5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso

Anonim

Matou te malamalama i le mafuaʻaga o ni mea laiti i le fale e mafai ai i nisi taimi ona mafua ai le tele o le leaga, ma aveese foi latou i le tasi aso.

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_1

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso

Tele o mea mai le mea e le faʻaogaina le lagona o le fale i le lalolagi e pei o se lanu lanu poʻo le faʻatafunaina. Tele taimi uma, o le lagona mai totonu o loʻo fasiotia ai ni mea laiti, ia e faigofie ona faʻasaʻo, ae o lima e le oʻo atu. Masalo o le a aliali mai le faamalosiauga o le a e faamatalaina ai le tatou tusitusiga.

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 seevae i luga o le fola i le ala savali

O se tasi o nei lagona leaga o le seevae i luga o le fola i le ala savali. E masani ona tu i luga o nusipepa mataga po o le tao, o le tetea o le fasioti tagata i luga o le fola ma le mataupu o le tino o se matagofie matagofie.

O le a le mea e mafai ona faia

  • Faatau se seevae. E mafai ona e mauaina ni mea taugofie i le tele o maketi pe saili se faʻasalalauga lea e leai se totogi o le laupepa.
  • Tusi le palasitika manino pusa ma fufulu seevae i le Hallway Bearchobe.
  • Tuʻu le nofoa ma tuu le faʻalautele uila mo seevae o loʻo e ofuina i aso uma ma e te le manaʻo e aveese mamao.
  • Oti pusa o loʻo faʻatau atu ai seevae seevae ma teu pepa ia te i latou, faʻapipiʻi ai seevae ma faʻapipiʻi i le ala savali.

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_3
5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_4
5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_5

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_6

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_7

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_8

  • 5 Mafuaaga Aisea i le Alatele - Taimi Taimi

2 palapala faamalama

O palapala faamalama mo se taimi umi, aua latou te le o faʻaletonu ma tusa lava poʻo le a le mea e tatau ai i totonu o le fale mautotogi. E ui i lea, o soo se taimi e te suʻe ai i fafo le faamalama, Mareko le ata i luga o lau tioata ma fufulu alu i le lisi o le faanatinati, ae le lelei mataupu. O mataupu faapea e iai le mafaufau loloto, o le mafuaʻaga na o tatou e le malamalama ai.

O le faia o ni nai itula e fufulu ai faamalama ma lagona pe faʻafefea ona suia le lagona o le potu ma ou te manaʻo e suia se isi mea i le sili atu.

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_10

  • 7 mea e le talafeagai i lou fale mai le mea e amata ai Bardak

3 teuteuina i le kapoti mo ipu

I totonu o le kapoti, o loo e gagau ipu pe a uma ona fufulu, mald e ono foliga mai ona o le dmphiness. E mafai ona aveese e ala i auala faapitoa. Ma mo le puipuia, faʻagasologa o le totonu o le kapeneta ma vineta ma tuu se fagu matala ma le masima - o le a filifilia le gaʻo tele.

Palasitika pallet mo le faʻamamaina o ipu, o loʻo sauni i tafatafa o le magoto, e mafai foi ona togafitia ma vinega - o le a puipuia ai le samasama o le palasitika ma le tino o fungas. Mafai foi ona fesoasoani i se solo umukuka, nofo i luga o le pallet. Faatoa suia i aso uma e aloese ai mai le foliga vaaia o le mamanu.

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_12

4 fai mea leaga e faʻanoanoa e togi

E maua uma i le fale mea e maua mai ai ma le fiafia i o latou foliga, ae e le mafai ona togi pe avatu. E mafai ona avea ma tusi tuai ma tautua na ave mai le tinamatua, ata, faʻavaʻa, maneta, pou - o se mea e naʻo le tau o lagona.

Faatupuina i le tasi aso e aoina ai nei mea i le tasi pusa ma aveʻesea ai se mea i le loloto o le laupapa tele. O lea latou te le tutu i fafo i totonu, ma o le a e faʻafilemu latou i latou e tumau faʻatauaina aiga.

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_13

  • 6 Mea e faigofie ona togi i fafo atu nai lo le sailiga pea mo i latou.

5 tamai lotu i le lotoifale

E oʻo lava i le tele o mea e agavaʻa ma mama, o le ai ai se nofoaga e nofo ai le vevesi o le vevesi. Showerarator, pusa muamua, fatafata poʻo le fatafata - O se sone faifai malie, aua latou te faʻatupuina le lagona o le faʻamaoni ma faʻamanatu ia i latou lava.

Faʻaalu se aso e tasi e faʻailoa ai nei nofoaga ma saili se fofo mo i latou. E masani ona fesoasoani i ituaiga uma o atigipusa, pusa ma lafoai mai le le aoga.

5 le fiafia i ai le fiafia i totonu o se fale e faigofie ona aveese le aso 2385_15

  • Tyborne Taiala: Faʻafefea ona 'ausia le atoatoa faʻatonuga i le fale mautotogi i le 5 minute i le aso

Faitau atili