8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu

Anonim

Faʻalelei Cabbage, Heather ma Freezer - Taʻu e uiga i laʻau e mafai ona tupu i luga o le faapaologa i le tautoulu ma le taumalulu.

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_1

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu

E i ai le vaitaimi malulu o le tau, lea e masani ona faʻaliliu e tagata alofa-agalelei fale i le fale, pei ona latou oti i luga o le faapaologa. Peitaʻi, afai e te manaʻo e fai se togalaʻau o le togalaʻau o iina, e aoga le filifilia o ituaiga malulu-malosi.

1 Junipernik

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_3
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_4

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_5

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_6

O lenei laau e aofia ai ma feteʻenaʻiga ma e le fefe i faiga malosi, e faigofie ona fuafua i totonu o se ulo poʻo se koneteina ma faʻatulafonoina lava i le tatala faapaologa. E le manaʻomia e Juniper, e le faʻapea foʻi ona manaʻomia le tausiga faapitoa mo ia. E mafai ona e faʻaopopoina le piat poʻo le oneone i le eleele, ina ia maua ai le laʻau lelei. Peitai, e le fiafia i le soona susu, o iina e masani ai ona le aoga le suavai. I le taumalulu, o le vai e le i manaʻomia.

  • O a fugalaʻau e toto ai i le tautoulu: 9 sili ona laʻau

2 Heather

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_8

Heather - o se laʻau e faigofie ona faʻaliliuina uma le tau vevela ma malulu. I le taimi lava e tasi, taimi malu o le tausaga lea e mafai i le tausisia o ana meatotino faʻaoga.

Mo galueaina i tulaga malulu ma e oʻo lava i le tulaga malulu, piki le faigofie, ae le o ni lua sili ona lelei. E le gata i le mea e manaʻomia ai le malutaga ma o le a le mafai ona siʻitia le taumalulu i luga o le matala faapaologa. Taofi lau laʻau ma se lanu malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, lilac. Faasaga i le pito o le paʻepaʻe o le kiona, o le a le eseʻesega o le a faapitoa le maitauina.

E mafai ona ou faʻatauina aʻu i soo se taimi o le tausaga, ae i totonu o le mea Pa'ū e iloga tele tele: ia Aukuso, o le laʻau e ufiufi i tamaʻi fugalaʻau.

  • 7 lauiloa lanu e seasea ona ola i le fale

3 thua

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_10
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_11

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_12

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_13

O le isi laau o le fale, o le fowarf o le mea e talafeagai ai mo le galueaina o malulu tulaga. Piki i luga mo ia o se ulo talafeagai (mai charracs poʻo laupapa) ma afifi aʻa i mea e le o le a e faʻamafanafana ai.

  • 5 Mea matagofie e fuga mai i le taumalulu

4 afi

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_15
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_16

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_17

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_18

Dwarf sporuce - o se laau e tatau ona faigofie ona lafo i lau faapaologa, e pei ona tetee atu i se matagi malosi ma solo. O tulaga e tatau ona iai le FIR e tatau ona toe fai le parakalafa muamua: piki le ulo mai le mea e taofia ai le vevela ma afifi aʻa.

  • 6 mea e uiga i le mea e aoga i le mafaufau aʻo leʻi aumaia se laʻau i le fale (e taua tele!)

5 Moroznik

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_20
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_21

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_22

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_23

O le le masani ai laʻau ma fugalaʻau matagofie, e le fefe e mamafa timuga ma le malulu. I Siamani, o le '' 'aisa ua taʻua o le "Kerisimasi Rose" ma ia teuteu latou i aso malolo i aso malolo taumalulu. O le laau e mafai ona tatalia le malulu i -15 tikeri. Ma le leaga malulu, e foliga mai e misi, toso le susu mai poloka. Tele ituaiga o Freeznika fuga mai le amataga o le taumalulu seia oo i le tautotogo. E le manaʻomia e le laʻau tele le tausiga: O le Root system e lagona atoatoa i le le mautonu o le susu susu susu susu.

Afai e te filifili e amata lenei laau i luga o le faapaologa, ia faaeteete: e oona. O le sua e ono mafua ai ona mu se sua, ma le taumafaina o aʻa, laulaʻau ma isi fatu - oona. E manaʻomia le galulue ma le faaeteete ma le naʻo le ma le faaeteete. A iai sau fanau poʻo ni meaola mai i le manatu e amata ai se ie i luga o le faapaologa e sili atu le teʻena.

  • 8 sili ona matagofie o laʻau i totonu o lou fale mautotogi (ma le manaʻomia)

6 Becklett

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_25
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_26
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_27

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_28

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_29

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_30

O le a vaaia e talafeagai mo le tuputupu aʻe i luga o le sipala, talu mai le vevela tele mo le tau malulu - e uiga i le +6 atoa. I lalo o le vevela, o le ulo e manaʻomia ona musuia ma tuʻu i luga o le laupapa poʻo le 'au.

I le vaitau mafanafana, e ono faʻaititia le vai i totonu o le laʻau, i le taumalulu lea e masani ona faʻaititia malosi. I le vaitaimi lea, o le manava e sili ona matagofie: o ona laulaau e maua ai lanu viole. Ma le amataga o le tautotogo, latou te toe faafoi atu a latou lanu meamata lanu.

  • 7 curly laau mo le mafanafana ogalaau

7 Samati

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_32
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_33

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_34

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_35

O le isi laʻau lea e le tatau ona tuʻua i luga o le tatala faapaologa, ae o le a atoatoa ona faʻaliliu le taumalulu i luga o se tapunia pe a le o le vevela pe a le o le taimi e le itiiti ifo ai. Ina ia sefeina le tagata lava ia-suʻi i se ata laʻititi, o le ae tatau ona e tipiina. Afai e te fiafia i le fatuina o le lanumeamata lanumeamata, ona e mautinoa lava o lau laau.

  • O le a le mea e le mafai ona totoina i luga o le togafiti: 12 O laʻau faʻasaina e le tulafono

8 Faapipiiina kapisi

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_37
8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_38

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_39

8 O laʻau e leʻo fefefe i le malulu 2113_40

O le laʻau ma lau laʻau manaia, lea i le malulu e susulu atu. O le kapeti lelei e faapalepale ai le taumalulu i fafo ma e le manaʻomia le soʻona faʻamalosi pe a o le feoaʻi i le koneteina. O le a avea o se sili atu le lelei o le fugalaʻau tuʻufaʻatasi pe a fai e te filifili e tuʻu i luga o le suauʻu i isi laʻau.

  • 7 Tausaga-taamilosaga laau mo le tatalaina o vai inu

Ponesi: Toto Sapani Fautuaga

Lea la ua atili ai le laʻau o le taimi malulu o le taimi, piki i luga o le ulo taumatau. E manaʻomia le iloa o le tioata tioata ma uʻamea e le pipiʻi mafanafana ai, ma e le mafai ona totoina laʻau ia i latou. O le PAY SKE e tatau ona i ai pa mafiafia ma vai lelei ma le manava. O le faigofie auala e saili ai i totonu o le cerramic faʻataʻitaʻiga.

E ui i le mea moni o le tele o laʻau e matua malulu ma le manaʻomia le faʻamalosi, latou te sili atu. I le amataga o le vaitau e faigata ona mate pe o le a le malosi o le a malulu i le taumalulu.

Faʻapea foi i le taimi o le vaitau malulu, o le tele o ituaiga o le frost-teteʻe e le taliaina le tulaga o le vai i totonu o le ulo. O le mea lea, aloese mai le masani ai alavai.

Faitau atili