7 sauni lelei mai IKEA 2021 RATAGUG, e mafai ona faʻaaogaina i se tamaʻi fale mautotogi

Anonim

Filifilia tali aoga mo le potu i le potu ma teu i le itiiti ifo i sina avanoa, e tatau ona iloiloina.

7 sauni lelei mai IKEA 2021 RATAGUG, e mafai ona faʻaaogaina i se tamaʻi fale mautotogi 2176_1

7 sauni lelei mai IKEA 2021 RATAGUG, e mafai ona faʻaaogaina i se tamaʻi fale mautotogi

Na folasia atu e Iksa se lisi fou o 2021, ia, pei ona te mavae i le tausaga ua mavae, na faatonuina ai e le kamupani 6 "E uiga i potu o le areto, ma a latou tagata o Suetena, ma o latou tagata. Ua matou aoina ni manatu mai nei i totonu o nei maʻi e mafai ona talosaga i totonu o lau tamai fale mautotogi.

1 fata i le ulu o le taeao

O se tali sili lea pe a le lava le avanoa mo le moega i autafa o le moega - o lea lava o le manatu o le lisi o le lisi o catalog. Ma e le mafai ona e le malie ia i latou. Mai luga o laulau a le fofoga o le moega o laupepa, ae e le faigofie le tusi - tuu se tusi, telefoni, tuu se moli e faia pe a iai se laulau.

E mafai ona suia lelei Shelves ma ...

E mafai ona suia e Helves le laulau moega, a o latou faia le tutusa lelei gaioiga. E mafai ona tuu tusi ma faʻapipiʻi foʻi le moli. Filifili mai ia i latou e mafai ona unaia tuusaʻo i luga o le kesi - ona i le fata e faʻapipiʻi ai faigofie.

  • 15 mea fou mai IKA, aunoa ma lea ua le o toe

2 ulu o le ulu e pei o le potu vavaeeseina

Afai e i ai sau potu e tasi i le na o le potu, ma le potu malolo, o le avanoa ou te manaʻo ai ia te aʻu i se mea o Zoaruma. Ma e le masani ona faia se tali lelei o le a fausia ni vaega. O le a sili atu le malosi o pa o le logo nai lo le avanoa.

I lenei fale mautotogi spar & ...

I lenei fale mautotogi, na o le moega i le laupapa i le ogatotonu o le potu. Na aliali mai e le 'auʻaunaga. Foliga manaia.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se taugofie o le potu moe ma le IKEA: O le matou lisi lisi o 12 oloa

3 teuina pepa i faitotoa

A ola tele le aiga i se tamai fale, e tatau ona e sailia ni tali eseese, o nisi taimi le tulaga e fetaui uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le matafaioi a le fata mo le ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Pat Pal atoa "Faapitoa" Tapitia le matafaioi a fatafaiva mo tusi aʻoga ma pepa faʻamaumaututu, naʻo faʻapipiʻi i le faitotoʻa. O le mea moni, o tusi mamafa ma fuainumera tele o pepa iinei o le a le opoina iinei, ae o se isi lomiga, o se tamai atigi - O lea manatu e mafai ona mafaufauina.

  • 15 Faʻamalie manatu mo le teuina o loʻo matou feoaʻi i le IKAA-2021 RATAGUG

4 ie pupuni mo le tetea i luga o se tagata matutua ma tamaiti

O le isi metotia o le faʻafa, na lauiloa i le tele - pupuni e masani ona vavaeʻese le vaega o moe mai le potu malolo i tamai potu. Lenei e faʻaogaina ai ni metotia faʻapitoa.

I totonu o le potu e iai matua ...

I totonu o le potu e nonofo ai talavou matua ma se tamaititi, e faʻapipiʻiina le moe a le tagata matua i se auala e moe ai le pepe. Ma nei sone o pupuni ua vavaeeseina - o le lagona o le faalauaiteleina ua faia.

  • 9 ki masani i totonu o le totonu o le potu malolo i le 2021

5 Spotrow Shelves mo avanoa e leai se mea e ave

Afai e faʻatau meafale masani, e faigata tele le fuafuaina o mea uma ina ia o loʻo fetaui i le isi avanoa. O nisi taimi o le le fiafia i itu ma le gaogao o totoe, e foliga mai e leai se mea.

Na faaalia e IKA se tasi o mafai

Na faʻaalia e Ikea se tasi o tali talafeagai - faʻaaoga le pito i luga o le Spom Module o le Lacc faasologa i le tulimanu o le pa ma le kapeneta. I luga o sea hack, e mafai ona teuina ia tusi, paoa, isi mea sao.

  • 12 sili ona lauiloa ikea racks mo interis i soo se sitaili

6 utu i totonu o le fale puipui o le annezol luga o le faitotoa

I tamai fale mautotogi, e taua le faʻaaogaina ma le manuia o avanoa uma avanoa. Afai e le toe i luga o le fola, vaʻai i lalo o le taualuga.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le faʻaseʻe o le kapeneta ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Annett i luga aʻe o le faitotoʻa e mafai ona faia mai le faaitiitia o le Kamupani. A faʻapea e le tele ni ou mimiti maualalo, ae o se tamaʻi fale mautotogi, mafaufau i lenei filifiliga.

  • 5 malamalama lelei mo le totonu mai i totonu o le IKA RATAGIL 2021

7 container i le umukuka mo se mea

O le IKEA CATAGOG CHODOS e faʻaaoga ai container o loʻo tuʻu le tasi i le isi e faʻavasega lapisi i luga o se tamaʻi umukuka. Lelei fofo mo i latou e popole i le Ecoology.

I tua atu o le vavae ese lapisi

I le faʻaopopoina o le vavaeʻese lapisi o lapisi, o ia atigipusa e mafai ona maua mo le teuina o fualaʻau i fafo atu o le pusaaisa poʻo le faʻailoaina o meaʻai.

  • 9 oloa mai ika mo se tamai umukuka, pei o scandinavian

Faitau atili