Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina

Anonim

E faʻafaigofie loa i le muamua O le, Mo se faʻataʻitaʻiga, tusi poʻo mea faʻaletonu, o le mea moni, e mafai ona avea ma fale o laʻau.

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_1

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina

Oe mafatia mai le arlegies pe leai, e manaʻomia le aveese o mea gafatia i soʻo se mataupu. Fungi, efuefu ma siama e filogia ea, matua afaina ai le moe ma le lautele. Matou te fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga o loʻo masani ai ona faʻaputuputu meaola o meaola a lava, ma pe faʻafefea ona latou feoaʻi mai i ai.

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 kapeti

A iai sou uiga i le afaina, kapeta ma soʻo se kapeta e aofia ai. Aemaise lava ma se faaputuga tele. E faʻaputuputu se tele o le pefu o le pefu, e mafai ona amata ona amata le pefu polaina, e le mafai ona vaʻaia i le mata, ae matua afaina tele e faʻaosofia ai le faʻateleina o le afā ma bosenchal o le afā. Afai o oe o se sili tele o kapeta ma mafaufau e aunoa ma latou e leai se lagona faʻamafanafana, ona sauni lea mo le faʻamamaina masani. Mo le faʻamamaina o le fale, faʻaaoga vailaʻau faʻasao ma vailaʻau faʻasao ma se faʻamama suauʻu ma le faʻamama, ma e sili atu - fufulu.

2 fugalaau pork

O le faʻateleina o le faʻanoanoa e mafai ai ona mafua ai le foliga vaʻaia o le fatu, o se mea malosi tele le taualuga. Vaʻavaʻai pe faʻafia ona e faʻapau ai fugalaʻau, pe faia se tali mai e faʻalili ai mai ia i latou ua faʻaeʻe lelei, ma le le fiafia i le foliga o fungas.

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_3
Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_4

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_5

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_6

  • Alergy i le efuefu: 11 oloa mo le fale o le a fesoasoani e ola ma lenei faafitauli

3 malulu meataalo

I tamaiti leaga o tamaiti ma bunnies, o le tele o le efuefu o le a kopiina ma le pefu polaina o lo o ituaiga. Le tapenaina o le tamaititi ma isi tagata o le aiga, o mea fai mea leaga e manaʻomia ona sosola ese pe tuʻuina atu i le faʻamamaina mama.

  • 12 pefu e toetoe lava o tagata uma (aveese o latou, ma faamamaina o le a faigofie)

4 pupuni

O mea faʻapitoa e iloa mo lo latou agavaʻa e tosina mai ai le pefu, o lea e sili atu le faia o se mea e fai ai se mea masani i luga o ie linoni, cotton poʻo le silik pupuni. Ma e sili atu le lafoaia o se moliga o pupuni i le lagolagoina o nisi o mea avaepani Roma. Ma aufaatasi. Ma atili foi ina ia aua neʻi e tautau i luga le pupuni lavelave i totonu o le 'ie faʻamalosi - ua na o se parataiso mo le efuefu.

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_9

  • 7 Fale o le fale e mafua ai ona afaina

5 faamau

Filifilia o se motu, gauai atu i na faʻataʻitaʻiga e mafai ona fufuluina e oe e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻiga mamago faamamaina. Mai luga luga o le Stures, e sili le ofuina o le ufiufi na faia o ie malosi - e faigofie ona fufulu nai lo le faʻatulagaina atoa o le oloa. E manaʻomia ia toe faʻamamaina le uila i le taimi e lua i itu uma e lua pe tolu, pe a na iai ni taua taua, ma pe a fai e masani ona faʻailoa mai. Tasi i le 8-10 tausaga, ua suia le Scart i se mea fou.

  • Matou te filifilia le Stured: 3 fesili e tatau ona e taliina ae le i le faatauina atu

6 tusi

O se faletusi tele e matagofie, ae o tusi i luga o taimi e faaputuputu ai le tele o le efuefu. E sili le tuu i luga o le tapuni tapunia i lalo o le tioata po o le kapoti. I faletusi, o le efuefu ua fufuluina e tele taimi i le vaiaso - Ia e maua lenei mea. I le faʻaopopoga i le pefu i luga o fata, e tatau ona e faʻasolosolo ona e sosolo mai le ufiufi o ni tusi ma mamago lelei aʻo leʻi taʻoto.

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_12

7 moega ie lino

Tamoe Tatala e sili ona lelei filifili mai mea masani ma fufulu soo. Mo aʻa, e fautuaina le suia o le ofuvae i le vaiaso, mo i latou e le o faʻamuamua i tagata o tagata o loʻo i ailergotis - uma 7-10 aso. O le moega ie link ua tape i le vevela o le itiiti ifo 65 tikeri. E mafai ona e faʻaopopo ni auala faʻapitoa e aveese ai le pefu tiketi pe a fufulu. E sili le palanikeke e filifili mai mea e faigofie ona tape. Aluga e sili atu ma le 'aina stnthletic, ae le o le natura.

  • Faʻafefea ona fufulu alu aʻe i se masini fufulu ae le faʻaleagaina i latou

8 Ventiplation Grilled

E tele siama o siama o siama i luga o lona robibbed luga, ae o le le fiafia o le fausiaina o le suia. Ona o le mea moni o loʻo i totonu o le ea i luga o auala o le ea, o i ai lava i le aʻoaʻoga a le susu, ma ia tuutuuga Ua fiafia tele ai le vevela. A lafoina le fusi i totonu o le fale o le fale, o le a amata ona lolomiina i luga o puipui ma le fale e tatau ona e mulimuli i le mama o le grid.

Lapataiga: 8 aitema i lou fale e mafai ona mafua ai le afaina 2342_14

Faitau atili