Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i tulaga faatonuina o le faʻatulagaina o le taofiga o le taofiga ma tuʻuina atu se laasaga-i-sitepu o le faʻapipiʻi: mai le faʻatulagaina o le faʻapipiʻi pusa ma le siakiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_1

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila

Na faasolosolo ona toe suia o le vaega o le a o latou i fafo o le faletaele mai le faletaele. E na ona faamatala. Latou te fiafia, faigofie e alu ma foliga manaia. Faʻapipiʻi mea faigaluega e mafai ona tutoʻatasi. O faʻamatalaga tatau uma e aofia ai. Ina ia puipuia se mea sese ma saʻo le faia o galuega, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga. O le a matou fuafuaina le auala e faʻapipiʻi ai le faʻamalologa o le faleuila ma ou lima lima.

Uma e uiga i le mutiaina o le le mautonu faleuila

Vaega o meafaigaluega

Norms o nofoaga

Pros ma faaletonu

Faapipiiina faatonuga

Foliga o le taofia o falevae

O le system o se pesini ma le mafolafola moli tane. O lona lautele e le itiiti ifo nai lo le masani. E i ai se tamai mafiafia, ae e avea ma vaega taua. O elemene autu i le tele o mataupu e le fesoʻotaʻi ma le fola ma taofi i luga o uʻamea fata. Ole eseesega tele lea mai le afua mai fafo o lona uiga i luga o le fola.

O le itu taumatau o le nana lea i le malulu. O se tulafono, o se alavai lea o le eaminirum sloud, ufiufi i laupepa sima. E faigofie ona taofia le mamafa o le fola ma le tele o malo. O le liligiina faamau o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le vasega. O le fesoʻotaʻiga i le lapisi o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o paipa. O le maualuga o le nofoaga o le ipu o loʻo maua ai se masani masani i se masani tagata ma i se atunuʻu.

Ituaiga o pusa

  • Poloka - o le tane ua faʻapipiʻi i luga o le puipui, ma ua tuu le pesini i luga o le tumutumu. O le faʻavae o le 'ai o se karita ma le pa puipui poʻo se mea e sili ona faʻaleleia atili vasega. E faia se nichh pe faʻamau le masini i luga. Ona tapunia lea o le tulaga o le mamanu o le mamanu ma le lau. O poloka masani e maua ai le lautele o le 0.44-0.53 m, o le maualuga o le 0.45-1.1 cm ma le loloto o le 0.12 vii masani e le masani ai i le malosi mo le malosi.
  • Mafolafola uʻamea faʻavaʻa - faʻamilomini ma laina faʻa-laina o loʻo faʻapipiʻi i ai. O lona pito i lalo o loʻo faʻatumauina i luga o le fola, o le pito i luga o le puipui. O le averesi lautele o le 0.3 - 0,5 m, o le maualuga o le 1-1.4 m, o le loloto o le 0.12-0.31 i le lua o loʻo faʻapipiʻiina i le lua o loʻo faʻaalu i luga o le lua o loʻo faʻaoʻoina i le lua o loʻo faʻaofuina e lua o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le lua masani.

TULAFONO TULAGA

O NIMUS ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o faleuila ua faʻaaogaina e le gata i fale mautotogi, ae faʻapea foi i fale o Izh. O le taimi nei ma le sniva faailoa se numera o manaʻoga ma tapulaʻa.

  • Santechborribor e tatau ona latalata i le swel timu. O le faʻaopopo e tu, o le umi le siʻosiʻomaga o le Tap Tap Tapu, ma o le vai e tafe i luga. Ma e le faʻatuai i totonu, o le faʻailo o le vaega o le lautele e tatau ona mai le 2 i le 3 cm i luga o le manatu o le tempo.
  • O le pito i luga o loʻo tuu i le maualuga o le sili atu nai lo le 0.4 m i luga o le foloa tulaga, ia e faʻailoa atu le faʻamaeaina.
  • O le mamao mai le ogatotonu o le nofoa i le itu itu, fufuluina, kuka ma taele e le itiiti ifo 0.38 m. O le fautuaga taua o le 0.45 m o le pito i luma i le faitotoa e tatau ona le itiiti ifo i le 0.53 m.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_3

Tulaga lelei ma le le atoatoa

faamoemoe

  • Puʻupuʻu - o se moli moli ua leva ona masani ai mo le tele o sene. I fale mautotogi masani, o lenei eseʻesega e matua taua lava.
  • Tausiga ma le nofomau - o le amoina o le gafatia o meafaitino ma fata ua mamanuina ma se maualuga maualuga.
  • Faigofie ona tausi - i le taimi o le faʻamamaina e le manaʻomia e tape ai nofoaga faigata-i-mea O node uma o loʻo nana i tua o le mata.
  • Ole alavai e leai se pisa, talu ai o le valeti alatoto o loo i ai i tua o le auvae. E le gata i lea, i tua atu o le a mafai ai ona tuʻuina se ata lafoia.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_4

Miscuses

  • O fesoʻotaʻiga e faigata ona toe faʻaleleia. Ua natia i tua o le vaeluaina vasega. E tatau ona iai, ua faʻasaua tele lava e tapunia. Faamautinoaina e tatau ona saunia i taimi uma ma se faalavelave.
  • O le iunite e naʻo le tautau i luga o se faʻavae faʻatuatuaina. Mo se faʻavaʻa e le manaʻomia.
  • Faʻaaoga se potu potu, o nisi taimi e tatau ona e faʻalauteleina le avanoa i lalo o le avanoa. O lona voluma e faʻalagolago i le lautele sili atu nai lo isi tapulaʻa.

  • Usernaʻase Faʻapipiʻi Fua: Tulaga mo poloka ma faʻavaʻa tulaga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻamalologa o le faleuila

E le faigata tele ona faʻapipiʻiina se keke pe a e mulimuli saʻo i faʻatonuga. O le a matou auiliiliina le gaioiga i le faʻataʻitaʻiga a le faʻatulagaina. Na matou vaevaeina le faʻagasologa i sitepu ma ofo atu a latou faʻamatalaga auiliili.

1. Manaʻoga manaʻomia masini ma mea faigaluega

Amata galue ma le siakiina o le fetuunaiga. O nisi taimi e tupu e le atoatoa. Afai e alu i le taimi o le faʻapipiʻi, o le a tatau ona e alu i le faleoloa. O lea, e sili le siakiina o mea uma ma faʻatau muamua. Matou te avatu se lisi o vaega.

O le a le mea e aofia ai

  • Lagolago lagolago.
  • Mafolafola tane.
  • Vaitaiga alatoto.
  • Fetaui.
  • O puipui, o le faʻaʻailima o mata, fao, isi faʻapipiʻi.
  • Faamau, ki pe sili atu lavelave masini e faʻatagaina ai oe e pulea meafaigaluega.
  • Lafo 'auvae.
  • Ua fufulu tulivae tulivae.
  • Tubes mo le ulufale i le kapoti i luga. Afai e le aofia ifo, o le pu e faʻapipiʻi ma ie tuai. Afai e le o le mea lea, o le malosi manogi o le a aliali mai i totonu o le fale mautotogi. E sili le saunia o le rag muamua. Faʻatataga faʻapitoa Plustic Plugs mo Ivto ma Gva, puipuia i latou mai lapisi fesoʻotaiga.
  • Isoctic kesi i lalo o le nentechborber. E manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻamamafa ni leo faʻamalosi e lafoina i le pito i luga ma faʻalautele atoa le fale.
  • Paipa mo fesoʻotaʻiga i se pamu. O le Plumbing e fesoʻotaʻi le na o le malulu, ae faʻapea foi i vai vevela.
  • Bowl ma mea faapipii elemene. O nisi taimi ua latou faʻatau atu eseʻese.

O le a ave le sinicone orlant - latou te tapunia sooga. O le faʻamaufaʻailoga o le filogia fesoʻotaʻiga mai totonu, o loʻo afifi ai lea ma le fum-lipine.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_6

Manaomia Meafaigaluega

  • Fale tulaga.
  • Ronalette, Faipule, penitala.
  • Suiga.
  • Sgatia.
  • O le samala.
  • Eletise eletise ma seti o le sima o le sima.
  • Sikulukalaiva po o le sikulukalaiva.
  • Bulgarian pe Hacksaw mo uamea.
  • Auai.
A uma ona saunia mea uma, e mafai ona e alu i le isi laasaga.

2. Faailoga

Ae e te leʻi faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina mo le faleuila, toe siaki pe o le manaʻomia o tulaga o le fausiaina ua faia. Ina ua uma lena, ua e amata tusi.

  1. Muamua, o le laina sao ua tusia, faʻailoa le nofoaga o le faʻavaʻa. Afai ua fuafuaina e lua SNTECHCC, e lua laina ia latou te siakiina manaʻoga o tulaga faʻapitoa. Mai le ogatotonu o le fale o le fale i le puipui, o pito o le tala o le failautusi po o isi meafaigaluega e tatau ona le itiiti ifo i le 38 cm. O lenei tau o le sili ona lelei. Mai le lagolago i puipui e tatau ona le itiiti ifo 15 mm.
  2. Iloa le tulaga o faamau. E le i lalo ifo o le 1 m mai le fola. E manaʻomia le sauniaina o pu i totonu o le vaega ufiufi le vaega o le lautele.
  3. O le copoula o le tane ma le tulaga o lagolago ua matauina.
  4. E tatau foi ona iloiloina, o le a le maualuga ua faʻapipiʻiina. O le mamao mai le pito i le tini o le fola e tatau ona le itiiti ifo ile 40 cm.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_7

3. Faapipiiina o le Watchcass

I luga o le saʻolotoga ma laina sima i luga e tusa ma le faʻailoga, o pu i lalo o le faletalimalo. Latou te faʻaseʻe le fusifusia poʻo nati mai le pusa. Rama o loʻo faʻaalia le faʻaaogaina o se galuega. O le maualuga e faʻatonuina e ala i le faʻapipiʻi vae, loloto - pue puipui. E tatau ona faʻasaʻo uma fesoʻotaʻiga. A leai, i lalo o le malosi o le faʻavaivaia, o le a latou faʻavaivaia pe o mai i le faʻagaeʻetia. Lenei o le a pa'ū i le pa'ū o le faaupuga, o le tane ma le faʻaleagaina o le fausaga atoa.

Na latou faʻatagaina vaega e sau i totonu o le pusa. A faʻaleleia le pesini, e mafai ona faʻaaogaina ni masini faʻatau, ae o lo latou malosi e tatau ona aveina i se laina. O le faamafanafanaina e aumaia se avega tele i luga o le faavae. O le seti e mafai ona aofia ai ma le aoga atoa o loʻo pasi atu i le faʻavaʻa ma nonoa i luga o le puipui.

4. Itumalo itu

Vai i le tane e sau mai le HVO paipa. Afai o le faleuila ma le galuega a le pasi, o le vai vevela e fesoʻotaʻi foi. Afai e le o aofia i mea, mo le laumata e faʻaaoga ai le tulaga masani, pei ona masani ona pa. O mea e le mafai ona talitonuina. E sili le faʻaaogaina o oloa mai le palasitika palasitika. Sootaga faia i luga itu uma.

Fesoʻotaʻiga o loʻo faia i auala o loʻo lafo i auala poʻo pusa. Ua faasa e le stroke ona faamalosia sima. E tusa ai ma le Tulafono o loʻo iai nei, e faʻasaina galuega i lalo o le tauaveina o puipui ma le itupa e ono faasolo atu lea i faiga piliki ma mononoitheal. O le kesi e faʻatagaina ona faia i le vaega o le faʻapipiʻi poʻo le tasi o le tata o le le afaina ai le malosi o le fale.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_8
Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_9
Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_10
Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_11

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_12

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_13

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_14

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_15

Ina ia fesoʻotaʻi i le Serew Soalle, e manaʻomia le sauniaina o se palasitika poʻo le pape-uʻamea pipi ma le lapoʻa o le 10 cm. O le vaituloto o le paluga . O le isi vaega o le clamp na nonoa i le faavaa. O lenei vaega ei ai se m-foliga foliga. O le mea e fesoʻotaʻi ai i luga o le mea e fesoʻotaʻi ai i lona laina pito i luga.

Faatasi ai ma le aveeseina tele, o le a le maua le alavai i le alavai ina ia le maua vai i totonu. O le malifa e tatau ona 2-3 cm i luga o le 1 p. Lima na tefi i se pusa tapē poʻo le auala i le faʻapipiʻi. I le mataupu mulimuli, latou te faia se fao, tuu le avanoa avanoa i le tulimanu. Ma se faʻavae taua, e tele naua ma maualuga.

I le masani ai o matata, o lenei avanoa e le mafai ona faʻaaogaina. E sili le fuafuaina o le tele o taimi uma ae le i amataina galuega. A faapipii le faʻapipiʻi o le faleuila, o le faʻapipiʻiina o fua e tatau ona lauiloa muamua. O le a sefe le taimi ma taofia se mea sese. Pe a lafoina uma elemene elemene ma o loʻo fesoʻotaʻi ma pai, ona toe faʻataʻitaʻi lea ole polokalame ma tapunia le Vaega pepelo.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_16
Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_17
Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_18

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_19

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_20

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_21

5. Faapipiiina o le vaeluaina mai GLKK

Ua tipi ona o le lauʻeleʻele o Glc i le lautele o le niko, ina ua maeʻa ona tuʻu lua o oʻu luga le mulivae, puipui. Pe a faʻatulagaina le faleuila i le faleuila, o le a manaʻomia e vili pu mo le crane, fafagaina vai malulu ma vevela vai. A faʻapea o loʻo iai le faʻamau i luma, o le niche na faia mo i latou i le maualuga o le sili atu nai lo le 1 m i luga o le faʻavae o le foloa.

Faʻaaoga le Mrwall ma Green Valivali - e faigofie ona faʻaliliuina le lelei o le susu. O loʻo teuteu i latou ma se ala o le ala o le faʻailoga. Ua faapipiiina ana taiala i se solo i le fola, puipui ma taualuga, ona tuufaatasi lea o latou mama. La latou aofaʻi faʻalagolago i le tele o le puipui o le puipui e ufiufi ma le mafiafia o le talaaga. E le tatau ona tautau le siʻosiʻomaga. O loʻo latou lafoina i le metallic vaega ma ufiufi i le punou.

Afai e le faʻasaʻoina pito, o le a vave ona susu le punou i lalo o le faʻamalosi o le gatete. Ina ua maeʻa le tipiina, o loʻo feagai. I le isi tulaga, naʻo le faʻatatauina o le paʻu o le nonoa kulimi, faʻapipiʻi poʻo isi mea faʻauma. O le a tuua le tasi i le tele o aso.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_22
Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_23

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_24

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_25

6. Faapipiiina le le mautonu faleuila

O le faleuila e faʻasaʻo i luga o le fou-saunia uma. Matou te tuuina atu le tekonolosi o galuega.
  1. Faapipii le tele o le paipa o le alavai. E tatau ona ia faia le luga o le puipui i le 50 mm.
  2. E faʻapena foi le sau ma se numera, o loʻo faʻaofi i totonu o le suavai alavai.
  3. Faʻapipiʻi tutusa i le tele o nofoaga e tulaueleele ai na fuafuaina mo i latou.
  4. Ave le kesi i lalo o le faleuila, o lona fatu e pei o se pyramid. Tuu i luga o le stiletts faʻapipiʻi muamua. O latou tulaga e iloa ai le maualuga o le taofiga o le taofia.
  5. O le pesini ua tuu totoʻa i luga o le stevening studs. Lagolago ma i lalo o ni numera i totonu.
  6. Ua faʻapipiʻiina le palasitika ma le palasitika kesi.
  7. Tuu ma liligiina nati. Faia ma le faaeteete ia aua neʻi faʻaleagaina le sili atu. Mai le tele o taumafaiga e mafai ona pa.
  8. O le sosolo o vaega o le paʻu o loʻo tipi ese atu ma se maʻa matamuli.

7. Faʻapipiʻi o le fufulu ki

O le faʻapipiʻi ua maeʻa ma le faʻapipiʻiina o le flush ki, tasi pe lua. E faʻamoemoe lava i le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalologa meafaigaluega. E i ai le pneumatic ma ituaiga masini. O le isi faʻafitauli, e leai lava ni faʻafitauli ma le faʻapipiʻi, talu mai fesoʻotaʻiga uma o le fuainumera o loʻo manaʻomia e faʻagaioia ai i latou ua uma ona faʻaalia i luga o le vaega.

Faʻapipiʻi ni ki masini, o loʻo faʻaaoga lava pine, o loʻo fai pea Pneumatis ma laiti. O auiliiliga o loʻo tuʻu i luga o le vaega o loʻo fesoʻotaʻi i le tuuaia o le leai. Ma, afai e tatau ai, faʻavasega lo latou tulaga. O nisi taimi latou te faia e aunoa ma latou.

Faigofie ma malamalama i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se faleuila 2366_26

8. Siaki le lelei o galuega

I le tulaga lea, le malosi o tufuga ma ua siaki a latou amiolelei. Ona sasaa lea o le vai i totonu o le tane ma fai se tulaga. E manaʻomia le faʻaeteete i le malosiʻaga o le unaʻiga. A le lava a o le a tatau ai ona faʻatonutonuina le faiga. E le tatau ona leai. E aliali mai i le le mautonu faʻatulagaina o faʻamau i soʻoga. Latou te manaʻomia le faʻasaʻoina i le suia o le vai ua tuʻuina atu le sapalai ma faʻateʻaina le faiga.

Ma le leaga le plum, o le mafuaʻaga e tatau ona sailia i le le lava o le tele o le pa o le paʻu o le paʻu o loʻo fesoʻotaʻi i le uaina o le otaota. Masalo o le tulaga i se auala faigata tele. O le tele o tulimanu, o le tele o faʻalavelave tafe. Ina ia faʻasaʻoina le mea sese, e tatau ona e siitia le alavai i le tele o sene pe lamolemole le tulimanu e ala i fetuunai. Nai lo le tasi sui usufono, 90 tikeri tuu le lua i le 45.

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele Bowl: 3 Faʻamaonia metotia

Faitau atili