3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i le fogafale panels, o loʻo feagai ma loka ma modular quartzite - mea mo le maeʻa o le fale e mafai ona e tuʻuina ai oe lava.

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_1

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo

O le filifiliga o filifiliga mo le maeʻa o le itu o le atunuʻu o loʻo o mai ai i le aso na o mai i tua o le masani ai faʻavaʻa o le laina poʻo le laupepa dalemma. E i ai mea taua ma taugofie i luga o le maketi a Rusia, ua uma ona maua se lauiloa lauiloa i le lalolagi. O aʻoga tomai o le toe faʻaleleia "O Leru Melen" taʻu nai lo le vaʻai i le atunuʻu fale - e tolu filifiliga mo o latou lava lima, e mafai ona faia o se mafuaʻaga ".

Mea matagofie mo le Cottage Cottage

1. Factode panels

2. Fasiina piliki ma loka

3. Modular Medzite

1 scordid panels

O le faʻamaeʻaina o le fale i luma o le pito i luma e manatu o le Faigofie ma Backy, ae i le taimi lena, o le tulaga masani e tutusa lelei ma le ata, ma i le olaga.

Uiga

O le autu ma le autu mea o se lautele filifiliga o lanu ma foliga. Faigofie e faʻauma le fale ma fogalaau laupapa i lalo o le piliki, maʻa ma le isi. I se taimi etonu, e mafai ona faʻatasia ai ni nai ituaiga o laupepa, pei o le malamalama ma le pogisa siʻosiʻo ma mea totino "pou".

O papala o loʻo faia i Polypropylene, o loʻo i ai le maualuga o le teteʻe i le timu, vevela mataua, la le malamalama o le la. E faʻaaoga le metotia gaosi i le gaosia. O lea, o fata na faia lautele lautele failauga maualuluga. Lenei faʻafaigofie ona faʻapipiʻi, e oʻo lava i se tagata amata e mafai faʻafetaui.

O le isi tulaga o le mea o se mea o se laititi mamafa. Lea faʻaititia manaʻoga mo le malosi o puipui puipui ma le faʻavae.

Faapipiiina

Faʻapipiʻi luga o se fuafuaga muamua na tupu. A faʻapipiʻi i luga o le pa faʻapipiʻi, o le fasilaau o le fao o le fao ua faʻaaogaina. Galulueina oe lava-tipping fasi o le a manaʻomia mo le puipui laupapa.

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_3
3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_4
3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_5

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_6

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_7

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_8

2 lanu o feagai ma piliki ma loka

O vailaau o aso nei e faasaga i locks o le fola e pei ona faigofie e pei o fetuu. O mea uma e uiga i uiga.

Foliga

Piliki ma schip-paz loka e maua ai se auala faaonapo nei o le hyperpress. O lona uiga o elemene taʻitasi o loʻo lafoina i le faʻapipiʻi o le faʻailoga o le faʻailoga, sima ma isi mea e faʻaleleia atili ai meatotino a le mea. Ona o le faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo maua ai e le mea o loʻo i ai le maualuga o le frost-tetee: tagata gaosi oloa e faʻailoa mai ai le itiiti ifo 150-200 taamilosaga o le faʻaʻaisa ma teteʻe.

Ma i tulaga o le gaosiga i le mea e faʻaopopo ai ni pigging vali. O le mea lea, o lanu gamma lanu e lautele. Lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻi ma se mea teuteu. Faʻafetai i le gaosiga metotia uma o loʻo iai uma elemene o loʻo toetoe lava o le aofaʻiga e tutusa ma minus 7 mm.

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_9

Fautuaga mo le Mauga

O le tutusa tutusa ma loka e fai ai se hyper strick pamu ma le sili ona talafeagai mea mo oe lava-faasaga. Faʻafetai i le 'au, o le galuega o le tutusa o tulaga ma le faʻatonutonuina masani o le kilia mafiafia e le o se faʻafitauli. O le mea moni, naʻo laina muamua e lua e manaʻomia e mataituina ai le tulaga. Ina ua uma ona toʻai le faavae, o le fale puipui o le a faia e le fale temiole ia lava le galuega o ia lava.

Tele taimi, o le fale e faʻapipiʻi i le faʻasaga i le laina tasi. O elemene ua tuu i le auala umi, i luga o puipui - o lenei metotia ua taʻua "tagata faʻatau". Mo masonry, o le faʻailoga faʻapitoa ua faʻaaogaina, ae le o le sima sima. O le masonry e foliga mai o se mamao mamao mai puipui o le fale e aumai ai le va o le vateatea. Mo lenei, i lalo o le masoniki na faʻatulaga ai se isi faʻavaeina o se faʻavae.

Tusa lava i luga o se tulaga ese, o se ala vaapiapi mai fafo o le a le mafai ona lagolagoina e aunoa ma le lagolago faaopoopo. Ina ia faʻaitiitia lenei foliga o loʻo avea ma foliga, o le masoa e fesoʻotaʻi ma i puipui o le fale ma se fetuʻutuʻutu tele. O se tasi o lauiloa lauiloa - Masonry Mesh.

O le grid ua tuu uma i 5 laina o mea mamak lea o piliki ina ia mafai ona iloa atu ai itu o fafo mai fafo, ona faʻamaufaʻaisia ​​ai lea ma le kulimi. O lenei metotia faʻatagaina oe e foia ni galuega se lua i le taimi e tasi. O le Grid fusi le puipui i fafo ma le puipui autu ma faʻamalosia le masonry, faʻaititia le mamafa o laina i le isi.

  • Mea uma e uiga i le piliki: ituaiga, polokalame ma metotia

3 modular quartzite

Ia uma le fale, e mafai ona e filifilia ni mea teuteu sili ona teuteu, aemaise lava, ma modular quarzite.

Foliga

Quarzite o se mafiafia ma le fiafia i ai o le maa masani. I le natura, o loo i ai le maʻa o paʻepaʻe, lanu efuefu poʻo mumu fugalaʻau. Quarzite e faigata ona taulimaina i le fale ma e tele naua o Aikupito le tetee, o lea o le mea e masani ona feagai.

Modular White Medzite - maa faalenatura, galueaina mo le faigofie o le taoto. O modules e tusia mai le mafiafia o vaega o le papa, ona sasa lea o pito e maua ai foliga tutusa o le lapoa.

Ona o le homogenous fausaga, o le 60x20 cm modules ma le mafiafia o le 20 mm e leai se ese mai le tasi ma le isi. Lea e mafai ai ona e ufiufi tele luga e aunoa ma le fefe o le a ese le fefe. Ae e aoga le tausia o le numera o le pati ma filifili se maa mai le tasi vaega e faʻauma ai le puipui atoa, pei o le lanu ma mea pueata o loʻo i ai o loʻo maua ai le sili atu o le sapalai susulu o le la. Modules mai le kuata e mafai ona aumaia le puipui atoa, peitaʻi o le natura maa e pei o se mea lelei faapitoa, pe a fai o loʻo e taʻoto se pati poʻo le fusi.

3 tulaʻi manatu mo le maeʻa i le fale ma le fale i fafo 2634_11

Faapipiiina

A o ufiufi le fale i fafo atu o le modur Mederzeite, e aoga le mauaina faapitoa i le sauniuniga o le faavae. E tatau ona i ai ni lelei lelei aʻiaʻi, pei o le kuata medzite modules e tele le mamafa. Quarzite o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le homogenous vaega o le sima sima, o loʻo fuafuaina lelei.

Pe a fatuina se vaega poʻo ni fusi, o tagata mamanu e le fautuaina e fai i le va o shappis o le maʻa tele tele vaʻa: o le laualuga e le mafai ona le fiafia. O le mataala faapitoa e tatau ona totogi i le fua mai o laina ina ia le foliga o le masonry e le talisapaia.

  • O foliga o le filifilia ma faapipiiina o teuteuga teuteu maa

Faitau atili