8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua)

Anonim

Falai, dill ma mint - o nei ma isi laau mai le tatou lisi e mafai ona aoga e le gata i kuka.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_1

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua)

Tele vailaau o vailaau maua matagofie matagofie. O le malulu taumalulu o le a fesoasoani e malolo ai, o le a faʻalelei le moe, lautele-ola ma avea ma faʻamanatuga matagofie o le taumafanafana. Ae faʻapena foi i mea uma, e tatau ona e faʻalatalata i le fesili.

Aua le faia ia te ia lava-le-. Ma le isi, o ata e solia e i ai ni faailoga ua solia ai. A o le i faʻaaogaina, e tatau ona e talanoa faʻatasi ma se tagata faʻapitoa.

1 Oreogan

Oreogano, poʻo se isi tagata agaga, e le gata o manogi manogi, e talafeagai lelei mo meaʻai aano. Faatasi ai ma Oreogano, e mafai ona e solia se maoaʻe matagofie heabal ti o loʻo faʻaalia lemu se sputum. O le agaga o loʻo i ai le vitamini c ma taua taua. E mafai ona e fausiaina atoa "fugalaʻau": fanua i luga o le okeni, Lavey ma au. O nei laʻau uma o lanu viole, ma vaʻavaʻaia foʻi. A o le agaga e fuga - e sau le galuega. O laʻau o loʻo aoina ma mago i le la, pe a na o lo o teuina i totonu o se atigipusa pusa ese mai isi pili.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_3

  • 7 O vao e fetaui i le atunuʻu e lelei mo le soifua maloloina

2 Kotevnik

Koovnik e ese mai le feeline mint mint. O loʻo i ai se iʻuga o iʻuga, o le teuteuga ma e apalai ma le malulu, e pei ona fesoasoani i le tale ma le maualuga vevela.

A oʻo le vao ma se kittnik e oʻo i le matua, fana mai ma mimilo ma mimilo i potu. Na ou mago ma se pusi pusi, o loʻo alu ifo i lalo o le faʻatupuina o le faʻaititia, i se mea pogisa ma pogisa - i luga o le susulu pupula, o le taʻavale e leiloa lona malosi faʻamaloloina.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_5

  • 8 GetEricial Opela mo le foai, o le a mafai ona e faʻaaogaina i le umukuka ma i le fale muamua fesoasoani pusa

3 mint.

Tolu ituaiga o Mit ua tupu: O le pepa, lemon (o Melissa) ma le Methol. Ole min e masani ona faʻaopopo i le lauti, ma e faʻaaoga le pepa i le kuka mo ipu aano o manu. O le a le aoga o lenei laau i le pusa fesoasoani muamua? Minto ua faʻaaogaina o se affaseppitic, e faʻaititia ai le tiga. O le manogi o le menutholic mint fesoasoani e feagai ma le pupuga o le manava okeni.

Faʻamamaina Minta O lea: Muamua malologa mai lau lau pe tipiina ni fasi ma le naifi, ona aveese lea o le palapala ma susu. E taua mo le lua itula muamua e sauniuni ai mo le sili atu le mago: fufulu laulaau ma fasi i lalo o vai malulu ma mago.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_7

4 rhubarb

O Rhuburb ua tupu o se vao laʻau, aʻo mafai ona faʻaaogaina i le kuka ma fomaʻi faʻamoemoe. O le mago root ei ai le antipyyric, faapea foi ma le le atoatoa aafiaga.

O faaputuga o loʻo teuina i le sisi, mago ma le faʻaʻaisa foliga. I le raw form o le stems ua teuina i totonu o le pusaaisa mo le tusa o le vaiaso, pe a fai o latou o lo o afifi i le ata. O avanoa sili ona lelei e maua mai le mago vaega o lenei laau. Ina ua uma ona aoina ma mago, ona tipiina lea o ni fasi laiti ma i se faiga na teuina. Afai e te le manaʻo e faʻatali, e le mafai ona e faʻamamaina rhubarb, ae na o le faʻaʻaisa.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_8

  • 9 lanu e le masani ai mo lau 'upega tafaʻilagi e le tupu mai tuaoi

5 dill

Masalo, o se tasi lea o mea e sili ona lauiloa i le togalaʻau, ae e matua faʻamatalaina lava le asiasi atu i le pusa fesoasoani muamua - sili atu ma sili atu le paʻu ua faʻaaogaina. I le taimi nei, i le Greenery o loʻo i ai le tele o vitamini ma elemene: Vitamini C, Carotene, Nicotinic ma le foe. O le mea e ono fesoasoani ai i le taua i le maualuga o le malosi, faafitauli o le alatotusi ma faafitauli o le fata ma tulaga lautele, o aafiaga aoga i luga o le loto. E sili atu le manogi e mago atoa, aua le okeli, ona aoga lea o le a tumau pea i se laau i se vaega tele.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_10

6 romaista

E te le tau sauni e uiga i penefiti o le chammilig. Ae e leʻo ituaiga uma e talafeagai, ae naʻo le Dahasy Colmicy. I le faʻaopopo atu i le malosi malosi o le talavai, totoa le totoa o loʻo faʻaleleia ai le faʻasauā, ave le laʻau paʻu, ae e le lelei foi i le tusaina.

MO BIllets, Whammilile ua aoina i le matutu manaia le tau. O fugalaau o talavou e taua tele foi ma aoga, ae le o ni na amatalia lau. E mafai ona mago i totonu o le gutu i totonu o le pogisa ua pogisa le nofoaga, ae e mafai ona e maua na o fugalaʻau i luga o le ie. O le faʻaputuputu o le a mafai ona sauni pe a faʻaitiitia lana mataʻitusi i le kuata.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_11

  • Faʻafefea ona faʻaaogaina 6 eka ma ou lava lima i le Cottage: 5 sitepu i le atoatoa mamanu

7 currants

Mai C Curner lau, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona kuka le manaia o le ti. Ae o le taua o lenei mea inu e le gata i le manogi. I le mau o le i ai mea, o ranespbiry ma strawberry o lo oi ai le tele o vitamini.

O laulaau o loʻo aoina ma mago, o loʻo taoto manifinifi se vaega manifinifi i luga o se mama mama ma lamolemole luga. O le nofoaga e te tutusa ai le alaga o le au malaga e tatau ona puipuia mai le la ma le susu, ma ua sauā.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_13

8 St. John's Wig

St.. Faʻamasinoga, pei o se faʻatautaliga, o se malosi lea ma le malosi faʻafetaui. E aoina i le taimi o fugalaʻau ma faʻamago, ma tautau i bpoma, pe fola i le paolo ma se mafolafola manifinifi.

8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua) 2572_14

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se fugalaʻau ma faʻailoga ma fugalaʻau

Faitau atili