Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii

Anonim

Tagata faʻatau na tuuina atu i le tagata mamanu i le saʻo le saʻolotoga i le mamanu o le fale mautotogi. O le iʻuga, na oʻo lava i luga o le sitaili faʻalelei foliga o sitaili.

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_1

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

Tagata e ona o lenei tamai potu fale i le Nizhny Novgorod - ulugalii faaipoipo. Na latou feoai i fafo o le taulaga, ae i le taimi e tasi latou te mananaʻo e puʻeina i le taulaga ina ia mafai ai ona tumau i le faaiuga o le vaiaso. Faʻa faʻavae i nei tulaga, o manaʻoga masani na fausia i le mamanu o le fale mautotogi: latou te manaʻomia se umukuka, ma se nofoaga moe.

I le sitaili o tagata faʻatau na maua ai le tusitala o se faʻafanua atoa o Blanche. "Villa, fai, pei ona e manaʻo ai!", "O lea fuaitau e fia faʻalogo i lagona atamamai. Na ou filifili e amata le totonuga mai le tumaoti i le masani. "Ou te manaʻo i le faitotoʻa ulu o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma lenei lamepa i luga o le laulau," o le mea muamua o tagata fautuaina. Mai nei faaupuga e lua, na amata ai le tusi o le i lalo, "o le tusi lea o le poloketi," O Demediner Plelavin.

Fuafuaina

Potu o se fafo

O le potu o le potu o se faaloaloa o le latalata ma se tamai ogalaau. E le i toe faaoo le toe faasili, e pei foi. I le susunuina o le ulufale vaega, faʻalauteleina o le vaega. O lea, na latou faʻalautele le puipui o loʻo i ai nei le kipi a le umukuka.

I luga o le ogalaau na faaauupegaina ma se ofisa faigaluega. "Afai e tasi le tagata e faigaluega i le ofisa, o le lona lua e mafai ona malolo (moe) i totonu o le potu," faʻamatala le tusitala o le poloketi.

Faauma

O puipui uma i le potu potu ua valiina. I le nofoaga autu - o le potu umukuka - faʻaaogaina paʻepaʻe lanu i le faʻata o le faʻata i tua atu o le sofa. O sea tali e fesoasoani e faʻaalia ai le potu ma faʻateleina le numera o le ao.

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_4

"O le ao na paʻu ifo i luga o le faʻamalama i luga o le faʻamalama ufi o loʻo atagia mai i totonu o le potu avanoa," le nofoaga faʻataʻitaʻi.

O le puipui ma le taualuga i le alatele na tuuina mai ai le efuefu vali. O lea, e le gata i avanoa avanoa e leai se avanoa, ae na faʻaopopo foʻi le loloto ia te ia ma le mafanafana. O le auala lava e tasi na faʻaaogaina mo loggis. Na faʻapipiʻi laumua i luga o le fola, puipui i le faletaele ma le folo ua tapuni.

Valivali Alavai

O le ata autu e le maele. Paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanu efuefu, malamalama paolo o laumua i lalo o le laʻau, malamalama fasi i le faletaele. E pei ona faʻaaogaina le lanu samasama ma le emerald. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se paga o faitotoʻa lanu samasama faitotoʻa, o le lotoa o le umukuka na fuafuaina. O le lanu lava e tasi o loʻo faʻaauau pea i le faletaele - O le solo solo e valivali i samasama.

Asiasiga o le Emerald lanu

O le e aofia ai le lanu emerald e sili ona mautu: pronth i luga o le laulau, vaega o le promon i le tino o le fale mautotogi, suia i lalo o nofoa i le faletaele.

Meafale ma teuina

Tagata faʻatau e leʻi amataina le tele o le teuina o faiga - mo taofi mo le faaiuga o le vaiaso e te le manaʻomia e ave tele mea ia te oe. O le tagata mamanu e mafaufau i le fale-i totonu o le nofoaga i le alatele, faapea foi ma le spacive lalagaina seti. I luga o le Logginia, e i ai foi se nofoaga mo le Kapeneta - A o le aufaigaluega o le fale mautotogi o le mauaina lea o tupe maua. I le iʻuga o le sā, e mafai ona teuina ou moega, i totonu o le pepelo mafanafana o lo o iai foʻi pusa.

Tulaga faʻafeagai le sofa - mai ika ...

Faʻafanua faʻafeagai o le sofa - mai ika. Na teuteuina le vaega ma Rattan Ratttan e fai ai meaafale o se tagata vaai. O le ata o le mamanu na tusi i lalo le poloketi - i luga o le ata o le tagata faatau, lea na ia faia a o ia malaga atu i le motu ia sangantinei Island.

O meafale mo le poloketi na filifilia ese. O loʻo i ai mataupu na faia e faʻatonu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale faʻatasi i totonu o le auala savali. Nofoa i le '' ai nofoaga - vintage. Na toe fuataiina ma matou o atu e puʻe ni foliga fou.

Ua faaauau pea le le faaaloalo

O loʻo faʻaauau pea le eronosi. I totonu o loʻo faʻaogaina ai ni mea taua, pei o le vaneina i le ala savali. PUPA sa faia e oka i ai, o le amoina se ie mai ika.

Malamalama

Abashur i luga o le laulau 'ai i le umukuka-potu potu na avea ma amataga i totonu o le totonu mamanu. O faʻamatalaga o loʻo iai i lenei lamepa - Rattan, emerald lanu - o loʻo i ai i le fale atoa.

O le isi mea o loʻo galue malosi. O le tuaaina lea o le galue i le umukuka, o ato faʻamau, na faia i luga o tioata manino luga o le faʻata i fale, le tulimanu pito i luga o le potu ma le ala savali.

Tamai faletaele (mulimuli mafolafola & ...

O se tamai faletaele (o le atoa vaega o le 25 sikuea mita. M) tuuina atu i lanu pupula. Ia faʻauma le puipui i tua o le faʻapipiʻiina o le faleuila, o le nonoa lava e tasi na faʻaaogaina e i luga o le umukuka. O sea tali vaaia tuufaatasi tuufaatasi. Faapipiiina - gentage.

Designer Vilaina Levina, tusitala ...

Designer Arlavin, Poloketi Poloketi:

O le manaʻo o tagata faʻatau o le fausiaina o se malamalama i totonu ma le tele o moli ma le ea, o aso nei, se savali laʻititi, ae laʻititi o paleni. Totonu o le sitaili - ecticticism. I lenei Asthetics, e mafai ona e faʻaogaina meaafale o isi itupa o loʻo ou ulufale ai. Meafalefalenuu lea ma ni nofoa taua, Dorthe, uma aso nei ma le vintage (Statutte i le faletaele, togitogi i le ala savali). E masani ona faʻaalia e le faʻaaloalo i le faʻaaogaina o lanu mama e lua o lanu ma pupula mata. O le mea lea, faatasi ai ma Monochrome lanu autu (paʻepaʻe ma le efuefu), na ou faʻaopopoina se emerald ma samasama paolo, faʻapea foʻi ona tuʻufaʻatasia uma elemene o le totonu.

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_10
Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_11
Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_12
Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_13
Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_14
Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_15
Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_16

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_17

Umukuka-ola potu

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_18

Vaʻai o le alatele

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_19

Vaʻai mai le umukuka i luga o le potu

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_20

Potu malolo

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_21

Potu malolo

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_22

Logisia

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_23

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Laititi ae manaia le potu o le 22 sikuea mita. m mo ulugalii 2072_24

Designer: Vila Levina

Matamata i luga

Faitau atili