O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node

Anonim

O tagata faʻapitoa na teuteuina i fualaʻau manogi, laupapa laupapa ma koma paie - na aoina i le tusitusiga faʻamaonia o ata autu.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_1

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node

O le Automn Insior e mafai ona fausia le faʻaaogaina o se numera tele o tamaitusi, faʻamafanafana ma le mafanafana ma manogi o faʻamaʻi. I le matou filifiliga, na matou aoina ni faʻataʻitaʻiga musuia o potu masani e te fiafia ai.

1 tuai le tautoulu i le potu malolo

O lenei i totonu o le tuai o le tautoulu: o le lagi ua uma i ao pogisa. O le ao e atagia mai ai ni ata: pogisa lanumoana ma sofa, sofa pillows shod syde graphite ma teisi moli kapeti.

O le pogisa o le siosiomaga e faaluaina ai le pupula o fugalaʻau fugalaʻau ma ni laʻau ma le taugofie, o le mea lea ua paʻu lava mai le laʻau. O isi faʻamoemoe o le faʻamafanafanaga faia ai se moligao samasama moligaʻo ma ormas na tuu i luga o le potu.

Afai e te manaʻo e toe fai lenei mea, ona o le decotication e mafai ona e faʻaaogaina uma mago ai laʻau mamago ma teuteu, faia mai tamaitusi. O le mea mulimuli, e tele lava foliga, o le a malamalama i ai ma o le a le tuua le lapisi.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_3
O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_4

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_5

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_6

  • 8 Auala e Faaopopoina Manasi (talafeagai pe a taeao - Autumn)

2 o le afi o le vaomatua i totonu o le potumoe

O laʻau e leʻi fuafuaina i totonu, laupapa laupapa, o fua tau afi ma laʻau e fausia ai se lagona e le na o se potu masani, ae o le pito o le vaomatua. O le moli begege base, o le ulomou lanu uliuli ma vaega o le lanu efuefu efuefu efuefu o le a misei ai se lanu gatum Ua ou mataala i le le masani ai le palu: o le lolomiga i luga o aluga e toe faia le tipiina o laau, ina ia foliga mai o elemene faitino ua faaaogaina iinei.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_8

3 siosiomaga o se atunuu Veranda House

Afai na e faʻaaluina le taumafanafana i fafo atu o le taulaga ma latou te le manaʻo e fai atu faatofa i le ofu mafanafana na faʻaalu i le malo, tufatufa vaega o elemene. Faʻataʻitaʻiga, nai lo le nofoa, faʻaaogaina se faʻafitauli o Ha hambck. I totonu, o mea uma e mafai ona faʻamalieina ma se tusi manaia ma se ipu ti pei o le lauti.

I le vaitau malulu, e fesoasoani e lafi mai le le fiafia o le tau. Sii i latou i le nofoa o le nofoa: Faʻaopopo Popoina, kapeta ma e oʻo lava i teuteuga teuteu teuteu mai le ie - Faʻafetai O lenei potu o le a vaʻaia sili ona pala. O loʻo faʻamamafa ata ma le tele o mea laupapa o le a faʻamamafa ai lenei siosiomaga.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_9
O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_10

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_11

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_12

4 Insipolot ma le vaitau o vaitau

O lanu masani masani e faia samasama, mumu ma moli. Ina ia tuʻuina atu i totonu ma se amonn siosiomaga, o nisi taimi e lava le faʻaopopo o nei lanu i le ballet i le paleti. O lenei fatu o loʻo faʻamaeʻaina na o le lua moli mumu laʻau, ma o se lagona fou na faʻaalia i totonu o le potu.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_13
O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_14

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_15

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_16

  • 8 mea o le a faʻafaigofie ai lou olaga i le pa'ū (siaki le mea e te maua ai pea)

5 Autumn Classic

Ole aitalafu a le vaitau o le a fesoasoani e teuteu se tasi totonu ma liliu i le tautoulu. O le tusitala o le poloketi mo le faia o le laulau ma fatuina isi tuʻufaʻatasiga faʻaaogaina o fugalaʻau mafanafana fugalaʻau, pampkins, laʻau malamalama ma mago Ioe, e le pei o le faʻatalofa masani gamma Gamma: O moli ma lanumeamata lanumeamata na o ia i totonu o totonu.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_18
O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_19

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_20

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_21

6 Green Garden i totonu o le potu

I le tautoulu, o le lauta e liu i le mumu ma samasama ma pa'ū i fafo, o lanu meamata lanumeamata o loʻo maua i luga o le auala. Mo le faʻalautele o le lagona o le vevela, i le fale mautotogi e mafai ona e tuʻuina ese atu laʻau. Faʻaopopoina foʻi lanu masani: Beig, Brown ma le efuefu, - ma o le a e mafai ona momoli atu le siosiomaga i le amataga o le tautoulu.

O se mea manaia o le a faia ai se potu e sili atu le mafanafana - afi afi. Atonu o moligaʻo, o se teuteu poʻo se mea moni uila ma e oʻo lava i lona ata i luga o le TV masani.

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_22
O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_23

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_24

O le tautoulu e matagofie: 6 i totonu o le Autumn Node 2055_25

  • 6 mea e uiga i le mea e aoga i le mafaufau aʻo leʻi aumaia se laʻau i le fale (e taua tele!)

Faitau atili