6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi

Anonim

Filifili Faʻalelu Paʻupela, faʻaaogaina masini malolo ma lavalava gaugau fuafuaga - taʻu mai ia te aʻu le le fiafia ma le malosi mea e faʻagaioi ai.

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_1

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi

1 faʻaaoga afifi avanoa

Tau le tele o le tele o afifi afifi - latou te fesoasoani e ave ni faʻapipiʻi, aluga, palanikeke ma lavalava malu. O le a le mea e tatau ona o loʻo i ai i le tele o afifi tetele ma ato ma sikoa se pasese taʻavale atoa, i le avanoa afifi o le a ave le 3-4 tausaga le avanoa.

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_3

Faʻatau le tele o taga tetele ma mafiafia ma se uta faʻatuatuaina. E ala i lenei alatoto, o le a manaʻomia ona e pamu le ea ma se ie puipui. Manatua foi o le sporum afifi e le tele e sikoa mea, e le tatau ona e alu, a leai e le tatau ona faʻaali ma faʻapipiʻi le ea.

Na o le le lava o lenei metotia - O le ie e tele naua, ma i mea leaga, pei o mea leaga tuai poʻo ni meataʻalo tuai poʻo ni peleue, e mafai ona gagau ma aʻe i le faʻapipiʻi. E le mafai foʻi ona e le manaʻo e afifi 'oloa fulu i lenei auala.

2 matamata i mea leaga i lavalava

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_4

Ina ia faʻaititia le numera o pusa ma le le faʻatauina o se ata faʻapipiʻi, e mafai ona e afifi i mea tau funk, pei o ipu vaimea ma faʻapipiʻi faʻatasi fale. Afifi nei mea ma se ie i le tele o vaega ma nonoa ese mai le opeotiovinery. Le isi, ma sili atu, ae na faamaea malosi le faasologa tumau i totonu o le pusa ma aua le galo e saini i totonu o totonu o le cragine cargoi.

  • O le gaoioi e le sili atu le leaga nai lo le afi: 7 aso nei auala e faafaigofie ai

3 Gagau mea i totonu o le pusa agai i luga

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_6
6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_7

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_8

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_9

Soʻo se mea e sili ona lelei e gagau ai i totonu o le pusa, faʻatu i luga i luga o le pito. O le a latou taofi mau sili atu, o le a latou ave le atoaga atoa. I se faʻaopopoga, pe a le o le tatalaina, o le a lava le a ou vaʻai vave i mea uma o loʻo i totonu o le pusa, ma o lona auiliiliga o le a unaʻia ai sina taimi.

4 Aua le faʻaaogaina le tele o afifiina

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_10

E le o se mea e manaʻomia le aveeseina mea uma o loʻo i totonu o pusa. E tele mea i totonu o lou fale o le a le afaina pe a feʻaveaʻi i totonu o le taʻavale. Faataʻitaʻiga Lelei - Tusi. Muamua, o se atigipusa tele ma i latou o le a mamafa tele ma mafai ona gagau, o le a le aoga, ma o le a tele lava o le a le tele. E sili le piilima le tusi ma faaputuga ma nonoa i luga ma le filo. I lenei fale, e mafai ona faʻaopoopoina i latou i nofoa pito i tua o le masini, i le ogalaau, tuʻu i le va o pusa ma ato. O le a faigofie atu le faʻaseʻe ma faʻafefeteina foi i latou: o le a naʻo lou tipiina le filo, tuu se faaputuga i luga o le fata e maua ai le sili atu ona malie.

5 Fiafia le afifi vaivai

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_11

A iai sau galuega o le feaveaʻi o mea i luga o le pasese taavale, o le a faigofie tele ma faigofie ona faʻatumuina i mea i totonu o ato ma fufulu lapisi lapisi. Tuu le mea lata mai mo se mea taua, o loʻo mafai ona faʻataʻapeina pe faʻalavelave, mo se faʻataʻitaʻiga, masini.

6 Faʻaaoga lavalava mo le gagau lavalava

6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi 2676_12

I luga o le Initaneti e tele naua o polokalame e fesoasoani e tausi ai ni lavalava pei ona talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, saʻea le ofutino, puipui le lima i tua ma gagau i le afa o faleoloa, pei o le faaputuga i lenei mataupu ua lelei ma lelei.

  • Maualuga 8 Mea e tatau ona e faia vave pe a uma ona alu

Faitau atili