Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu

Anonim

Ua matou faatasia ni mea mataina o le filifiliga o le softcket, nofoaga i totonu o le faletaele ma le taumatau o le itu taumatau, faapipiiina malamalama ma tulafono.

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_1

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu

Faletaele, shopers, potu faatauga - latou o uma lava i nofoaga ma le vevela maualuga. I luma o le vai, e mafai foi ona matautia le tinoina o mea vaivai. O le mea lea, ma le faʻatuatuaina puipuiga tuʻufaʻatasia faʻasaoina mai eletise e talafeagai.

Auala e Filifili ai

I totonu o faletaele, na o le mafai ona faʻaaogaina oloa o loʻo faʻaaogaina ma le tikeri o le fale o le fale e le i lalo ifo o le 4 (ip 44 pe maualuga). O le faʻailoga (le numera lona lua o le faʻasino), tutusa i le 4, o lona uiga o le fale e le fefefe e le fefe i ai.

O le "Fass" ua lava e puipuia, ae o le faatuatuaina e mafai ona e filifilia le faasologa ma le maualuga atu o le faailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa a le tina murreva o loʻo iai le eletise (Schneader Scrorety) e faʻalauteleina le faʻaleleia o le susu mai le susuga i luga o le suavai.

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_3
Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_4
Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_5
Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_6

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_7

Mreva Styl Soket ma Maualuga Puipuiga IP55.

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_8

Hard Jong Schiko ma le lalagaina tapuni.

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_9

O le Mirreva Styl o loʻo maua ai le puipuiga o le faʻatuatuaina mai i aafiaga o masini ma maua ai faʻafitauli-leai se totogi i le susu ma le faʻamalosi tulaga.

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_10

Faʻataʻitaʻiga o Jung Schiko 1520 ma le faʻaleleia, faigofie-i-faʻapipiʻi fausia. O le tikeri o le Puipuiga IP 44 o loʻo faʻamautinoaina pe a faʻapipiʻi le faʻamaufaʻailoga o le faʻauma.

  • Toe faaleleia i le faletaele e te faia ia te oe lava: mai le tapenaina o le fuafuaga e faʻapipiʻi ai le pillowing

Lea e i ai

E tusa ai ma le "tulafono o le eletise eletise faʻaaoga", fuafua i le aveeseina o le eletise o le eletise mai vai vai ma, o le saogalemu o latou nofoaga. O le zene sone o se pesini o le taele, o le sone muamua o loʻo nofo saʻo i luga o le tumama fale, o le lona lua o loʻo siomia ai i le sili atu o le 60 cm mai mea uma o le vai. E tatau ona tuu uma EUI i le lona tolu sone. O le mamao mamao, o le saogalemu.

Auala e Filifili ai ma Faʻapipiʻi Taʻaloga ma Suia i potu susu 2137_12

O sui o le mea e tau ma soʻo se isi eletise eletise e tu i se mamao o le 0.6 m mai le taʻele poʻo le 'ava fua.

Faʻafefea ona Faʻaiuga

I totonu o faletaele, o EUI UMA E tatau ona faʻauʻuina uma i le puipuiga mai le faʻasaʻo pe a oʻo atu. O le faia o lenei mea, e fesoʻotaʻi i le tetea o le aufaʻatasi poʻo le eseʻesega o loʻo iai nei (udt), e taʻua foi o le puipuia o masini (uzo). O le tuueseese o le Transformers e masani ona mamanuina mo se tamai malosi o le fesoʻotaʻi masini - e le sili atu i le 100-200 W, o lea o le UDO o loʻo faʻaaogaina lautele.

O nei masini ua faapipiiina i se nofoaafi tau i le fale talitane. O la latou tapulaʻa autu o le aofaʻi lea o le o loʻo i ai nei, o le 10, 30, 100 poʻo le 300 ma. O le laiti o le laakaise o loʻo iai nei, o le tele o maaleale o le RCD, ae maualuga atu foi le lagona faʻapitoa e mafai ona taʻitaʻiina i tali sese i le tele o tali (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e liliu i ai ni masini i aiga). O le mea lea, e masani ona faia: laina taʻitasi o le mana grid (moli le faletaele, o se tulaga sosaiete, o se matata mo le faʻamamaina o le maualuga RCM (100 poʻo le 300 Ma) o loʻo fesoʻotaʻi e puipuia le atoa o upega tafailagi.

Faletaele ma isi susu ...

I le faletaele ma isi potu susu, o poleti na fuafuaina mo se avega laʻititi e mafai ona fesootai e ala i le vavaeeseina o tagata taʻitaʻia e puipuia ai isi faʻasologa.

O le leo o le faʻapipiʻiina o le taʻele i tapuvae ma sauna

I le faʻaopopoina o le maualuga o le susu, o le ea i tapula o loʻo faamatalaina e se maualuga vevela, lea e sili atu i le 100 ° C (i le Finnish Sauna O lea la, e manaʻomia i le faʻatonutonuina o le eletise, ma ia amanaia le avanoa mo le faʻamalieina. Mo gaoa, e manaʻomia le faʻaaogaina o se faaputuga vevela-onoʻesega uaea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻasologa o le rgcm ma se faʻaaogaina o le vevela e oʻo i le 180 ° C. E sili atu foʻi i le tulaga itiiti e faʻaaoga ai le metallic elemene e matua vevela. Ta ona fai atu, ae le o fale fatufatu, e sili atu le ave o se pusa o vevela-puipuia palasitika mo fafo.

  • 9 fesili ma tali e uiga i Sauna i se fale tumaʻoti

Manatua: 3 eletise eletise eletise i le taele pe taele

  • Filifili le eletise eletise (eui) ma se mosisture-faamaoniga fale, o le a le o iai i le susu susu.
  • Tuu i fafo ma fesuiaʻiga e tusa ai ma le "tulafono o le eletise masini faʻapipiʻi" (pue) mo le mamao talafeagai mai vai punavai.
  • O le malosi atoa o le mana o le faletaele e tatau ona faʻauʻuina i se fuatupe o loʻo i ai nei o loʻo iai nei.

Faitau atili