15 MULIMULI FUA MA UIGA I LE OLA O LE ... COBERING (e te fia toe fai?)

Anonim

E leiloa afifi e le gata i pa puipui, ae faapea foi i luga ole pine. E le gata i le saoasaoa, ae sili atu ona matagofie, e ui ina le talafeagai mo tagata uma. Musuia e faʻataʻitaʻiga mai le tatou filifiliga.

15 MULIMULI FUA MA UIGA I LE OLA O LE ... COBERING (e te fia toe fai?) 2280_1

1 Tropical lau

I lenei moli moli lanumeamata lanumeamata & ...

I lenei ala savali, lanumeamata laʻau i luga o le totonuga o le mafuaʻaga o aʻafiaga o mea fou. Manaia tele le manatu, afai e te le lava le natura i se taulaga. Ae maualuga pea le faʻatinoina o nei faʻataʻitaʻiga ma le taua tele.

2 masani mamanu

Aua le iloa le auala e lagolago ai le lanu o m ...

Aua le iloa le auala e lagolago ai le lanu o meaafale? Aisea e le faia ai le taualuga? I lenei tofi, lanumoana kapeneta foliga mai ma mamanu o le tutusa lanu i luga o le laina puipui.

  • 15 matagofie i totonu o le afifi laupapa (foliga tauaso!)

3 geometry mo le fetuunaiga o vaapiapi o avanoa

O le Poprow Working Potu foliga mai

Spopy Breaking potu foliga mai e sili atu le tele ona o le geometric mamanu i luga o le puipui i luga o le totonugalemu o le totonugalemu (vaipuna & polo). O le faʻaupuga o loʻo taʻua o le faʻaaogaina o lona tomai e faʻaalia ai le avanoa. E faapena foi, o loo galue ai.

  • Faʻafefea ona faʻaliliu se totonu ma le lolomiina ma le faʻailoga: 4 o manatu aoga

4 exquisite ata

O se isi faʻataʻitaʻiga pe a o le lanu o le lua ...

O le isi faʻataʻitaʻiga o le taimi pe a lagolagoina e le lanu o le pepa puipui o le meaafale o meaafale. Na o lenei tulaga e le o se mamanu, ae o se talaaga o le tapoleni. O le ata e faʻaopopoina le poto ma faʻalelei i le avanoa.

5 Masini ofoofogia

Iloaina le Igilisi Faletalimalo B

COLE & Alo Brand Wallpage Wallpapers (monnasetti ravolette). Ata o ao ma le tele. Ma o le a latou faia se aafiaga faʻapitoa i luga o le faʻaluaga, pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o lenei faletaele. O loʻo sologa lelei le faʻamamaina i luga o puipui i le faʻalolo ma foliga ese.

6 brave lolomi i le potu taugata

Loloto lanumoana leo, chandelier ma xp ...

Tele lanumoana lanumoana, chandelier ma crystal faʻamalologa ma le afi mumū faʻaata faʻatasi ai ma faʻailoga i le sitaili o le boppaper e alu ese mai le puipui. Wallpaper gaosi oloa - British Brand osborne & laitiiti (vernazza aoina).

  • A e le fefe lanu: 5 susulu ma le malamalama

7 O le pepa puipui o se vaega o le tusiata manatu

Pepa puipui i luga o le taualuga ma ie fou ...

O le puipui i luga o maaea faatasi ma le mamanu ie ma mofola na foliga na ufitia i lenei potu, o le faamafanafanaga ma sasaa e faaopoopo i ai. O se tuʻufaʻatasiga o le pepa puipui o loʻo unaia mai le American Gaosi oloa Schumasher.

8 Blooming Taualuga

Toto i totonu o lenei 'ai vaega o ...

O le taualuga i totonu o lenei vaega o 'ai e teuteuina i fraral webpaper, pupula ma le mafanafana. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona fai mai latou te finau ma isi elemene elemene o i totonu. Ia matau o se auala le masani ai.

9 Liliu faalua ma le lanu

Manao e faamamafaina

E te manaʻo e faʻamamafa le le masani ai le faʻaituau o le tusiata? Tuu i le pepa puipui. Lenei, o se ata ma le lapoʻa o le lapoʻa o loʻo tuʻufaʻatasia ma laupapa laupapa, paʻepaʻe ma lanumoana o le tulaga o le tulaga.

10 fugalaʻau tele i le alatele

I le muamua tilotilo i le ata toso mozhea & ...

I le taimi muamua, e foliga mai ai le ata, ae e mautinoa lava e vili atu ai i totonu o le poto. I le ala, o le pa e sefe e le tutusa pepa puipui.

  • Mo musumusuga: 24 ata o potu ma le le masani ai o tagata e filifilia mamanuina

11 A o le taualuga e na o le pau lea

Palota puipui, meaafale, fola i le lanu ...

Paliuli puipui, meaafale, fola i le moli moli laupapa ma le taualuga lanu, walleng wallpaper ma lanu lapoa. E foliga le masani ai, e ui lava o le toe faia o se agai i le taulaga o le taulaga o se filifiliga sili ona finauina.

12 fugalaʻau polyana i luga o le taualuga

O lenei Insior e mafai ona taʻua o Ki & ...

O lenei totonu o le totonu e mafai ona valaauina ai le fusi. Ma o le sitaili o le gitch o loʻo faʻaalia ai se mea e mafai ai ona lagolagoina le pepa puipui i luga o le totonugalemu o le laʻau ma se ata e le masani ai o le taʻele.

13 Pink geometry

Afai e te fiafia i lanu piniki, ae le o ...

Afai e te fiafia i lanu piniki, aua le faafitia oe lava le fiafia o le faaaogaina. Pootole piniki foliga manaia tele o se faavae. Ma afai e lava lona lototele - filifili piniki piniki i luga ma ... faamamaina le taualuga.

14 Faafiafia filemu

Afai o le lanu e sili ona malosi le stroke ...

Afai o le lanu e matua lototele e faʻagaioi ai mo oe, pe o loʻo i ai sau i lalo i lou fale, e mafai ona e faʻaaogaina le pepa puipui ma le faʻailoga toʻafilemu ma le paolo o le paolo. E pei o, mo se faataitaiga, i lenei ofisa.

15 Uo puipui o se iuga i le ata

A aunoa ma se mea mulimuli stroke i foliga o ...

A aunoa ma le mulimuli o le stroke i foliga o afifiina ma se lolomipi masani, o lenei potu e foliga mai i le manubble. Ma faatasi ma latou mauaina se sitaili ma le amio.

Faitau atili