Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi)

Anonim

Otometi Ingrination System, Homemiday Auto Solitulafono ma le Greyhyham mai Polythylene - Fetuunai Fautuaga, Faʻafefea ona sefe le ola o loʻo avea ma tafaoga i fafo aʻo e tafao ai.

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_1

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi)

1 saunia laau

E tele ni gaioiga o le a faʻafaigofie ai laʻau i le ola ai o le tausiga, a o oe o le tafaoga.

  • Aveese ni ie mai i le faamalama ma nofoaga e masani ona susulu ai le susulu o le la. E mafai ona e toe faʻatulagaina i luga o le laulau poʻo le fola, ia mautinoa e leai ni tusi ata i nei nofoaga ma le la o le la o le la e le tuʻia.
  • Aua neʻi tapunia atoa pupuni i totonu o le potu e tu ai fugalaʻau, pe a latou manaʻomia le malamalama i le faʻalauteleina o tau.
  • Asiasi ma le totoʻa le laau: Afai e te maua gasegase poʻo le susu mago, aveese.
  • Taofi le faia o fetilaisa i le vaiaso ao le i alu ese.
  • Afai e te alu ese mo se taimi umi, mo se faʻataʻitaʻiga, masina, tipi aʻu ma fugalaʻau.

O nei faʻatinoga uma o loʻo faʻamoemoe i le faia o laʻau: o le le faʻaititia o le malosi e ola ai faʻagasologa, o le auvai laʻitiiti faʻaumatia. E tusa ai, o lea o lanu e sili atu le faigofie e lafo ai lo latou leai.

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_3

  • 7 o laau e le mafai ona faʻamamaina i le masina (pe sili atu foi!)

2 Faʻatau se auala otometi

O le faigofie auala e tuʻu ai laʻau i le fale ma aua le popole e uiga i lo latou saogalemu - faʻaaoga otometi ala alatofo. E i ai masini otometi na te malaia i le taimi, faʻapea foʻi ma le agavaʻa e mafai ona faʻatu ai vai.

Faʻalagolago i le gaioiga, o ia ituaiga mea e mafai ona tau faʻapena. Masini o le a manaʻomia mautinoa ia i latou e masani ona toesea i le fale. Afai e te alu i ni nai taimi i le tausaga, e mafai ona e faia e aunoa ma le faia o oe lava.

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_5

3 Faʻaaoga fale taʻavale

E mafai ona tumau tutoatasi le suavai. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se fasi ie na mitiia lelei le susu. O le tasi pito o le fasi pepa e masani ona tuʻuina i totonu o se ulo latalata i aʻa o le laʻau ma toe gaosia le lalolagi, o le isi i totonu o le vai. O le mea autu o le mea mulimuli lea e tu maualuga atu nai lo le ulo, ona sau lea i luga o le moli moli o le a taumafai mo le laau. Afai o iai sau fugalaʻau tele, ona auitiiti lea o nai mea leaga i ai, talu ai e le faʻafetaui se tasi i le vai.

O le isi fesuiaiga o le vai ma le fesoasoani a ie puipui - faʻaloaloa i le fale o le fale i totonu o le alavai pu ulo. Ose tasi o vaega e tatau ona nofo i autafa o aʻa i lalo o le eleele, o le isi o le i ai i lalo o le ulo. O le mea mulimuli na tuu i luga o le koneteina o lo o iai le vai. E taua tele o le tisu o loʻo i totonu o le vai.

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_6
Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_7

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_8

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_9

  • Pe a sili atu le vai eseese ituaiga o laʻau: O le taimi atoatoa mo le 8 lauiloa o faʻatoʻaga

4 Fausia vai mai le fagu

O le isi auala vai e pei ona tutusa ma le galue ma le faʻatauga o mea na faʻatau ai, o le suavai faʻafuaseʻi vai. Mo ia o le a e manaʻomia se fagu palauma: Mo laʻau laiti - 0.5 lita, mo pou tetele, e mafai ona ave se lita. Fai ni tamai pu i le pito i luga o le tane, ona sasaa ai lea o le vai i totonu ma ua faamauga atoa le tapuni. I le taeao o le malaga ese atu, o le laau e lelei, ona e vave auina lea o le fagu ma uu i totonu o le pala i totonu o le eleele, ma sa maulalo. O e le tau i isi itu, o le a le mafai ona sasaa atu. Ole vai o le a goto lemu mai le fagu ma susue le laueleele.

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_11
Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_12

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_13

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_14

  • 7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu

4 tuu ni pou i totonu o le vai

Aoina uma mea uma o loʻo i totonu o le fale, i le nofoaga e tasi. Afai e toʻatele i latou, e mafai ona e faʻaaogaina se tamaʻi pusa. I totonu, o le a faʻanoanoa lava i le pronʻala, ma talotalo mai ni vai: e le tatau ona sili le loloto i le paga o le faʻaipoipoga. Ona tuu lea i le koneteina o pot i totonu o loʻo i ai se faʻailoga faʻapitoa. E ala ifo i ai, o le eleele o le a maua ai le manaʻomia o le susū.

Afai e tele laʻau, ae le o se fagu, e mafai ona e faʻaogaina se taʻele pe taʻele. O le polokalame e tutusa lava: faʻamama le alavai, sasaa sina vai ma tuʻu le solo. O le a le faia i le prots. Peitai, e aoga le mafaufau i le mafaufau o lenei filifiliga atonu e le latalata i lenei filifiliga, pei o le faletaele e masani ona pogisa, aemaise pe a e tuua mo se taimi umi.

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_16
Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_17

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_18

Faʻafefea ona sefeina fugalaʻau i fafo atu i le tafaoga tafaoga (spoiler: e te le tau fesili mo tuaoi) 2509_19

  • Mo paie ma galo: 6 laʻau e toetoe lava a le manaʻomia le vai

5 Faaaoga Polythylene afifi

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia poythylene afifi o eseese ituaiga. Mo le sili lanu e mafai ona e faʻaaogaina ato lapisi. O le polokalame e faigofie: Lelei-faʻasaga foi o laʻau, faʻapea foi ma le tele o laʻau ma isi mea e susu susu. Ona tuu lea o le fugalaau i luga o le afifi ina ia le sauaina laulaau. O lea o le a e faia se fale i totonu o le fale gaosia: Ina ua amata le vai o loʻo tupu, o le a alu i luga o puipui o le afifi ma paʻu i totonu o le fugalaʻau.

Afifi i Polythylene Works nofoaga i luga o le laualuga o le la o le la e le pa'ū, afai latou te vevela le afifi, lea o le a le aoga le lanu. Nai lo afifi, tele o fitafita taaloseina o loʻo faʻaaogaina fagu palasitika tele, ae e talafeagai i le tele o laʻau uma.

Faitau atili