3 Tala o le paketi mo pa

Anonim

Faatasi ai ma tagata atamamai, matou te feagai ai ma mafuaaga e sili atu mo ni ituaiga mai le faoa ma le pepa faapolofesa i uʻamea ma piliki.

3 Tala o le paketi mo pa 2590_1

3 Tala o le paketi mo pa

Faʻaleleia o le nofoaga o le a le maeʻa e aunoa ma se pa. E mafai ona e filifilia mai se tele o filifiliga mo pa: Mai le muamua grad-spoza na faia ai le palasi ma pa na faia o maa masani. Peitaʻi, o filifiliga uma maua e tasi le faʻamatalaga masani: o se lagolago faʻatuatuaina e taua tele, o le a puipuia ai le mamanu mai le tapolo ma fufulu le palapala o le eleele. Tagata tomai faapitoa o le toe faʻaleleia "Leta Melen" talanoa e uiga i filifiliga mo le faʻavae i lalo o le pa ma uʻamea ma uʻamea ma uʻamea ma apamemea.

Faʻafefea ona fai se faʻavae faʻatuatuaina mo le pa o le 'upega tafaʻilagi

Aisea e te manaʻomia ai ni pou, mea mo i latou

Ituaiga o faavae

1. Mo le pa mai le grid

2. Mo se pa mai le tagata tomai faapitoa

3. faaputuga faavae

Filifiliga o mea mo pou

O le tele o pa e faia mai i le ata tusi ata, laupapa saito, eseese ituaiga o Gired, e tutusa foi ma ni mamanu faapena. O mea taua - laupapa, pepa poʻo le laʻei o loʻo faʻapipiʻiina - faʻapipiʻi i le uumi o le umi, fausia se vaega. O pulu na mauaina i lenei auala e tatau ona faʻapipiʻiina agaifanua ma faʻasaʻoina. O loʻo faʻapipiʻi lenei vaega i pou. Tele lava taimi e ta ai mai pepa mea, Mesh ma Lattletises, uamea ma piliki lagolago o loʻo faʻaaogaina.

O le filifiliga i le va o le steel ma piliki e le i ai ni matata manino, e ese mai i le tauaveina o le malosi o le fausaga. O le aso, o le "interbrid" o loʻo faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu o le faleʻomoa, lea na avea ai le pole o le ponaivi e avea ma toʻulu e faia ai piliki e faia ai piliki e faia ai piliki.

Mo ni pa mai mea mamafa, faʻapea foʻi ma fausaga maualuluga mai mea mama e faʻataunuʻu ai le tele o le mamafa o avega, e manaʻomia le lagolago faʻatuatuaina. I le tulaga lea, o le piliki piliti i se faʻavae malosi ma faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina o le paipa uʻamea i totonu o le a sili ona lelei fofo.

Pe a filifilia se faʻavae mo pou, e taʻalo foʻi le maota e avea foi ma se tulaga taua. O le a matou manatu e uiga i auala faʻasolitulafono e tolu e faʻatupu ai le faʻatuatuaina o se tulaga faʻatuatuaina.

  • Fausia se pa: 7 Tulafono faavae

3 ituaiga o faavae mo le pa

O galuega taʻitasi uma e tolu e iai lona uiga ma le tasi laina masani - o soʻo se tasi o nei faavae i lalo o le pa e mafai ona aoina ma ou lava lima.

1. Mo le fengiat mai le grid i luga o uʻamea pou

O le mea ula o se tasi o le faigofie mea e faʻaaoga mo le fausiaina o le pa, lea e le o aafia ai se matagi avega. Faatasi ai ma se mamafa puʻupuʻu, o le pa mai le mem e le manaʻomia ni fesoasoani tumau ma se faʻavae malosi.

3 Tala o le paketi mo pa 2590_4

Mo le faʻatulagaina, o pa o loʻo faʻaogaina ai le lagolago mai le paipa uamea ma se lapoa o 42 millimeters ma le maualuga o le 1.5 i le 2.5 mita. Latou faʻapipiʻi i luga o le loloto o le 1 mita. E tusa ai ma se tasi o le mauaina metotia, o le pu e tosoina ae leʻi faʻapipiʻi le pou i le eleele, faʻalua le lautele o le paipa.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi pai, pe tusa o le afa o pu e moe ai ma rumble e fai le alavai. Ma o luga o le pito i luga o le lapisi lapisi i luga o le eleele na sasaina se vaega o sima. O le aluga mai le paʻu e ave i luga o le malosi o le vaitau o le vaitau o le eleele o se taunuuga o le frosty efuefu tino ma e le faʻatagaina ai pou o loʻo tupu mai i le plalas

I luga o ituaiga lavelave o le palapala, mo se faʻataʻitaʻiga, susullay o le tekonolosi mafai ona fesoasoani i se pu i le tatalaina o le vaipuna "ma le le faitauina. O le ogaumu mai le Coubberoid o loʻo tuu i le vaieli, ona faʻapipiʻi lea o le lagolago, ma le tausia o taualumaga taualumaga na faʻaalia i luga.

2. Mo le pa mai le pepa faʻapolofesa i luga o le uʻamea poʻo pou pili

O le pepa tala o se mea lauiloa mo le pa maualuga mai le 1.8 i le 2.5 mita. Afai e manaʻo, o le faʻatulagaga maualuga e mafai ona faʻateleina e ala i le tuʻuina o pepa masani i laina e lua i autafa o le lua. O faʻamaumauga a le au gaosi oloa e gaosia e maua ai se tele o vaʻaiga o lanu - paʻepaʻe, lanumeamata, lanu enaena, lanumoana, mumu ma isi. O loʻo i ai le avanoa e faʻatau ai se Polyester faapolofesa ma le tele o aʻafiaga, mo faʻataʻitaʻiga o Manung mai maa faʻalenatura poʻo fausaga laʻau.

O le pa mai le laupepa faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le uʻamea poʻo ni piliki lagolago, faʻapea foi ma luga o le piliki pou ma le uamea tootoo.

3 Tala o le paketi mo pa 2590_5

O le lautele o fausaga o loʻo filifilia e faʻalagolago i le maualuga ma le mafiafia o le laupepa. O loʻo tuʻuina atu ia Steel i ni isi faʻaaliga - mai le sikuea ma lapotopoto faagasolo. Mo se fenting o le 1.8-2 mita maualuga ma sikuea tube ma se koluse vaega o 80x80 mm poʻo le laʻesega o le 51 mm ma le itiiti ifo o le tino mafiafia o le 31 mm ma le itiiti ifo o le 51 mm ma le umi o le tino Mo le faʻapipiʻiina o le pa na te i ai, e sili atu le faigofie ona faʻaaoga le faʻaumaina pou o 2.5 mita le maualuga, faʻaaogaina i le faʻapipiʻi i le pito i luga. Ua faʻatagaina oe e le au tau i le ogalaau o laupepa e aunoa ma le umi ag.

O le lipine o le faʻamalosia o le tuʻufaʻatasi e avea o se faʻavae faʻatuatuaina mo le pa maualuga mai le polofesa. Faʻamamaina o le Sterete Steelite poʻo le tuʻufaʻatasiga faamalosia i le atoaga o le faʻavae o le Faavae. O le loloto o le lipine faʻavae mo le pa i lenei mataupu o loʻo amata mai le 30 i le 70 cm, fuafua i le ituaiga eleele ma le maualuga o le eleele eleele. Fuafua e mafai e nei tapulaʻa ona fesoasoani tomai faʻapitoa i le aʻafia o tagata tomai faʻapitoa.

A o le i faia le fausiaina o le faavae i luga o le faaputuga, faailoga le faailoga ma le iloa le numera o lagolago. O le mamao i le va o latou e masani lava ona tutusa ma le umi o le aoga ma o le 2 mita. Ma o le oona atoa o le eliina o le utu mai le 25 i le 40 cm. I le vaega fuafuaina o le koluma tulaga, o le tusi o loʻo faʻapipiʻiina i le 50 cuty mai le sprubbid ua faʻapipiʻiina.

Ina ua uma ona faapipiiina ni koluma, ua tutulia i se loloto loloto. Ina ia faʻasaʻo le lagolago i le nofoaga ae leʻi lava, e masani ona 20 cm. Ina ua maeʻa, e tuu i totonu o le utu. I le pito i lalo o le utu, fatuina se aluga o oneone. Ina ua maeʻa le Coang, o le oneone o loʻo faʻamama le vai ma faʻapipiʻiina seia maua se vaega o loʻo mauaina le itiiti ifo ile 10 cm mafiafia. I le isi tulaga, e fausia ai galuega faʻatino i totonu o le utu. I le vaega mulimuli i le pepa aloaia, o se faʻataʻitaʻiga muamua o le simanatu mo le faʻavae o le pa o loʻo sasaina, lea na fefiloi ai le maʻa papa. Ile taimi lea, o le faʻatonutonuina mulimuli o le saʻo o le faʻapipiʻiina o le koluma o loʻo faia e faʻaaoga ai le fausaga.

Ina ua maeʻa le galuega, e manaʻomia le faia o se faapaoga tekinolosi mo le vaiaso ua maua ai e le sima le malosi. Ina ua mavae lena, e mafai ona e aveese le galuega.

3. Faʻavae mai le faʻapipiʻiina o faaputuga mo ituaiga uma o pa

O ni pa i luga o le sikuluti o faaputuga lapisi o se tekonolosi fou mo le fausiaina o tagata. O le faaputuga faaputuga o loʻo i ai ni faʻamanuiaga i luma o le lipine: sili atu taugofie tau, faʻaititia le numera o le lalolagi, faigofie ma le lelei o le faʻapipiʻiina. O le a se isi lagona le atoatoa e mafai ona manatu o lagolago lagolago e le fesoʻotaʻi. Ona o lenei foliga, o le kilia i le va o le pa ma le eleele ua le tapunia, pei foi o le tulaga o le lipine. Peitaʻi, o lenei vaega o loʻo gafa ma e le i ai se faʻavaeina o faaputuga faaputuga i lalo o le loloto alavai, o ai e puipuia lelei le pa o le fulufulu tino. Ona o lenei, o le ata na o le umi lava atu nai lo le fenting i luga o pou sitaili. O le sipine faaputuga e faia mai i le palapala uʻamea -Faafia.

3 Tala o le paketi mo pa 2590_6

Mo ni fasi malamalama mai le filifili ma le faʻataʻitaʻiga o le filifili e oʻo i le 2 mita maualuga e oʻo atu i le 2 mita le faʻaaogaina o le 57-milimita Mo le mamafa ma maualuga mamanu i luga o le Steel ma piliki kolisi, sili atu mamana ma se lapoa o le 76 mm ua faaaogaina.

Faʻavasega faaputuga o loʻo faʻapipiʻiina faʻaaoga e faʻaaoga ai drive drive. O lenei galuega e mafai ona faia i le lima e le lua tagata ma le faʻaaogaina o faʻasaina poʻo le scrap. O le faʻauiga o le faʻapipiʻi e faʻatonutonuina e se palu o le paʻu ma le maneta e toʻatasi.

O pou mai le paipa uʻamea e mafai ona faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i pale i totonu o le eletise eletise. Mo le fauina o se lagolago mai le piliki, e manaʻomia le teuteu ia maʻa i lalo foi ma le eleele, ma faʻamalosi mea totini - Afai e tatau ai, faia se piliki, e faʻaalu ai Lumers i le va o le pa puipui o le pa ma le palapala, o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻavae o le uʻamea.

  • Brick pale: Ituaiga o Tapu ma 47 O ata moni

Faitau atili