11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu

Anonim

Aburs, o loʻo i le va o meafale ma mea faigaluega - fautua atu poʻo a itu i totonu o potu e mafai ona e misia i le i ai o le faʻamamaina.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_1

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu

1 lamepa

E mafai ona faʻamamaina le ie poʻo se palasitika afu ma le pefu mai le pefu ma se ie puipui. E fautuaina le faʻaaogaina o se taʻutaʻua faapitoa, ae e mafai ona e aveese le pulumu e aumai ai le heas i le sili ona lelei i le au o Lamphar pe a fai o le lamepa. Masalo e le aoga lava le faia i vaiaso uma, ae i le masina pe lua vaiaso - mo mautinoa. Tele o le paʻu paʻu i luga o faʻaseʻe, pe a le o loʻo aveʻeseina, o le a salalau aʻe i le fale atoa.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_3
11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_4

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_5

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_6

2 plinth

O le faigofie auala e faʻamamaina ai le PRONANY o le aveesea o le pulumu mai le moli uila ma savali i luga o le laualuga o le pronth head. O le mea moni, o palapala i le ituaiga o faʻailoga poʻo le uliuli tetete e le aveʻese ai, ae o le a fesoasoani e faʻamama le avanoa.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_7

3 maa

Tele o le pefu pei o le tele o maa. Ma mo nisi mafuaaga, e masani ona galo ia i tatou ona fufulu. E faigofie tele le vaega o le vaega ma o tupuila e faʻamamaina ma se moli uila - aveese le pulumu ma savali i nofoaga vaapiapi ma le vevela, susu pesini, efuefu.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_8

4 i lalo o se uumi umi

Afai o le Windows Tapuni umi pupuni, pa'ū i luga o le fola, latou masani ona maua le tele o le pefu. O le sikau i luga o latou i le taimi o le mama masani o le masani lea, ae afai e te filifili e faamamaina, aua nei galo e vaai i lenei nofoaga.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_9

  • 7 aitema i totonu o le fale e aoga tele le gaoioi o taimi (ma aveese i lalo o latou)

5 iunite avanoa

Afai o le faleuila o le fola, e iai le vaega o le fola lea e seasea aapa atu ai lima. Ua manatu o se mea faigata tele ona maua mo le faamamaina. Afai o le pulumu o le statum e le fetaui iina - aveese ma pasi le hose. E mautinoa lava o le a aveesea ai.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_11

6 ma fufulu masini

I le tala faatusa ma se faleuila avanoa, o se masini fufulu ese e le fetaui i le puipui. O lona uiga o le a i ai le efuefu. E mafai ona e aveese pe a fai o le mafuaʻaga o le speuum mama o loʻo lafoina i lena avanoa, lea e tumau i le va o le masini ma le puipui. Ae e taua le faʻaeteete aua neʻi faʻaleagaina fesoʻotaʻiga.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_12

7 i tafatafa o le umukuka fanua

Afai o le Voumum o le fola i le umukuka, atonu o le pulumu o le vavaeina o le mama mama o le a le ausia uma faigata-i-aapa atu nofoaga. Igoa, e masani ona o le foloa i tafatafa o le umukuka faavae. E le mafai lava ona faʻamamaina, ae na ona aveʻesea le apaʻau ma se pulumu ma faʻapipiʻi se vaapiapi (pe o le a e tuua ai le mea uma).

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_13

8 Slots i le va o Kitchen Meafale ma Shorigearator (po o le puipui)

Afai o le puipui puipui, o lea e iai lava le sipuni i le va ma le umukuka kamuta. O nisi taimi e matua tele lava o ia e te fiafia ai ma se ie puipui. Faʻapea foi ma se fasi i le va o le umukuka meaafale ma le pa - pe a fai o le seti o masani foliga, o avanoa e masani ona tumau.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_14

  • Faamama ae le i moe, ma o le fale o le a mama i taimi uma

9 tatala potu potu

O nisi taimi o faitotoʻa o totonu o potu teu pea o loʻo tatalaina faifai pea - faʻataʻitaʻiga, pe a soifua naʻo se fagafao, ia tali le lelei i faitotoʻa i le potu. I taimi o faʻamamaina, e aoga o le faʻatapulaʻaina o vaega o le fola, e tele lava le paʻu o le pefu.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_16

10 le piniki fagafao

I le taimi o le faʻamamaina, e le aoga le alu i luga o se meaʻai a le atunuʻu. Ma afai o le ae fufuluina i se inisititu, atonu e le manaʻomia, ona faʻamamaina lea o le fulufulu ma lapisi tamaʻi lapisi ma se moli uila - e te mafaia.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_17

11 pusa i lalo o le moega

I totonu o atigipusa i lalo o le moega, tele o le paʻu paʻu, o le a le taimi e tatau ona aveʻese mai ai iina. E taua tele lenei tulaga peʻa faʻalavelaveina le atigipusa, ae le fausia i le moega ma le siʻitia o le masini.

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_18
11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_19

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_20

11 nofoa i le fale mautotogi, e masani ona galo ona faaalu 19624_21

  • Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola

Faitau atili