7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta

Anonim

Siaki, e iai ni au mea faigaluega i lau pusa, ufiufi e le talafeagai mo se vavaeʻese tasi, poʻo fuamoa e te le i ai i le lua tausaga. E uiga i nei mea ma isi mea o lo o tala i le tusitusiga.

7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta 2494_1

7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta

1 masini faʻateʻa

Afai e masani ona e faʻatonuina ni meaʻai na faia i le fale mai le faleʻaiga ma galo e lafoai ese masini, latou faʻaputuputu i umukuka kamuta. E toaitiiti tagata na tuʻufaʻatasia se eseʻese nofoaga mo i latou, o lea o ato ma tui, fasilaga, fasi mo sushi ma solo, faʻapea foʻi ona faʻasolo i pusa ma masini. Latou te le faʻaoʻo le faʻatonuga, o le mea na fai i le faʻafeagai.

E sili le faia o se suetusi ma toso ese uma ia masini. E toʻatele e mafai ona totoe - faʻafuaseʻi ona latou galo e aumai se seti o fasituʻi pe a o le a e okaina o le taimi i le isi taimi. Ma isi mea o totoe - togi ese pe filifilia ni tioata ma tuu iina, lafi i luga o fata pito i luga. Masalo o le palasitika tui ma vae o le a aoga pe a e alu i le natura. Afai e te filifili e togi, ona ave lea o masini i le palasitika Ma le isi taimi, pe a faʻatonuina meaʻai, ia mautinoa e taʻutino atu faapea e te le manaʻomia.

7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta 2494_3

  • 7 aitema i totonu o le umukuka e te le saʻo (e sili atu le faʻalelei!)

2 faigata meaai teuina pusa

E mafai ona teuina ni atigipusa i auala eseese, ae a iai se nofoaga, e masani ona faigofie ona teu i le tasi ma le isi. Afai latou te eseese uma foliga ma foliga, e i ai le vevesi i le pusa. O le mea lea, i tulaga o le leai o se avanoa, e sili atu le faʻatautaia o le susepe ma filifili se seti fou fou o konesuina e mafai ona teuina i totonu o se taga. E le gata i lea, e tatau ona suia le palasitika palasitika.

  • Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai

3 soʻo se ipu ipu

O papatusi ma ipu ma chips ma scratchches e tatau ona le faʻatamaina, aemaise lava pe a fai o loʻo faʻatau ese ma e le o iai ni kiti. O ia papatusi e masani ona le ofuina i luga o le laulau, ae na o le teuina "i le mataupu." O lenei mataupu e seasea sau, ma le nofoaga latou te nonofo ai.

7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta 2494_6

  • 9 mea o le tagata mamanuina o le a togi ese mai lau umukuka

4 covers e le talafeagai

O le faʻaputuputu o le eseʻese o loʻo faia ai le vevesi. E mafai ona tuʻuina atu i latou faʻaaoga i le faʻaaogaina o faʻalapotopotoga ma isi faleoloa e teu, ae o latou e aofia e le talafeagai mo soʻo se pan ma le falai, e sili atu ona togi ese ina ia latou le nofoia le nofoaga.

  • 8 mea le aoga e aʻea lau umukuka (sili atu togi)

5 Laititi mea faigaluega o aiga e faʻaaogaina tasi i le tausaga

E masani lava i umukuka kamuta teuina o se metotia faʻapitoa, lea e le o faʻaaogaina uma, poʻo se seasea lava. O loo matou talanoa mai, mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i Yogurtturits, fuamoa ma isi masini ua mamanuina e sauni ai naʻo le tasi ipu. E masani ona tuʻuina atu, o lea togi le salamo. I le taimi nei, i le kapoti latou te pepelo "o le oti oti." Togi ese vave atonu e le aoga. Taumafai e avatua ni uo po o tuaoi - masalo o le a sau se tasi i Hawy ma o le a ia ave le masini mo se ki ki. Afai e leai sau manaʻoga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega o fale e mafai ona e tulaʻi mai i luga o le lafoaia mea faigaluega.

7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta 2494_9

  • 8 mea faigaluega i le fale, o le a tutusa pe o le afu i totonu o le kapoti

6 PASMA POTO O LE LOTO I LE MEA

Afai na e filifili e le faʻatau vai i fagu ina ia iloa lelei, ae ia faʻaaogaina le tuai ma sasaa iina, pe a iai au fagu i le faʻasao. E i ai tulaga eseese - E faigofie ona galo ia le tagofia o se paie ma outou, ma o le a taulaʻi faʻafuaseʻi le fia inu, ma ua tatau foi ona e alu i le faleoloa. Faaalu se iloiloga. O fagu palasitika e mafai ona pasi atu i se palasitika o le manatu poʻo le faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu. Ma mo oe lava le faʻatau atu o se fagu vai mafai ona mafai ona ave i luga o le ato, faʻatumuina i le taeao.

  • 6 mea e le mafai ona faʻaaogaina mo le fale seleselega (siaki pe o ai oe)

7 aoina o mea manogi

Teuina o mea manogi - e le o se galuega faigofie. Afai latou te, mo se faʻataʻitaʻiga, teuina i totonu o le kapeneta i tafatafa o le ogaumu pe goto ifo, e mafai ona faʻaleagaina mai le vevela ma le susu. Ma le aitalafu o le teuina o i totonu o iniseti. Afai e te le faʻaaogaina le tele o mea taua, tauaveina le toe teuteuga o lau seti o meaʻai ma tuʻua naʻo le manaʻomia ma maualuga-maualuga. E mafai ona lafoina i saisaʻia faʻapitoa e faʻamamaina ai, ma afai o pa, faʻapipiʻi i totonu o se pusa talafeagai, lea e faigofie ona maua le tasi lima mai le kapoti.

7 Mea e tatau ona e togi ese pe a fai o se mea leaga i umukuka kamuta 2494_12

  • Bugs i le Cereal: Faʻafefea ona aveese le supa i le umukuka

Faitau atili