6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei)

Anonim

Matou te lisi atu ituaiga lapisi e le mafai ona lafoina i lapisi lapisi poʻo le koneteina latalata i le fale ma taʻu mai ia te aʻu le mea e fai ia i latou.

6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei) 2694_1

6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei)

O le faʻaeteete faʻaalia agai i le natura o loʻo faʻaalia foi i le auala e te faia ai le lapisi ma togafitia otaota. E i ai foʻi otaota e le mafai ona faʻatatauina i luga o lapisi, ma afai e lelei lava, e mafai ona e maua se lelei. Matou te tusia ia mea.

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Matamata i le vitio!

1 maa

I le au tamatamailima maa, e tele naua vailaʻau, i nisi taimi i le eleele pe i luga o le masani ai fanua, e mafai ona amata mai i le faʻaleagaina fale. Aumai se tamai atigipusa mo i latou ma masani ai fesootai i ni manatu faapitoa. I le avea ai o se tulafono, o maa e mafai ona maua i le tele o supamaketi ma faleoloa faatau.

6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei) 2694_3

  • 6 mea e le mafai ona faʻaaogaina mo le fale seleselega (siaki pe o ai oe)

2 falefaigaluega

E tusa ai ma le Gost R 53691-2009, e lima ituaiga eseese o otaota mai le sili ona lamatia i le lamatiaga maualalo. E aofia uma ai mea e aofia ai mea faigata faigata i taimi o afi, faʻapipiʻi ma i latou o le a mafua ai le afaina o le siosiomaga. O le mea lea, afai e te manaʻomia e aveese mea faigaluega a le aiga pei o se pusaaisa poʻo se microwave, e tatau ona e taʻua i se tulaga faʻapitoa. E le gata i lea, o loʻo iai ni auaunaga o loʻo uʻuina i le faʻatau o mea tuai o le aiga. Ma na ia ave ni supa o supatolo, o nisi taimi e fesuiaʻi ai ponesi.

  • O fea e pasi ai le pusaaisa mo le lafoaia o tupe, isi ponesi ma leai: 4 filifiliga

3 Faleoloa Fale

E le o mea uma na e tuua pe a uma ona toe faaleleia. Ae le o mea uma e le mautinoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata laupapa tuai pe o loʻo i ai o se fualaʻau fale, ma e mafai ona lafoina i lapisi i le fanua.

Ma o ni poloka o mea fagalelei, piliki ma faitotoʻa - fualaʻau ma faitotoʻa - fau fale. E mafai foi ona aofia ai ma ata, vaseina ma isi mea ua uma. Afai latou te ave i latou i luga o lapisi i tafatafa o le fale, e mafai ona e maua se lelei o le 1,000 i le 2,000 rubles, e tusa ma le tulafono o le pulega pulega. Afai na e mauaina se solitulafono mo le taimi lona lua i le taimi lona lua i le tausaga, o le a tatau ona totogi mai le 2,000, ma o au gaioiga na afaina ai isi - mai le 3,000 i le 4,000 rubras.

6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei) 2694_6

4 Flivercent lamepa

O mea e lamatia ai le ituaiga o moli o lamepa - o loʻo i ai ni a latou meaola. E mafai ona faʻailoa mai foʻi ile ofisa taliaina o fale faigaluega pe tuʻuina atu i faleoloa tetele e faʻasalalauina ai i latou e toe faʻaleleia. Halosen ma le televave Gress Greindindindint moli moli mafai ona togi i totonu o le tele o lapisi mafai, ae sili atu i le cardboard afifiina ina ia mafai ai ona tipi.

  • 11 mea e le manaʻomia le fufulu ese i le afi pe a fai e te le manaʻo e tau ai ao

5 aerosols

Aerosols ona o le latou lamatiaga ma o loʻo i ai foi i le paso, e le mafai ona ave i le fanua, a leai e mafai ona maua se lelei. Talitonu ia i latou i mea lava ia e tutusa ai ma mea taumafa i aiga ma lamatiaga leaga.

6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei) 2694_8

6 fetilaii mo laau

O le tele o le vailaʻau o le fetilaisa e mataʻutia i isi, o le mea lea latou te tuʻuina atu i se tasi o le a faʻaaogaina i latou mo latou mafuaʻaga mafuaʻaga pe ave i le mafuaʻaga o otaota lapisi. Afai e te togi i tafatafa o le fale, e i ai le lamatiaga e oona o le oona i totonu o le lotoifale poʻo le auala, i le tulaga o le fetilaisa e ala i luga o se koneteina i se auala.

  • 8 laʻau mai le mea e mafai ona e faia fetilaisa (ma sefe!)

Faitau atili