e le gaosi oloa o le faʻasoasoaina vaega. E masani ona taua i luga o le afifiina. O le mea lea, tuu i latou i se vai fofo o le Perroxide poʻo le mangart mo le le fiafia i le le aoga - o oe na o le aoga e faʻaalu ai le taimi.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_6
Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_7
Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_8

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_9

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_10

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_11

  • 6,000 Mo le Faatoaga, o le a e o le a ola fua (pe a o le taufaiva - i faaiuga o vaiaso)

Auala e Faafiafia ai Fatu i Hydrogen Peroxide

O le faʻagaioiga o fatu o le hydrogen peroxide ae e te le mafiafia o se faigofie gaioiga, e oʻo lava i se leo faitotoʻa o le a taulimaina ai. O le gaioiga o loʻo tuʻuina atu ia Algorithm i lalo.

Muamua lava, e manaʻomia le tapenaina o fatu mo le faʻagaioiaina. A o le i tuuina atu se hydrogen peroxide, e sili atu le vaivai i latou i totonu o vai mamana vai. O fatu fatu ua tuu i totonu mo le 20-40 minute. I lenei taimi, o le atigi a saito o le a avea malu malu, ma o le a sili atu le malosi o le ai ai.

I taimi o le togafitiga i le vai, e tatau ai ona faʻatulaga se fofo. Matau le vaega lea e lua: Fai ni sipuni lua o 3% hydrogen peroxide ma faaopoopo i ai i le tasi lita o le mama vai. A e manaʻomia se aofaiga laʻititi, e mafai ona e faʻaogaina le sipuni ti one o lona o lona uiga ma le 200 falelauasiga o le vai.

E eseese aganuʻu e sili ona tuu i totonu o koneteina, talu mai le manaʻomia o taimi e ono eseese ai le taimi. O le mea lea, saunia le numera manaʻomia o ni koneteina.

Faʻatau mai fatu o loʻo tuʻuina i totonu o paie poʻo ato ie. Ona tuu lea i totonu o se koneteina ma se fofo. Tuu i latou mo le taimi manaomia o le taimi. Ia o le le tumau o le aganuu e sili atu le lelei, e mafai ona suia le suavai uma 4-6 itula. E maualuga lava avanoa e afaina ai meaola leaga.

Ina ua maeʻa le vaitaimi manaʻomia, o ato o loʻo alu ese mai le vai. Latou te manaʻomia le toe fufuluina i le vai mama. E tatau foʻi ona e fai atu i totonu o le vai ma alu ese ai le 20 minute. A taua tele le faʻaopopoina o latou teisi laʻititi, ona amata loa lea o le toto.

E mafai ona tuʻu i totonu fatu o le hydrogen peroxide, pe a manaʻomia ona e tofoina i latou i le lumanaʻi lata mai. Peitai, e le mafai ona tuua i latou sili atu nai lo le 20 minute. A maeʻa ona galueaina, e manaʻomia foi le fufuluina o vai. Aua le popole pe a fai o le fofo o le ae vaʻai i le tele o le pamu - o se faiga masani lea e le afaina ai laʻau.

Afai e le manaʻomia le faʻamalosia o faʻamalosi ma e te filifili ia naʻo le faʻatinoina o le maʻi, ona mafai ai lea ona e faia le fatu fatuga i le 20 minute.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_13

E fia le taimi e manaʻomia ai mo taualumaga

O le totoina o aga eseese o aganuu e ese mai le tasi, e i ai foi ituaiga eseese uma, o eseese uma foliga, lapoa ma lona taimi mo le galueaina. O le mea lea, latou te faʻamaligiina i latou i taimi eseʻese taimi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o fuamoa, peppers, tamato ma beets e tatau ona tuʻuina i le fofo i le vevela vevela mo le 24 itula. O le tele o isi vaega o aganuu e fautuaina e taoto i le 12 i le afiafi, leai se isi mea.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_14

Lauiloa sese

  • Faʻalelei fatu i le hydrogen peroxide o le a le aoga pe a fai e te le suia le fofo i totonu o pusa ma le faʻagasologa umi. Vai ma lona uiga i totonu e tatau ona tosoina i fafo i taimi uma, ona sui lea i se fou. E manaʻomia o le mea e le faʻaleagaina ai le laʻau ma aua le faʻalavelave e aunoa ma le le lava o le ea.
  • A le manuia le taimi gaosi taimi, o le faʻaaogaina sese o faʻatusatusaga poʻo nofoaga e mafai ona faʻaleagaina ai fatu mea. A faia e lenei mea se mea sese, e leai se mea o le a totoina i le togalaau.
  • E ui lava i le moni i luga na ia faapea mai e le mafai ona faia le faatulagaga o le taualumaga, e toatele o loo faia pea. O le mea moni o le suavai lea na e tuʻuina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, na tafana fatu ua faʻaseʻe, faʻatasia le atigi ma mea aoga. O le iʻuga, o le a faia ai o oloa o le a le mauaina o fetilaisa tatau, na suia ai e le tagata gaosi oloa nei, ma e foliga mai latou te le o.

Togafitiga o fatu ma le Hydrogen Peroxide ae e te leʻi tagi ai: auiliiliina faʻatonuga 19551_15

  • 5 mafuaaga e le aoga ai le togalaau i luga o le faamalama

Faitau atili