Faʻafefea ona teu ni susu o susu, paʻu seevae ma isi mea, e aunoa ma se mea i le paʻu o se mea

Anonim

Tutu mo se faamalu, pallet mo seevae paʻu ma matau mo le timu - matou te taʻu poʻo fea ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi mea e tatau ai i timuga.

Faʻafefea ona teu ni susu o susu, paʻu seevae ma isi mea, e aunoa ma se mea i le paʻu o se mea 2042_1

Faʻafefea ona teu ni susu o susu, paʻu seevae ma isi mea, e aunoa ma se mea i le paʻu o se mea

O seevae o paʻu, o faamalu ma pamu ua le lava le aoga o mea na fai e naʻo mea aoga e manaʻomia ai ni mea lelei ma ni popolega faʻapitoa e uiga i foliga. E tumau pea le malamalama i le mea e saili ai se nofoaga talafeagai mo i latou i le ala savali.

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 wicker ato

Fuafua i le lapoʻa, o le lalagaina ato e mafai ona maua i fafo ma faʻaaoga mo le teuina o faʻamalu ma timuga. O filifiliga e le mafai ona tuʻu i luga o le fata ma tuu i totonu o latou mago mago, totigilima poʻo ni tamaʻi mama.

Faʻamolemole vaʻai pe a faʻaaogaina ...

Faamolemole ia maitau pe afai e te faʻaogaina se ato lalaga mo le teuina o mea susu, mea e tatau ona lelei fesoʻotaʻi ma le vai. Palasitika e talafeagai mo lenei ma o le masani girn e le fetaui lelei.

  • Moe le alatele: 10 mea e le o iai

2 laupapa "taga"

O se auala talafeagai e faʻatulaga ai le umbrones i le alatele o se tamaʻi laupapa laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puipui. Totonu o i lalo, e mafai ona e tuu lala, luga o le crossbar o loʻo susu susu ia o le koluse ma tafe mai ia i latou i le paleti.

Mai le vai e mafai ona vete & ...

Mai le vai, e mafai ona faʻaleagaina le laʻau, o lea i lalo o le tau teuina o mea matutu ma mama, ma laupapa e togafitia ai le vai o le vai.

3 Teuteuga Tutu

O le sili ona lauiloa moni o le taua o le unimen o se faamalu. Ma le faigofie e ulufale ai i totonu o le alatele o se mea teuteu tu. E na o le tatau ona e filifilia se tamaʻi tulimanu i le mea e mafai ona e tuʻuina atu ai se mea fou.

Pe a filifilia le ata o le matamata ...

A filifilia se tutū, vaʻai o loʻo ia te ia se paleti mo le aoina o vai, ae le o le tele o le susu ma le faʻamalu o fusi.

4 kolose tulaga

O sea faʻalapotopotoga e mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa pe faia oe lava pe a e iloa ona faʻauʻu. O mea na fiafia i ai i le foliga lelei, ma o le matagofie o le pa'ū i totonu o le pa'ū e matua taua lava. Ae o le i le fuafuaina se mea i le alatele, mafaufau pe na le finau i le aotelega o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se masani poʻo se miglulilist interer, ua le mafai ona fetaui lelei mea.

Faalagolago i le lautele, lalaga ...

Faʻalagolago i le lautele, o le faʻatonutonuina o mataupu e mafai ona faʻaaogaina e teu ai umbroslas, timuga ma isi mea tau. Ae Na te le faʻamalosimu i le susā, e laʻititi muamua o le a latou matutu tatau.

5 matau

E faigata ona sau i luga ma le sili atu le poto ma lautele o le tino gaosi metotia i le auala savali nai lo le matau. E mafai ona tuu i luga o se pa gaogao ma faʻatulaga le teuina o lavalava poʻo timuga i luga. Foliga, o mamanu ma le tele o mata mata e ono sili ona eseese, ina ia mafai ai ona faʻaaogaina i totonu o loʻo i ai.

O le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a faigofie ona avea ...

O le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a faigofie ona avea ma ki poʻo le teuina o le faʻamalu, ma pe a e faʻasaʻoina i lalo, e mafai ona e tautau foʻi seevae i ai (pe a fai e iai ni paʻu talafeagai).

6 pakete

O le ata o le paketi e mafai ona sili ona eseese, ae e tatau ona metallic. E mafai ona e filifilia se vaega o se vaega ma retro tusitusiga, o se sili atu le manino pepa i totonu o le scand-sitaili pe o le agalogue mai le grid. O le filifiliga mulimuli e atoatoa mo le teuina o timuga ma ufiufi mo seevae, ma le masani ai "e le masani ai" a-holey "pakete. Aua neʻi galo e aveese le vai i le taimi i le taimi.

Stel strel pakete i totonu & ...

O se pulupulu stal pakete i totonu o le totonu e foliga lanu lanu ma faaopoopo le potu o le atunuu.

  • 5 Mafuaaga Aisea i le Alatele - Taimi Taimi

7 pallet

I le faʻaopopoina o mea e maua ai, i le pa'ū, e taua tele le faʻamautinoaina lelei teuina mo seevae. Aofia ai ma seevae paʻu, e leʻi leva ona suia i aso uma. Latou te manaʻomia le teuina faʻapitoa, o lea i le vaitau malulu, o loʻo salalau ai fausaga i luga o auala, o nisi o loʻo i ai i seevae. Afai e te sau i le fale ma tuu i luga o le foloa, i le taeao o le a e maua ai le fiafia o le creamsist chemistry i lau ala savali.

Mo le teuina o le susu susu & ...

O se pa puipui masani e talafeagai mo le teuina o seevae susu susu ma isi seevae. Ma ina ia mafai ai ona maua mai oloa o le susu mai le tasi, sasaa i le pito i lalo o maa. Pe filifili se mea ua sauni-faia o le faʻauiga ma le faʻasolosolo i lalo i le faleoloa.

Faitau atili