6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei

Anonim

Ua sili atu le mama o le mea i luga o meafale mama nai lo le 4-5 taimi i le tausaga. Ma o le mafuaaga lena lena.

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_1

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei

E manaʻomia le faʻatinoina o se maualuga faʻamamaina poʻo le faʻamamaina o le faʻamamaina o meaafale le sili atu i le faʻalua i le tausaga. Afai e iai ni ou manu poʻo ni tamaʻi fanau, ua tele taimi e maua ai le 4 pe 5 taimi i le tausaga. O loo i ai mafuaʻaga e ave ai le pulumu ma Shampo o le itiiti ifo i le ono, ma ua latou mamafa uma.

1 ina ia aua neʻi tigaina i le allergies

A faʻapea e masani ona fai ni mea o loʻo i ai i le mafaufau, o se mafuaʻaga e amata ai i le faʻamamaina i le fale. Efuefu ma le palapala na faʻaputuputu ai i le uʻu o meafale e faʻamalosia ai meafale, atonu e avea foʻi ma tauofoga mo le 'oaley. Ma afai o le 'eleelea o loʻo nonofo i totonu o le fale, o le masani masani ma masani ai le faʻamamaina o le faʻamalosia o meaa manaʻomia. O le mea o le taimi lenei o le umi o le ea, efuefu amata ona tosina mai ai mea leaga e mafua ai le afaina.

  • 5 mafuaʻaga mo le mativa lelei-o loʻo taoto i lou fale mautotogi

2 e le o le tufatufaina o le pefu i tafatafa o le fale

E le gata o le ono o le paʻu o le paʻu o le orlegies, pei foi o se mafuaʻaga foi lea e ono faʻaosofia ai le siama ma faʻataʻamilomilo le faigofie, lea. I meaafale vaivai, efuefu ua pupuni i le va o le lalagaina o filo i luga o le luga. Masalosalo na e efuefu? Taumafai e ta le nofoa i luga o le sofa. O nei mea uma e mafai ona faʻamautu i luga o le potu, o lona uiga e tatau ona e faʻateʻaina soo. O le auala sili ona faigofie e vave ona vavae ese ai le efuefu. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻapitoa vaapiapi mo le malosi-i-e masani ai vaega o mea faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻatuina le pito i luga o laupepa susu ma le faʻamalosi tuʻituʻi i luga o le sofa ma le mop poʻo le croom. O le pefu, o le a sau mai le sofa, pa'ū i luga o le susu ie.

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_4
6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_5

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_6

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_7

  • Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa

3 e moe lelei

Po o le po moe, masani ona ala mai ma faʻaititia le umi moe moe taimi e mafai foi ona e fesoʻotaʻi ma le nofoaga e te moe ai. E le gata o tatou e le gata i le faigofie, ae e uiga i le mama - pefu ma siama ona filogia le ea faataamilo ia te oe pe a e moe, ma faalavelave i le tino e malolo atoatoa. O loʻo e feagai ma le okesene o le okesene gau ma mafatiaga, o lea e ono afaina ai le ulu.

4 e faaauau pea ona o se taimi umi

I le aluga o taimi, o soʻo se mea e tumau ai ma le onosai, ae faʻaopopo le efuefu ma palapala e mafai ona maua ai le faʻasologa o aʻoaʻoga. O le penisio efuefu ua pupuni i le va o ie lavalava ma e faasolosolo malie lava. Ile iuga, o le suauu faʻamaligiina, leiloa le matagofie ma malepelepe. Faʻafou le Uptholstery e sili sili ona taugata ma sili atu le faigata nai lo le amataina o le uiga ese o le faʻamamaina o le sofa, a ea?

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_9
6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_10

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_11

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_12

  • 6 mea i fale taʻitasi e te mafaia ma manaʻomia e faʻamamaina i le taumafanafana

5 e puipuia le toe gaosia o le efuefu ti

O le pefu sa fai lava i le va o ie afi o se nofoaga lelei lea e fiafia ai le pefu o le efuefu. O foliga taʻutaʻua lea latou te leʻi iloa. Ae o le otaota o gaioiga taua o nei meaola o nei meaola ma le pefu ulufale i le tino ma mafua ai le afaina ma suia i se tulaga tumau. I se faʻaopopoga, o le pefu o pulu e mafai ona mafua ai ituaiga eseese o le taʻavale i luga o le paʻu.

6 E faʻafaigofie ona faʻamamaina

E pei o isi mea, ma le faʻamalosia o meaafale, o le tulafono e tamoe, tusa ai ma le mea fou e faigofie ona liligi ma vave nai lo le la. Afai e te lavea i le laʻei poʻo le sua suamalie, aveese le palapala i le taimi e tasi. Ina ia mafai ona tuua le teteʻa, faʻalogo i le atoaga atoa, ae le naʻo se nofoaga na faia ai le pisia.

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_14
6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_15

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_16

6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei 2380_17

Faitau atili