5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea)

Anonim

O le faʻalauteleina o le foloa fou, o se fale ma le tolu o le tolu fola - matou te lisiina mea uma - matou lisi mea uma o le a le mafai ona malilie i le fausiaina o le atunuʻu.

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea) 2703_1

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea)

1 Faigofie le fausiaina i tuaoi

Tuu uma fale i tua i le pa, faasaoloto le ogatotonu o le tulaga, o le a le galue, tusa ma snip 2.07.0119.011.
  • Tuu pa o le fale, VerandA ma gaoioiga i le aiga o aiga nai lo le 6 mita mai fale.
  • Seti ni fale o le tamaoaiga e latalata atu i le 1 m i le pa.

O le a le mea e fai

E mafai ona faʻataʻitaʻi fale ma mea e maua ai le fale o le tamaoaiga e tuu i le tulimanu o le upega tafailagi. Ma o le mea o loʻo totoe o le a le maua i mata ma le le faia se vaega taua, aua o se mea taua e seasea tuʻu i le tulimanu. I le va o le fale ma le pa, vaomatua po o laau e mafai ona totoina. Faapitoa foi i se vaapiapi e mafai ona tuu se nofoaga nofo ai.

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea) 2703_3

  • Faʻapefea ona fausia se faʻamafanafana e te faia ia te oe lava

2 tulaueleele o laau ma togavao i luga o le pa

E mafai ona e faʻaaogaina se maualuga o loʻo i ai le maualuga nai lo le pa. Ae mo mea masani a togavao ma laʻau snip 2.07.01-89 o loʻo faʻamatala mai ai mamao i le pitonuu.
  • O le ogalaau o se laau e tatau ona i lalo ifo o le 5 mita mai le puipui o le fale, pe a fai o lona pale i lalo ifo o le 5 mita. A faʻapea e sili atu le pale, ona faʻaopopo lea o le ogalaau.
  • O togatonu e tatau ona 1.5 mita i le puipui o le fale.

E le gata i lea, pe a taua le toto laau ma togalaau I totonu o Skip, 2.07.01-89 * O loʻo iai foʻi mamao mo ia mataupu.

E tatau foʻi ona manatua o laʻau e mafai ona faʻaleagaina ai laina eletise. E sili le aua le totō i luga o ituaiga maualuga o loʻo i tafatafa o uaea ina ia e le tatau ona tipiina laʻau pe o le laʻau uma.

O le a le mea e fai

Tusa lava pe oʻo i le aso e le o se tuaoi e le o le mea moni o lau laʻau e lafoa le ata i luga o latou fale pe o mai i le upega tafailagi, e ono suia ai le tulaga. O le mea lea, e vave lava ona e fuafua lava i le laʻau o laʻau e le faʻalavelaveina ai se soʻotaga, ma tuʻu ai se pa o loʻo ola ai pe o loʻo i ai. Pe olopalaina latalata i laʻau maualalo, o lona pale e mafai ona faʻamau, ma maua ai se malosi o le tino.

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea) 2703_5

  • 5 mea e tatau ona iloa e tagata uma o ai e fia fausia se fale

3 Fausiaina o se maualuga tutuli maualuga

E tusa ai ma le SP3 53.13330.2011, e fautuaina e fau se Mesh Fung i luga o le tulaga. Ina ia siitiaina se mea mataga, e te manaʻomia le faʻatagaga tusitusia a tuaoi. O le maualuga o le pa i lenei pepa e le mafai ona feutagai.

Ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona e faʻalagolago i lenei tulafono, ae faʻapea foʻi i tulafono a le lotoifale e faʻagaioia ai lau itulagi ma lau togalaʻau fai ma siʻosiʻomaga. Tele taimi i latou na faʻatonuina o le maualuga e le tatau ona maualuga atu nai lo 1.8 mita.

O le a le mea e fai

Ia vave faafesootai ou tuaoi ma se talosaga e fiafia ai saini e leai sau faasea e uiga i mea e faia e tagata uma. O le aso, e toaitiiti tagata e tuuina le ita mai le gūsūina, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli. Ae le i fausia se pa, faʻafesoʻotaʻi lau galuega i le lotoifale ma saili poʻo le a le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o lau mea.

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea) 2703_7

4 Fausia fale i luga atu o le tolu fola

A e fausia se fale o le atunuʻu, e taʻua faʻapitoa o se mea o le fausiaina o fale. E tusa ai ma le Urban Design Code o le Rusia Federation, o se mea e ono le maua ai se sili atu nai lo le tolu o fola, o le maualuga maualuga o le 20.

O le a le mea e fai

Ina ia sosoʻo le tulafono i le numera o fola ma le maualuga o fale e le mafai. O lea, o loʻo vaaia se fale mo se aiga tele, taumafai e faʻaleleia le nofoaga o le faʻavae ina ia leai se manaʻoga mo le faamaeaina o fola. Ia mafaufau foi i le avanoa e fausia ai se fale malo poo se faʻaopoopoga o le terace.

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea) 2703_8

  • 5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega

5 faʻaopopoga o le fola, pe a le vaʻaia

Ina ia faʻapipiʻi se fola i le atunuʻu i le atunuʻu, e tusa ai ma le taulaga o le tulafono o le Rusia o le Federation Federation, e manaʻomia le suʻe le faʻatagaina. O lenei pepa faʻamaonia na ia faʻatagaina ai le faʻamaumauga o faʻamaumauga o le fausiaina e faʻamaonia ai le saogalemu o le falesa.

Ae o le mea moni e naʻo le saogalemu pe afai e muamua faavae ma faʻavae le faʻavae i le fua o le tele o fola nai lo le fausiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavae ua fuafuaina mo ni lua lua, ma naʻo le toatasi na fausia.

O le a le mea e fai

Afai na e faʻatau se fale ma le iloa ni avega o loʻo fuafuaina ma lagolago fale, faʻasino i le tusiata ma fausaga fuafuaga. Atonu o le tagata nofoaii tatau ona sau e le i aʻoaʻoina le faavae, ae maise pe a fai o le fale i le pito i sili atu nai le 10 tausaga.

5 suiga i le atunuʻu fale e le mafai ona faʻamaopoopo (ma le mea ona fai lea) 2703_10

Faitau atili