10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina

Anonim

Sakura, Musmula, Ginkgo - e aliali mai, i le togalaʻau o le ogatotonu o le vaega e mafai ona sili atu le manuia e le naʻo le apu ma pit.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_1

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina

E ui i ni igoa faigata i ni laʻau eseese, latou te le manaʻomia le tausiga tele ma le fiafia i tulaga o le ogatotonu o Rusia.

1 mushmula Siamani

E ui lava i le mea moni o le o le hormo-alofa laau, e le leaga i le ogatotonu. I le malulu vaitaimi e tatau ona ufitia. Mashulale e le gata o fugalaʻau matagofie, ae e maua ai foʻi fua. E matua manaia lava, ae aoga tele. Ina ua uma ona aveese ni latou mai le paranesi, tatau ona avatu i ai ni nai vaiaso e pepelo, pepelo, ma na o lena taimi.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_3

  • 9 lanu e le masani ai mo lau 'upega tafaʻilagi e le tupu mai tuaoi

2 cladrasteis

Na te tausia le 'aisa i le tau o le 34 tikeri, ae e le mafai e le vaega o ata, e sili le filifilia o le tulimanu lemu o le togalaau. Lelei le mautonu le lamala, ma afai o le taumafanafana o le vai - o le a tupu ai se laau mananaia ma se pale mafiafia. E tatau ona teuteuina e isi mea i isi mea, e masani ona faia le tuai i le tautoulu pe vave o le vaomatua pe a malolo.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_5
10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_6

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_7

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_8

3 Maakia.

Po o le isi Amuru Argacia, o le laʻau e mai Saina, e iai nisi nofoaga o itu mamao. E maeʻa ona tolopoina le malulu o le vevela, o lona uiga e le o se faʻafitauli i le ogatotonu auala. E le gata i lea, o lenei laʻau ua matua le tusa lava ma le eleele o loʻo i ai. E sili le lagona i se mea lelei lelei.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_9
10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_10

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_11

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_12

  • Matagofie ma fesoasoani: 10 fualaau faisua e mafai ona tulaueleele e teuteu le togalaau

4 labernocytistus

Tolu lanu o loʻo tupu aʻe i luga o lenei laʻau: samasama, piniki ma le lanu viole, e faʻalagolago i le tausaga o le pulumu). A e te manaʻomia le totoina e lagona le mafanafana i luga o le u. Ina ia mafai ona ola maloloina, e manaʻomia le faʻamautinoaina lelei alavai ma laʻau fua malulu, e masani ona tafeina se tapunaʻi.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_14
10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_15

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_16

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_17

5 ginkgo

O lenei laʻau e mafai ona tuu i totonu o se ulo ma tuputupu aʻe pei o se potu pe teuteu lau 'upega tafaʻilagi. E sili atu le laʻau mo le pefu ma palapala, ina ia mafai ona maua i luga o auala. E le fefe i le matagi malosi ma ogaoga tau tau ona o se lelei aa faiga. E mafai ona e faʻaalia lenei laʻau i fatu - e maualuga tele a latou siosiomaga, ae le mafai ona faʻasoaina umi. Ina ua mavae le masina ma le afa, o se state foliga mai, lea, ia ausia le tasi ma le afa tausaga, mafai ona totoina mo se nofoaga tumau.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_18

6 Snowy Laau

A fugaina o laau Snow, mai i a latou ua ufitia e ufitia i le kiona, o lona uiga. I le vaeluaga o le ata, o le laʻau e le tele tele ma sili atu pei o se vaomatua, e oʻo i le tolu mita maualuga. Fugalaʻau i le ogatotonu o le taumafanafana ma e le umi - naʻo isi vaiaso. E sili le totoina o se laau i luga o le la susulu, aemaise le alofa i le malamalama ma le mafanafana.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_19
10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_20

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_21

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_22

7 Llanders laau

I le taimi o le Awareth vaitaimi, e faʻaosofia ai tusitusiga i luga o le laʻau, e faʻapena foi le vanu, ma e faʻaola lelei i vaiaso. O le tinaland o llandings o Amerika i Manumalo, ae faapena foi i le ogatotonu o le magafagafa e lagona lava pe a fai o latou tulaga fiafia.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_23
10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_24

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_25

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_26

8 Maple Screboldov

O nofoaga masani o lenei ituaiga: Korea, Saina ma Lusia. E pei foi o isi ituaiga o faʻailoga, o le laʻau lenei ua matua matagofie ile pa'ū, pe a vali lau lau i lanu eseese. Ina ia faʻateleina ni moli sili atu, mai fatu o le laʻau e faʻateleina mo se taimi umi ma manaʻomia le galuega le tumau.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_27

9 pavlovnia

O le isi vaega e mafua mai ile ogatotonu ole malo, ua faaigoaina o le toso samani o loo i ai. O loʻo aofia i le lisi o laʻau saoasaoa tuputupu ae o le paneta. I le taimi o le fugalaʻau, o fugalaʻau matagofie o le agamalu o le malu e teuteuina i le lanumoana i le vanu. O le laʻau pito sili ona lelei lagona i le itu i saute ma i le ogatotonu o Lusia, i le itu i matu aʻoga mo ia foʻi a sau. O tala moni a le laʻau i le vevela ma le le lava o le susu, mafai ona vave toe malosi.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_28

10 Sakura

Ua tatou masani i le mea moni o lenei laʻau e mausali ma Iapani ma Iapani, ae faʻapea foi i le ogatotonu o Lusia, o nisi o ona ituaiga e mafai ona puʻeina ata ma fuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le fiafia tele, e tonu ma le lamala ma vevela vevela ma, faʻapea foʻi ma isi sakray o loʻo matua umi lava.

10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina 2652_29

  • O le a le mea e le mafai ona totoina i luga o le togafiti: 12 O laʻau faʻasaina e le tulafono

Faitau atili