7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!)

Anonim

Afi i fualaʻau 'aina mo le ogatotonu o le vaega o le tulaga o le a le o se mea. E ui i lea, o le leaga o le mea leaga e tupu, o lea e matua faʻafetai tele pe a fai o laʻau mai le matou lisi mai le matou lisi e tuputupu aʻe pe o lou fale.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_1

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!)

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Matamata i le vitio!

ECACIA, Juniper, Thouja - O nei laau e mafai ona maua toetoe o palu uma. O togatogo a Rosmary na faʻamamaina le umukuka o le taumafanafana, ma le manatu o le togalaʻau a le togalaʻau na aumaia ai se laufanua laufanua na sau ai i le togalaʻau. O nei laʻau uma, e le gata i le faʻatau ma le penefiti, faʻaaoga se malosiʻaga o le la, e mafai ona avea ma se faʻalavelave moni i le faʻatoʻaga. Afai ua uma ona e totoina se mea mai lau lisi i lau togalaau, tau aua le taliaina foi le faʻamatalaga nei, ma afai e leʻi mafaufauina, e mafaufau lava lea i nei laʻau. O le mafuaʻaga e tupu ai laʻau i le tele o se mea lata ane, e ono mafaufau ai e uiga i lo latou faʻaumatiaga.

1 Acacia

Aciad Bloom e matua matagofie ma e le mafai ona i ai se manogi leaga (anoa, e le aoga le nofo lelei i le togalaau. O le mea moni o lenei laau e patino i le ituaiga o afi leaga, pei ona mafai ona vave fula i lalo o le la. O le uaina ua uaina o loʻo i ai ma le faʻafouina o mea ma mea taua.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_3

  • 6 Falafatu Gatu e le fiafia ia te oe

2 juniper

O le Juniper i le togalaʻau e le na te faia ai se faʻafitauli faapitoa - e faigofie ona e tausia o ia, na ia faʻafoʻia lava o ia i le lamala ma maualuga vevela. O le faʻailoga lagona sili i soʻo se ituaiga eleele, e le manaʻomia le tipi masani. Peitaʻi, (o i nisi matata, o nisi itu, na le o le tau i le ituaiga o ituaiga afi mumū. O nisi ituaiga o Ieniper o loʻo i ai, e le gata i lea, o le laʻau ua fuafua e faʻaputuputu o le oti o laʻau ma ma le taimi e avea ma se taimi olaola.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_5

  • 25 BeFaveers mo Coat (ma ulutala ma ata)

3 le mutia le mutia

Sili ona lelei laau, lea e masani ona vaaia i totonu o le totonu. Peitai, i le tele o itulagi, o lenei Mauga ua manatu i aitu ua tumu ma olaola i vao vao. Faigofie ona salalau, o le ata kalapu e mafai ona mafua ai afi afi, a o vave susunuina. Ia faaeteete, totoina le laau lenei i le fale. Muamua, e foliga ane faʻaosofia ai se afi, ma lona toʻalua, e pei ona taʻua, sa vave ona faʻatigapetaina, ma e mafai ona faʻamaloloina le galueaina o manu mai o latou nofoaga. O le mea lea, e manaʻomia ona maitauina ma le faʻaeteete le numera o laʻau i le fugalaʻau ma vave aveese ē ua uma ona faʻamago.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_7

  • 8 vailaau o vailaau i lau togalaau, e tatau ona tuʻituʻi (ma sefe i luga o le pusa fesoasoani muamua)

4 pine

O pine e seasea lava ona faʻaogaina fale o le taumafanafana ma le atunuʻu, ae afai o oe o le e ona o lau lava laʻau, ia faʻaeteete. Pine ua manatu o se tasi o sili ona leaga-matautia, o loʻo vave ona tipiina ni laʻau tuai, paʻu, ma tele laʻau matutu i lalo, o le sao i le saoasaoa. Ma, o le laau e faʻatupu ai le tele o toe faʻaleleia, o le a le malamalama tele.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_9

  • 8 o manatu sili ona faamaoni i le laufanua o le togalaʻau (sili atu aua le toe faia!)

5 rosemary

O le manogi manogi na amata ona aliali mai i luga o le plots sili atu ma sili atu - roserary - o loʻo i ai o suauʻu o loʻo i luga o le vevela. Na o ia lava, o fealuaʻi e matua iloga le saoasaoa o le laa. Feololo le vai ma le ogatotonu o le teuteuina o lala - mea uma e te manaʻomia ina ia ola maloloina le laau.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_11

  • 7 laau mo le togalaau, lea e faigata ai le ola (Ae ma a matou fautuaga o le ae manumalo ai)

6 thua

O le matagofie o le Geometric foliga o se laʻau o se mea lelei lelei mo le mamanu o le ola fatu poʻo le teuteuina o le pa. Ona o le mea moni e faigofie ona tuʻuina mai e le laʻau, e taʻutaʻua tele i totonu o faʻaloaloa, e tele taimi e maua i le palu. E taua le ina ia manatua o le UALO o se faʻatusa ma o loʻo i ai ni taugofie taua e mafai ona faʻaosofia ai se afi.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_13

  • Faʻafefea ona ulufale ma le fesoʻotaʻi i le Confifers i le Landcape Veward Student Books: Fautuaga ma 60 Ata

7 Oleander

Masalo o le aʻa po o le aʻa po o le a ia le faia, ae e mataʻutia lava le feagai ma lenei laau. Oleander oona, ma o Lona magaloa ma lona auro e mafai ona avea ma tagata e oti mo oe. Leai se mea e le faʻaaogaina ai lala o lenei laʻau o le fuʻafuga.

7 mumū laʻau i lau togalaʻau (ia matua faʻaeteete lava!) 2679_15

Faitau atili