O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i ituaiga o meafapogi mea ma tulafono o lo latou faʻaaogaina e puipuia ai faʻavae o eseʻese ituaiga.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_1

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima

Ole vai, e tusa lava pe o se mea o sina mea, o le faʻaumatia fausaga o fausiaina. O le mea lea, o le faʻatulagaina o le faʻatuatuaina puipuiga malu e manaʻomia i tulaga uma o le fausiaina. E taua tele lenei pe a fausia le faavae. Afai e le puipuia mai le susu, vave vave le vai o le a amata loa ona faʻatamatia lona malosi. O sea fale o le a le tumau mo se umi, ma o le a le toe malosi e nonofo ai. Ina ia aua nei feiloaʻi i faʻafitauli o faʻafitauli, o le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona lelei ona avea le faʻamaonia o le faʻavae.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le auala susu

Aisea e manaʻomia ai e le ulaula

Manatu e le Nofoaga

Mea eseese

- i uta

- Coating

- pionene

- tui

- faasee

Foliga o le montage

Aisea e manaʻomia ai le vai

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o loʻo i totonu o le faʻavae eletise e sili ona le manaʻomia. O fausaga lautele e oʻo lava i se vaega laʻititi o le atunuʻu e le aoga. E tuʻu ifo o ia i pou susulu i totonu o le faavae, faʻatumu ia, tuʻu i luga. Amata ona tauemu i puipui, o le depper pipili le fale. E le o le sili lea ona leaga. O le susu i le sima e porete i le taumalulu ua liliu i aisa. I le faagasologa o le faʻaʻaisa, e faʻateleina ai i le tele, lea e faʻaumatia ai le fausaga. Otaka ma le faʻaʻaisa o le taamilosaga oso le sima i totonu o le nutimomoia.

O loʻo iai i totonu o le vaega lelei o le vaega o le faʻamalosia o le faʻamalosia o le vai o le vai e amata ona olo. E faateleina le sasaina o le voluma o le tolu sitepu tolu pe fa taimi. E i ai le voltage i le voltage e faʻaleagaina ai le faʻavae o le faʻavae. I se isi mea e le gata i lea, o le a tupu le tino o le sima i lalo o le gaioiga a le vai. Masima ma amo e aofia ai ma le ita tele, latou te faatesa lemu le mea.

O lea la, e manaʻomia le tuʻuina atu o puipuiga aloaʻia i le puipuia atoatoa ona puipuia lea vai mai le ulufale. E lua ituaiga o le puipuiga malu.

Meatotino Puipuiga

  • Faalava. E faʻaputu i le va o mea faʻavae uma e puipuia ai le suavai mai le ulufale i ai. Faia mo ituaiga uma o faavae faavae faiga.
  • Faagasolo. Puipuia mea i luga o le susu. Faia e faʻaaoga ai mea eseese. E masani ona faʻaaogaina mo koluma ma lipine ituaiga.

Uma uma o le feeseeseaiga e masani ona faaaogaina. E masani ona tupu ile tulaga fau. Ina ua toe faʻaleleia, naʻo le faʻaupuga, faalava, i lenei tulaga, e le mafai ona faia. E le gata i lea, e iai tapena o le 'aiga o le taeao, e le fuaina le tele o le faavae.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_3

  • Foliga o le fausiaina o le vaega o le vaega o le vaega

Atitui o mea mo le totoina

Mo puipuiga utu, ituaiga eseese o mea e fai. Latou te iloa le tekonolosi o galuega.

Tupu

Lisi i luga o le fusi i luga o se fusiua mai binumen. O le faʻavae o loʻo faia o le tioata lapoʻa, polyester poʻo se pepa malo. Iloga le shuated ma le filifiliga filifiliga. I le tulaga muamua, o le ie na pasi ai i luga o se agsumen faapipii. Ile lona lua o loʻo iai se mea e sili ona faʻapipiʻi, lea, pe a vevela, ua liusuavai, ua liusuavai ma faʻapipiʻi i le tapoleni.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_5

E taugofie foi, ae oso aʻe o le faʻaʻaisa, o le rubronad, pengan, to'. O le polymer polymer o loʻo mafai ona faʻaaoga e aunoa ma ni tapulaa, o le tioata tioata, briorost, linocur, etc.

Faʻafoʻi

Eseese tasi ma lua-vaega le mastic. Matou te apalai ma se faʻaseʻe poʻo se pulumu, fatuina se sili atu o le sili atu o le sili atu o le tau e faʻavae i luga o soʻo se ituaiga. Muamua, pasta na faia i luga o le faavae o mama binumen. O isi faʻamatalaga na aliali mai i le taimi mulimuli: Polymer-Biminedy Reslins, o le paʻu o le musmen ma le polymer resins. O a latou faʻagaioiga e sili atu le lelei nai lo le uati o le faʻasologa. Ae o le tau e sili atu le maualuga, lea ua manatu o se lelavava.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_6
O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_7

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_8

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_9

Passtes mai Bitnumen o loʻo faʻaaoga e puipuia ai le faiga mai le tele o le eleele. I isi tulaga, e sili atu le filifili o povi faaonapo nei pei o "Faʻamaoni", "Farbared).

Tui

Faamaufaailo o le faʻapipiʻi o le faavae nai lo le taofi o le vai mai le ulufale i ai. Faʻaaoga naʻo mea mo se fausaga fausaga. E aoga lelei i sima, e le aoga mo piliki poo le maa.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_10
O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_11

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_12

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_13

I le tomai masani e faʻalagolago i le ituaiga o faʻavae. O le averesi loloto o lo latou ulufatai o le 20-25 cm. E i ai le paluga o le mea e fai mo le 80-90 cm. Latou te manatu o le sili sili ona lelei. Fautuaina totonu o le fausiaina tulaga, ae mafai ona faʻaaogaina i le taimi o toe faʻaleleia. Ona e tatau lea ona e tapena lelei le faavae. O le sili ona sailia-pe a maeʻa le palu (penetron, Peinro, o loʻo "Hydrochit", "oa".

Tui

O le metotia e fautuaina mo le toe faaleleia galuega, ona faʻatagaina lea e fai le tele o le tele-tele-tele galue i le tatalaina o le fausaga. Tui na faʻalauiloaina i lalo o le faʻavae, paluʻai o soʻotaga e tuʻuina atu. Nei kuli-acryllates, o fatate eseese ma femalaia ia mau o loʻo iai atu Faʻatonuga, tuʻufaʻatasiga o Polimers, paʻu.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_14
O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_15

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_16

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_17

O galuega e seasea faʻatino tutoatasi ona o se tomai manaʻomia. Sauniuniga mo tui ua filifilia e faʻavae i luga o le tulaga o le fausaga. Atonu o le "scraipe", "eea" "matooks", "Pentellast".

Faasee

O le igoa lona lua "o le paso vai". E sili atu le maualuga o le fua o le malulu. E i ai le asu ai lelei le toetoe o mea uma, e le ia lava le tapenaga. Fai se pupuʻu ma le kapeta o le "kapeta", o le mea lea e faʻamalosia ai le faʻavae.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_18
O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_19

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_20

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_21

O le le fiafia o le taʻele, o le tui i luga o le tele o foliga. Faʻapipiʻi vave o loʻo vave ona toe faʻavave, ae e manaʻomia ni masini faʻapitoa. O le mea lea, mo le fuagalo o le faavae, e seasea ona faatatau io latou lava lima. E manaʻomia fomaʻi faʻapitoa auaunaga.

O nisi taimi o le faʻapipiʻi o le vavaeeseina o le puipuiga mo le ea. O le pito i ai le lomu - o lo oi ai fefiloi ma le faiga fefiloi lea e fai ai le faavae. Tagata faʻapitoa e le fautuaina le faʻaaogaina o mea. E leʻi leva ae latou te auauna atu i le lima tausaga.

  • Faavae o le Finnish Type: O le a le mea ma pe aisea e aoga ai le filifilia

Auala e Tuu ai le Faatosinaina i le Faavae

Lagolagoinaga o ituaiga uma o le anufe. E puipuia i latou mai le eleele i lalo o le eleele ma luga o vai. I luma o le tusi molimau, o le a talia le loloto o le eleele mea, o le tulaga o lo latou siitia i le vaitaimi o lologa. Afai e maualuga atu nai lo le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae, e manaʻomia le faia o faʻasa alavai mo le lelei o fefaatauaiga o atinae. O lea, o le aofaʻi o le susu ua faʻaititia ma le hydrostatic faʻamalosi i luga o vaega fausaga ua aveʻesea. Mo le faʻateʻaina o le faʻatosinaina o loʻo faʻaaogaina ma se vaaiga.

E tusa ai ma tulafono, e faʻavaeina le faʻavae i totonu, faʻapea foi ma le fola ma puipui puipui o faʻavae. E tuʻuina i se vaega sili ona lelei o le fatafata faʻanoanoa i le pito i luma o le fausiaina. E oo lava i avanoa laiti e le tatau. O nofoaga e maualuga ai le uunaiga o le hydrostatic, e lua pe tolu vaega o le susu o le susu o ituaiga eseese. E maua ai le taunuuga lelei. O le a matou malamalama i le auala e tuʻu ai le totoina i luga o le faʻavae o ituaiga eseese.

Mo le lipine faavae faavae

O le lipine o le lipine o se pito i tua o le matasele mai se sima malosi, e fausia ai le fausiaina. Atonu o Monolithic po o le National Team. I le tulaga lona lua, i le va o papatusi faʻavae ma poloka i lalo o pa lapisi, ua faamalosia ai le mafiafia o le teuga maluelue. Lenei ua le mafai ona faʻaogaina ni tala fatu, a leai se isi mea e mafai ona suia. O le UN-Uluai Palota Uila, o loʻo i lalo ifo o le tulaga maualalo, ua puipuia ma le au pasi.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_23
O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_24

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_25

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_26

O le faʻavae o le faʻavae i luga o soʻoga o lagolago ma puipui o loʻo ufiufi i se faʻasologa-ituaiga. E manaʻomia lenei mea aua o le susu o mea o elemene e ese. Faalapotopotoga o le a amataina pe a leai se puipuiga. O le vai susu o le faʻaupuga o le faʻaupuga o loʻo faia e soʻo se mea o totoe. I le taimi o le fausiaina, o le vaega atoa o le eleele o le lipine fausaga o loʻo faʻagaioia i fafo. O lea, o tagata o runir ma fale mautotogi e sili ona puipuia. Faʻaaogaina Calene, faʻafetaui paluga poʻo se paʻu paʻu.

I le faʻagasologa o le toe faaleleia, o taualumaga uma e faia mai totonu. Ona faʻaaoga lea o le vavaeina o se tui poʻo se faʻailoga i le itu. O le Monolithic RIBBON e faʻaesea i le tutusa auala. Ua faia le puipuiga faʻapitoa, o le pito o le faʻavae o le faʻavae ua tapunia. I soo se tulaga, o le crststum ua faia i se isi.

Mo pou ma faaputuga fale

I luga o palapala ma o pou ofuina i luga o le togavao pe punitia papatusi e avea ma faavae mo le fausiaina. O loʻo faʻaaoga le lisi o loʻo faʻaaogaina i pou, pe a fai o latou mai le sima, i luma o le latou faʻatumu. Uamea pine ae leʻi faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi i le lua vaega o le soʻona fefiloi. A maeʻa ona faapipiiina, tasi isi vaega e faʻaaogaina i le vaega vaʻaia o le vaega. E le gata i lea, faʻamaloloina le pito o le faʻavae o le faʻavae ma se tuʻuga o le upega tafailagi i le tulaga o le fesoʻotaʻiga o puipui ma le laupapa laupapa. O loʻo faʻaaoga le le fiafia i le sifi o le teuina o le ogaumu, e masani lava i le taʻaloga.

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_27
O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_28

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_29

O le mea uma e uiga i le mafanafana o le faavae i o latou lava lima 2087_30

E taua tele le fiu o le faʻavae o le faʻavae. A aunoa ma lenei, o le faiga o le faatafunaga o mea o le a amata vave. E manaʻomia le taugata ma le faʻatupeina o galuega, aua e matua le mautonu e nonofo ai i se fale ma talotalo talotalo fafa e tau le nonofo i se pa ma fola. O lea, e sili atu le faia muamua ia mea uma e tusa ai ma tulaga fausia.

  • Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana

Faitau atili