Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai

Anonim

Matou te taʻuina e o mai i le faitotoʻa o faitotoʻa, matou te tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili i le auala e faʻapipiʻi ai ma fetuunai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai

Tele Mekanisms e faia e faʻatino ai faiga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ulufale faitotoa e le mafai ona taumafai e tapunia mau. Lenei o le a faia ai se masini faapitoa. O le a fetaui ma le ie i le fusi ma se taumafaiga ma tapuni ina ia galue le pueina. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le latalata i le faitotoʻa ma fetuunai saʻo.

Mea uma e uiga i le faʻapipiʻiina ma fetuunaiga o le latalata

Fausiaina o foliga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faiga

Faʻafefea ona fetuunai

Foliga ma ituaiga o mamanu

O le prototype o le latalata a o le masani ai o le tautotogo, o le tasi pito sa taofi i luga o le pusa, o le isi i luga o le tapoleni. Na aapa ane ma faʻamalosia le faitotoʻa e tapuni. O masini faʻaonapo nei e le o ni suiga faʻapitoa. E le suia le mataupu faavae o taotoga. Vaiaso, ae na sili ona malosi, lolo ma le suauu i totonu o le uamea uamea mataupu uamea. I le tulaga o lenei tulaga, e mafai ona faʻauʻuina le ie o le faitotoʻa, ae e telegese foi i le faʻagasologa.

Mafaufau i le tele o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, inisinia o loʻo gaosia i isi taumafaiga umi tapunia. E tusa ma le 1154, na vaevaeina i vasega nitei: Mai le En1 ia faasolitulafono. O le mea muamua e maua ai le sili ona vaivai taumafaiga, o le mulimuli o le maualuga. Pe a filifilia se masini, o le mamafa o le tapoleni ma o lona lautele e amanaia. O nei mea taua ua faʻatulagaina i uiga o vasega taʻitasi. Afai o le tulaga o le tulaga moni e fesoʻotaʻi i vasega eseese, filifili le faiga o le vasega o le vasega i luga.

O le autu autu o le vaega o le system o se tautotogo. Sa ia tuleia se le faigata e aafia ai le ie. O lenei metotia e galue ai le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi i le Kapeneta. E tusa ai ma le faʻasalalauga metotia, o le taumafaiga e faʻailoaina ai ni vaega se lua o le vaega.

Ma se hinge manao

Ua valaauina i latou o se avegavai taugofie. O le faiga e faigofie ona iloa e ala i le faʻapipiʻiina. Latou te vete foliga vaaia, ae ia aumaia galuega masuia ma le palu. E i ai taimi e le atoatoa: I taaloga tatala o oe e faia ni taumafaiga taua. I le faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o le au i le au e mafai ona faafuaseʻi pe faʻataʻitaʻi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_3
Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_4

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_5

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_6

Faasolosolo

O le leve o loʻo tu i le tutusa i le tapoleni, o le a sili ona aulelei foliga o le ata. Tatala e sili ona faigofie. A maeʻa ona tatalaina le 30 ° SOW, o se malosi laʻititi e tatau ona faʻaaogaina e faʻaauau ai le faiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_7

O ituaiga uma e lua e i ai ni elemene taua se lua: Leve ma tino ma le tautotogo ma le tautotogo. O le tasi na ofuina i luga o le pusa, o le isi i luga o le ato. Le nofoaga o loʻo tuʻuina atu ai elemene taʻitasi i le faʻatonuga o le tatalaina. Afai o le "mai ia i tatou lava", ua tuu e le pusa i luga o le pusa, pe a tatalaina "ia te oe lava" - lever. I le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻavae o le fola, pito i luga ma le nana. O le mea mulimuli e taulaʻi i le fola poʻo totonu o le pusa.

  • O le a le mea e fai pe a fai o le faitotoa

Faʻafefea ona tuʻu latalata i le faitotoʻa

I luma o le galuega, siaki le afifi o le teuina ma saunia mea faigaluega. Latou te manaʻomia sina mea laiti: sikulukalaiva ma faʻamalosi. O le militeli e masani ona manaʻomia "Troika", ae e manaʻomia le faʻamatalaina o le lautele o le fusiua. Ma le isi, o le ai ai se pule ma le penitala. O le tagata gaosi oloa e maua ai se oloa ma le faʻapipiʻiina o mamanuina. O le pepa laupapa lea poʻo le pepa fasi pepa, lea na faʻaaoga ai le elemene o loʻo faʻaaogaina e le fetaui lelei. O loʻo faʻailogaina foi pu o pu.

O nisi faigata e ono tulaʻi pe a faʻatau ni faʻatulaga fausaga e mafai ona fatuina ni taumafaiga e tapunia ni vasega eseʻese. Mo i latou, o loʻo i ai foʻi ma tagata o loʻo iai lo o faʻailoga o vasega taʻitasi e o latou lanu. Faaopopo ma le faʻailoga mataʻitusi. O le tagata e filifilia o loʻo tutoʻatasi o loʻo manaʻomia se tasi o latou. Taimi taua. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o itu uma e lua o le fasi pepa. I luga o le tasi faʻailoga i lalo o le tatalaina "mai ia te aʻu", i le isi - "ia te oe lava." Matou te ofoina atu lea laasaga-i-sitepu faʻatonuga, faʻafefea ona faʻapipiʻiina le latalata i le faitotoʻa.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

  1. Matou te ave le fausaga faʻapipiʻi, matou te mauaina ni fasi pepa e lua o mumu. ShizritTal faʻaalia i le pito i luga o le stash.
  2. O le pito i tafatafa o le 'au, matou te tuʻufaʻatasia ma le laina lea o loʻo pasi ai le hinge axis. Ina ia faʻasaʻoina ma le manino, e tatau ona faaaofiaina ma se tagata ofisa ma lana penitala. Afai e te setiina le masini mai le itu e leai ni matatis e fuaina i le isi itu. Fuaina le mamao mai le ogatotonu o le matasele i le pito o le laulau, matou te tauaveina le laina.
  3. Matou te fuafuaina o le laulu. Taofi le ata ina ia tuufaatasi laina, ma tatou maua se faailoga. Faʻaaogaina le Drill poʻo le le mautonu i luga o togi i luga o auiliiliga. Afai e mafai ona e iloa le leaga, toe fai le faʻailoga i le penitala.
  4. I le pusa afifi, masani lava lua seti o faʻapipiʻi. O le tasi ua fuafuaina mo se uʻamea faʻavae, le isi mo laupapa poʻo palasitika. Matou te faia le seti sao, filifili le avetaavale. Matou te faia pu i fafo atu o nofoaga.
  5. O loʻo matou tuʻuina atu le faiga o le faʻatonutonu pe a faʻatau atu. Sa matou leʻi suʻesuʻeina le Washer, aveʻese mai ai le tino felagolagomaʻi ma le ufiufi o le fao. Vavae ese latou mai le tasi ma le isi.
  6. O elemene o elemene e aoga i le nonoa o pu muamua. Matou te tolauapi ma le faʻataʻitaʻiga o mea uma e faia. Faʻasaʻo le nonoa faʻapipiʻi.
  7. Matou te faia le vaega o le lever, tuu i luga o se mea faʻapitoa mo lenei mamanuina o loʻo fuafuaina i le pito i lalo o le mataupu. Faʻasaʻo le fesoʻotaʻiga ma le sikulu.
  8. Matou te fesoʻotaʻi le naunau ma le leʻe. Ina ia faia lenei mea, tatou te tuʻufaʻatasia nei faʻamatalaga ma faʻapipiʻiina i latou ma le teisi teisi seia kiliki le kiliki.

I luga o lenei faapipiiina ua maeʻa, e tumau lava lea e fetuunai le vaega, e mafai ona e faia ma ou lava lima.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_9

  • Faʻafefea ona faʻapitoa se atigipusa mo faitotoʻa totonu

Faʻafefea ona fetuunai le mamanu

A o le i fusia le faitotoʻa latalata, faʻamatala e uiga i le taimi. O le taimi muamua e faia ai i le taimi lava na faʻapipiʻi ai le node. Ina ua mavae lena, i le averesi faalua faalua i le tausaga. Afai e faʻatautaia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma le faʻateleina o le aʻafiaga o le manuia, e tatau ona faʻatonutonu atili. O le ie o loʻo tu ai le tautotogo o loʻo iai e nofouta i le vevela, ma e aʻafia ai le aofaʻi atoa. I soo se tulaga, o le faagasologa o fetuunaiga e aofia ai tolu tulaga o ni tulaga se tolu.

Fetuunaiga fetuunaiga

  1. Faatulagaina le saoasaoa saoasaoa.
  2. Fetuunai taumafaiga o le oomiina o pou i le pusa po o le dochlop, e pei ona fai mai ai le auto.
  3. O le Interdite Adorke tulaga.

E na o se sikulukalaiva e galue ai. Faatasi ai ma lea, o mea uma o lo o faia. O le faigofie auala e fai ai pe a maeʻa suʻesuʻeina faʻatonuga a le gaosi oloa, pe faʻapefea ona fetuʻunaʻi le faitotoʻa. O le a tatou ofoina atu se faʻamatalaga lautele o le faʻasologa, e aunoa ma le aveina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Amata i le asiasiga o le mataupu. O loʻo iai le faʻafeagai.

E masani ona i ai le lua. O le uluaʻi fetuʻunaʻi le saoasaoa o fea le tavata feaveaʻi. O le lua "tali" i le taimi o le Dullop. E iai ni faʻataʻitaʻiga o iai se isi Pule Faʻatonu. E fetuunai le aotelega taumafaiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_11
Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_12

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_13

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_14

O le a matou iloiloina lea laasaga i lea laasaga, faʻafefea ona e faʻavasega latalata le faitotoʻa.

Laasaga-i-sitepu fetuunaiga

  1. Aveese le ufiufi mai le auala, matou te maua ai suiga i vatifili.
  2. Liligi le muamua sikulu. E faʻavavevave le vasega o le taimi nei, ona o le faʻatauvaʻa i ai. Taimi taua. Faʻasaʻo i le sili atu ma le lua liliu e tusa ma le leai se tulaga, e le mafai.
  3. O le lona lua pule faatonutonu o lo o fuafuaina le dullop taimi. A manaʻomia le faʻaitiitia, le faʻavaivaia vaivai ma, i se isi itu, toso i luga pe a e manaʻo e faʻateleina le tuai.
  4. Siaki le saʻo o le tulaga. O lenei mea, tatala ma tapuni le uaina.

Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le faʻaaogaina-tatala galuega. E faʻaaogaina i le tapoleni na faʻaauau ona tatala i se taimi le tumau. E faʻagaioi ai, o le sash ua faʻaalia e le 90 ° ma faʻamalamalamaina le lever taofi. Faapaoina se ie nutituu faaletau, ae le o le Faatumea e tapunia, e le mafai. E afaina ai le faiga.

O nisi taimi o faiga e le gata i se fetuʻutuina, ae faʻapea foʻi ona toe fai. E le faigata. Tele taimi, e feagai ai tagata ma ona o le leai o se suauu. E mafai ona masalosalo pe a fai o le auala o fesoʻotaʻiga o amioga pei o se tautotogo masani, faʻapipiʻi faitotoʻa ma se paʻu ua paʻu. O le mafuaʻaga e mafai ona avea ma paʻu o loʻo mulimuli i ai le librictant. A maua se faaletonu, e tatau ona unaʻia le ita ma le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi se mea e teʻetia ai vai poʻo se afi afi i luga o le laʻau.

Auiliiliga ma ni faʻateʻe lapisi e le mafai ona faʻamaufaʻailoga, e tatau ona e sui. E seasea lava, le tagata gaosi mo soʻo se mafuaʻaga e le sasaaina le suauʻu. O lona faaletonu e tatau ona faʻatumuina le metotia faʻamatalaina i luga. O le isi tulaga masani o le manatu o le lever rod. O le uʻamea uʻamea mafai corrode. Ua faʻamama ma ufiufi i le anti-ricrion liligiina. Laitiiti Suiga Saʻoloto ma Hammer, Dorms Wall ma faʻamama ma le totoʻa le faʻatagaina. I ni tulaga lē tumau, o se elemene fou e tatau ona faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai 2527_15

A maeʻa mea uma, e faʻaaogaina le taofia o le paoa. O le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻatino ni nai tulafono faigofie. Leai se mea e te taumafai e tapunia ai le sash malosi, aua le gauai atu i le galuega o le auala. E le mafai ona poloka le tapoleni ma soʻo se mea ina ia tumau pea ona matala. Aua neʻi faʻatagaina tamaiti e tiʻetiʻe pe tautau i luga o le ie. Ona faʻapipiʻi lea ma fetuʻunaʻi le fuafuaga mulimuli.

Faitau atili