O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei

Anonim

Matou te taʻuina le mea e tosina mai ai pe a filifilia se penisini trimmer: afi, drive ituaiga, taulimaina, malosi ma isi tapulaʻa.

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_1

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei

Ia o le faʻatoʻaga poʻo le togalaʻau o loʻo tausia lelei, e te manaʻomia ni meafaigaluega ma masini. O le sili ona talafeagai ma taugofie filifiliga o se tagata moni. O le a ia fusi i le mutia, ma lona maualuga, ma e oo mai i se laau. O le a matou malamalama i le Motocos e filifili ai mo lau '' upega tafaʻilagi ma ofo atu le faʻailoga o le sili penisio motocos.

O le a le mea e faʻalogo i ai i le filifiliga o meafaigaluega

1. afi

2. tietie

3. Faʻaititia ma le faʻafanua

4. Tautua

5. Malosiaga

6. Anti-gatete faiga

7. Fafo oloa (ma mini-rating)

1 afi

Ae le i filifilia se Benzokosy, e fautuaina ai le faamasani ma mea autu o lana mamanu. Ole ae maua ai le avanoa e malamalama ai i le faʻamoemoe o le fuainumera ma folau i o latou uiga.

O lea, o le afi e fuafuaina le galue malosi o le masini. O le maualuga o lona malosi, o le sili atu avega le tumau le tumau o le iunite ma le tele o le suluitu o le bpes. E moni, o le faaupuga ma mamafa o le trimmer faateleina ma le mana. O le aso o loo i ai isi faa- tasi o le afi mo le Benzokos.

Lua-stroke

O se malamalama lelei ma le faamaopoopo afi o se faigofie mamanu, lea e faʻafaigofie ai lana tautua ma ua mafai ona toe faʻaleleia. Faigofie ona faaaoga. O le afi-stroke afi e sili ona vevela, na faʻateleina ai lona faʻatinoina. O le tau o le maualalo, o tupe o le paketi o penisini e faaauupegaina i le lua-stroke afi. E i ai ni togi taua. O le masini e matua pisa pe a galue, faʻamatala le tele o le tele o le tele o le manava, e le o le tamaoaiga o le suauu. E manaʻomia se paluvai o penisini ma suauʻu, e tatau ona tutoʻatasi muamua ae leʻi faʻatumuina le tane suauu. E le faigofie, ae o iunite e lua e lua o loʻo i totonu o le manaʻoga. Lenei ua faʻamatala e ala i la latou tau laiti, faigofie o faʻagaioiga ma le tausiga.

Patriot Badoline Trimmer

Patriot Badoline Trimmer

Fa-stroke

Malosi afi ma tagata maualuluga. E sologa lelei ma le filemu, ma le filemu o le tamaoaiga o le suauu. I le taimi lava e tasi, o tioata mataga na sili atu laiti nai lo le taimi e lua-stroke o le taotoga. Faʻaauʻu ma tane e lua, i se tasi o le penisiona o loʻo sasaa, i se isi suauu. E le manaʻomia le tapenaina o le faʻafefiloi o le fefiloi.

O le faaletonu o upusii e manatu o le tele o mamafa ma tele. Mafaufau o le tagata faʻaaoga e tatau ona ofuina le afi i luga o ia lava, o se mataʻutia tele. O le ata e sili ona faigata, o lea o tautua tautua ma mafai ona toe faaleleia le tau. Ioe, ma o le tau o le afi-stroke afi afi e maualuga. O le mea lea, i le aituga, ua latou tuuaʻesea pea le e toʻalua. E ui lava i le tulaga o le sili sili ona lelei mo polofesa o loʻo i ai pea upusii.

Phalzine trimmer daewoo mana oloa

Phalzine trimmer daewoo mana oloa

2 ituaiga o drive

O le lafo atu o le fesuiaʻiga mai le afi i le faʻailoga ua tipiina e faʻaaoga le taʻavale. E aofia ai se fasi ma le tootoo. Maualalo le malosi o le mana o le a masani ona faateiaina i le alu atu i dived drive. O loʻo silia lelei pe a aveina ni faʻalavelave: nofoa, fugalaʻau, pa. I lea tulaga, o le pa lafo e fetuu. E le faʻatulaga mo ni avega taua, o lea o le mea e le mafai ai e le masini ma se taʻavale tietie i se taʻavale

O ata tuʻusaʻo-dridn o loʻo tuʻuina atu i le malosi o le lapisi. E le faigofie ona galulue ma faʻafitauli, e ma le taua tele o avega. Latou te faigofie ona faʻafesoʻotaʻi ma le fana i le vao ma le mutia mutia. E mafai ona e vaʻai i trimmers ma se paʻu paʻu. E faigofie tele aua e faʻafaigofie ai ona felauaiga ma teuina. Ae ui i lea, o le leai se mea e sili ona vaivai o le nofoaga sili ona leaga o le mea e masani ona aliali mai ai. E manaʻomia le amanaia pe a filifilia.

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_5

3 Gearbox ma le Augzole

O le lavelave o anufe geaar e lafo mai o le liligi mai i le shaft i le nozzle ua taua o le gearbox. E mafai ona tautua ma tausia. O le muamua o le a tautua le muamua, ae o le mea o le a tatau ona e tausi i ai. Faamamaina ma libricant e tatau. O le mea taua e faʻaaogaina ai le 'aʻai o le fagota poʻo le naifi. O le Coil ma le Corrd o loʻo 'ave i le pito i luga o le oloa.

Coord mafiafia eseese, filifilia i lalo o le mana o le masini, ituaiga o vao ma ituaiga o laufanua. O le tulafono, o le laina fagota o loʻo faʻaaogaina mo le softer herbs. O le naifi ua fai i luga o faʻataʻitaʻiga malosi. O loʻo iai le palasitika ma uʻamea tipi nila. E eseese i foliga. Le sili ona faigata "faigata" o se uamea tisiki naifi. E faigofie lava ona ia ma se togavao. E faʻapipiʻi na o le maualuga-malosi o le mana.

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_6
O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_7

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_8

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_9

  • 8 Tulaga filifilia o le eletise eletise mo mutia (ma mini-rating o sili sili ona lelei

4 'au

Na faapipiiina i le toʻotoʻo, ma lana fesoasoani i le tagata e uʻuina le mea faigaluega i lima. E taua le aʻafia o le vevesi e mafai ona fetuʻunaʻi ma le maualuga o le fetuunaiga o le 'au faatatau i le taʻavale. O le faigofie o le galulue ma le masini e faʻalagolago i lenei. Iloga le tolu ituaiga o peni.

Ituaiga o lima

  • T-foliga. Tuuina atu le talitonuina ma lima uma uma. Talafeagai tele mo le umi le faʻaaogaina. O le kesi ma le pule o loʻo faʻaalia i le itu taumatau. Lelei le tali mo le maualuga-mana faavasegaina.
  • D-foliga. E tuʻuina atu se puʻeina puʻeina, pulea e le o faʻaalia. I nisi faʻataʻitaʻiga, e leai se avanoa e fetuunai ai le tulimanu o le faʻaaloalo o le 'au, o loʻo matua le mautonu.
  • J-foliga. Le mautonu mo le umi galuega. E leai ni vaega o pulea i luga. E masani ona faapipii i luga o le malosi-malosi motocos.

Taitasi pili o le perline trimmer ei ai le puipuiga puipuia. E faʻamautinoaina le saogalemu o le masini i le taimi o le pusi. E taua le faia o le pamu e faia i le palasitika palasitika po o uamea. O le elemene taua o le seevae seevae, e nonoa i se puipui faapitoa i luga o le toʻotoʻo. E fetaui lelei le tauau i le faiga o le ato faafafa. E faʻapena foi ona tufatufa atu le avega, e mafai ona e galue mo se taimi umi. Mo tamaʻi misiona, o se mea maualalo malosi e talafeagai mo le fusi e tasi.

Penisini trimmer husqvarna.

Penisini trimmer husqvarna.

5 Mana

I fautuaga, faʻafefea ona filifili se uila afi, e saogalemu i taimi uma i le mana o le iunite. O se uiga taua lea e iloa ai le galuega o mea faigaluega. Faavae i luga o lenei mea, o mea tau faʻatauvaʻa uma o loʻo vaevaeina i ni vaega se tolu.

Aiga

Maualalo le mana benzocos faaauupegaina ma afi e oo i le 1.2 lita. O lenei ua lava e tausia ai se tamaʻi fale poʻo le vao. O mea faigaluega a le aiga e taulaʻi naʻo le faʻaaoga le faʻaaogaina o le mumū maualalo maualalo. Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le auala tele, lea e maua ai le maualuga o le vaʻai. E fetaui le augutu, i sina mamafa sinamu, latou te fiafia e galulue. I le taimi lava e tasi, e leʻo fuafuaina e se saogalemu umi. O le auala e le o gata ai avega taua. O le pusi ma se naifi e masani ona le masani ai, o le laina fagota.

Semi-polofesa (faifaatoaga)

Sili atu le malosi o le afi afi mai le 1.2 i le 2.6 solofanua. Ua latou maua ai le avanoa e taulimaina ai puaa maualuga, ua uma lava le mutia o soʻo se ituaiga, faʻapea foi ma le Bunoan ma Abrub. O le igoa o le faatoaga na maua mai i le matagofie o tagata nofofoaʻi o loʻo faʻaaogaina ni masini semi-faʻataʻitaʻiga mo le tapenaga o le vaomago. Latou eseese i le tele nai lo aiga ituaiga, mamau. Node ma vaega e faia i mea sili ona maualuga. Mafai ona umi avega, ae a uma le 4.5-5 itula o taotoga manaomia se fuaitau.

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_12

Faapolofesa (Brownie)

Malosi meafaigaluega faʻaaogaina mo galuega faʻapolofesa o le aoga ma vaogagana tau auaunaga, kamupani pulega pulega, ma isi. Faaauupegaina ma se agavaʻa o le 4.8 hp. O mea faigaluega a mea faʻapitoa ma lala mago, vaomatua, ma le laititi o le tupua o laau. Ua fuafuaina mo le umi faifai pea taotoga.

Pulumu tipi o loʻo faʻaoʻo atu ma faʻamalosia nodes faia o mea sili ona maualuga. O lea la, e tele lo latou mamafa o le 11 kg. MAXIA MA MA LE FOLAFOLAINA SHE CHE WORDES, faʻamalosia CORIls ma Corrd ma uʻamea naifi. Latou tau e sili atu le maualuga atu nai lo le fale poʻo semi-polofesa masini.

Trimmer newsone haultain

Trimmer newsone haultain

6 Avanoa o Aneti-Gubration system

O se taua taua o le filifiliga o le auai i le anti-clubration system. O le pusi e o faatasi ma le luluina ma le gatete. Afai e faaauau pea se taimi umi, o le le po o tamatamaʻilima o loʻo sau tamatamaʻilima, o isi taimi lima. E i ai le fomaʻi "paʻepaʻe tamatamale o le limamatua", ua faʻaalia ai ia malo. I le pepa faʻalauiloa, latou te agaʻi atu i le atrophy o maso o le pito i luga o vae. O le mea lea, o le sili faʻataʻitaʻiga o Motocos o loʻo faʻaoʻo atu ma le gatete dumping system: o se lavelave o le faʻapipiʻi, pamers, vaipuna. A leai, e le o le mea lea, o le ae manaʻomia le faʻateleina o le saogalemu.

Trimmer nestsone hammer mtk520c

Trimmer nestsone hammer mtk520c

7 gaosi

Filifili le iunite e tatau ona amanaia le gaosi oloa. E tele na mea. Ae ui i lea, mafai ai ona vaeluaina tagata uma i ni vaega se tolu. O le muamua - kamupani le tumau, pei o Heaqvarna, Makita po o le stihl. O tagata gaosi tino o loʻo galue i le faʻaogaina o Benzoteachnics mo le tele o tausaga. O a latou oloa e iloga e le faʻatuatuaina ma le lelei. O le tau e maualuga atu nai lo le le lauiloa manatu. O le vaega lona lua e aofia ai kamupani Saina e maua ai le malosi o le lelei o le fale o Benzootechnicnics: Redverg po o le siamupini. Faʻatuatuaina ma le lelei latou te le faʻatauvaʻa i oloa o le muamua vaega o tagata gaosi oloa.

O le vaega lona tolu o kamupani Saina na aumaia maualalo-laina oloa i tau maualalo. Faapitoa fautuaina oe e filifili oloa mai tagata gaosi mai le muamua pe lua vaega. O le a latou tautua mo se taimi umi. Afai e te fuafua e faʻatau se taugofie iunite o le le malamalama i ai gaosiga, e tatau ona e malamalama i le mea o le a aoga ai, e foliga mai, ua umi lava.

Trimmer penisini al-ko

Trimmer penisini al-ko

Faʻatau lelei penisini o le penisio motocos e sili ona lelei i faleoloa faʻapitoa. Eseesega pe afai o lea, ia misi. Ae ia mafai ona e mautinoa o le gofie le pepa kupitateo o le a faʻatumuina faʻaaogaina saʻo, faʻatau tele metotia. Ia, afai o le faleoloa ua i ai le aufaʻatau nofoaga filifilia e faʻatau ai se faʻailoga, e faigofie ai lenei mea lelei: E faigofie atu le faia o gaioiga uma pe a tupu ai le faʻafitauli o le tulaga.

Tusa lava pe o le tautua, e manaʻomia le suʻesuʻe i le tausiga o le bezokosyy, avanoa ma le tau o vaega o loʻo iai. E ono taua lenei mea.

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_16
O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_17

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_18

O le a le Motocos e sili atu: 7 filifiliga filifilia ma mini-rating o sili sili ona lelei 2554_19

Rating o le sili faʻataʻitaʻiga motocos

  • Al-Ko 113758BC. O le vaega o aiga ma se malosi o le 1.2 lita. mai. Fuafuaina mo pamupamu ma vao tetele. Faaauupegaina ma le lua-stroke afi afi. Galue ma se paddle naifi ma cord. Pusi lautele 41 cm.
  • Makita Em2500u. Maualalo-malosi faʻataʻitaʻiga ma le 1 l afi. mai. Fetaui lelei mo le tausiga mo le vaivai maualalo herbal puaa. Faigofie ma puʻupuʻu, o le lautele lautele o le pusi o le 42 cm. E mafai ona moʻo i se maea poʻo se naifi.
  • Patriot PT3555. Semi-Tomai Faapitoa Meafaigaluega ma se afi 1.8 HP Amioga ma se tagata na salalau solo, borshevik, hardock. O le mafaufau lelei o le mamanuina o le puipuia o le puipuia faʻafaigofie e faʻamamaina ai.

Filifili poʻo a le Motocos e sili atu, faigofie. E amata i, e manaʻomia le fuafuaina o le tele o misiona o lumanaʻi ma le ituaiga o poser. O lenei mea o le a fesoasoani e filifili le mana o le faʻataʻitaʻiga, sili atu i le maata. Mo fale poʻo le fale, o se aiga moni o le aiga e matua lava lava, atonu o semi-polofesa. Ia, afai o le afifi e sili ona atoatoa e mafai: O le Cord, naifi, o le tumu i le malosi o le tauau. Ma aua le sefe i luga o le lelei. Sili atu le totogi sili atu, ae fai ma le ola maloloina mea faigaluega.

  • Ladw Brot mo Amata: Filifili i le va o le Robot, Lava-Greent Mower ma Rider

Faitau atili