8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka

Anonim

O le suʻega o le umukuka Kaleti o le a sefeina lava ou taimi ma paketi, ona e mafai ona faʻatinoina le sutiimu, loli po o faʻi povi.

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_1

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Matamata i le vitio!

Meaola, suka, moli moli - masani mea lelei mo keke, e mafai ona avea ma sili hurtidizer mo lau violet. E faigofie ona e le manaʻomia e tamoe i le faleoloa, ae o loʻo saogalemu pea: e filifili ai le suka e sili atu le faigata nai lo le vailaʻau mai le ato ma le taga o fetilaisa.

1 suka.

O le glucose o se mea lelei tele mo tagata, ae mo le i ai foi o laʻau i totonu. O se tali ua saunia mai le lita o vai ma se sipuni tele o suka. O le fafagaina e sili atu i le taimi e tasi le fafao i le masina, ma e leai se faʻatonuga e faʻatino i totonu o le eleele, o loʻo iai, o loʻo iai Carlcose ua le aʻoaʻoga).

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_3

  • 7 avanoa avanoa e mafai ona faʻaaogaina o se alavai mo laʻau i totonu

2 Mertast

Fertilizer ma Heats o loʻo i ai VITMINE o le kulupu B, Faʻafetai lea o le mea e faʻateleina ai le mea e manuia ai le laau. E mafai ona faia i le matutu pe ola mama. I le tulaga muamua, o le ato o Bred i le 10 lita o le vai ma faaopoopo 3 sipuni tele o suka. Fugalaʻau na o le tasi i le vaitau. Fetilaisa mai le Headent Towves ua saunia e pei o mulimuli: O le le mama o le HAST o le Bred o le vai i se fua faatatau o le 1: 5 ma avatu le 2 itula. Faʻaoga naʻo le fou tapenaga. Ina ua uma ona fafagaina le eleele, Ash e faailoa atu e teu ai le paleni passtash.

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_5

  • 6 mafuaaga e nofo ai i le fale o fale fale i le taimi nei (pe a fai o oe o loo masalosalo)

3 kofe tagata

O le Brit Burc o se oloa lautele e mafai ona faʻaogaina e le gata mo kuka kuka, ae faʻapea foi mo fetilaisa o laʻau i totonu. Ma e ui o loʻo iai ni meaʻai i le tupe, e fai ai le palapala, e fai ai le palapala i le sili atu acidic, ma malamalama, saofaga i le saturation o le eleele ma okesene.

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_7

4 carrumovs

I le avea ai ma fetilaisa, carrumis apamemea suamalie, po o sili atu le manatu mai ai. Ua i ai p'ffasettic genties, fuā fomai ma faʻateleina le fugalaʻau faʻasao. O loo sauni se tali: O le maʻama o mago o loʻo tuuina atu i le lona tolu o le lita e mafai ona i luga o le vai ma o aso e ulagia. Ina ua maeʻa lena, o le isi vaega o totoe o vai vai i le faletupe ma tapuni i nei fugalaʻau 1-2 taimi i le vaitau (i le taumalulu e masani lava).

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_8

5 Bavana Skeleton

E mafai ona e fafagaina le potumoe o le potu i le potassium e faʻaaoga ai se fetilaisa mai faʻi o le vena. Faia e ala i le faia o le mataupu faavae tutusa e mai i citrus. E mafai ona e saunia le paopane mai le palapala mago ma faaopoopo le palapala mai luga aʻe, o vai mama vai.

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_9

  • 9 Gaosi Lyfhakov Faʻatulagaina Fale o laʻau e aoga tonu le taumafai

6 LEEK ELYKHA

O se matagofie lea mo laʻau, e aveʻesea pine o pathogenic bacterlia. Mo le tele o aliʻi e te manaʻomia e ave se lita o vai ma punou, faʻaopopoina se loli ma kuka mo le 10 minute. Ina ua mavae lena, e tuu le fetilaitiiiiiiiiii i le isi tolu itula ina ua uma. O le faʻaiuga o le fofo e faʻapipiʻi e laʻau i itu uma e lua vaiaso.

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_11

  • O mea e le mafai e laau ona fetilaili ash ma aisea

7 tea le byw

E mafai ona sasaa atu laʻau ma suamalie lauti pe faʻaopopoina se ufiufi fou i le eleele. O le a faʻatupu ai le eleele ma sili atu le faʻamaloloina o le Okesene o Okesene. Ae aua le soona fai, a leai e i ai se mea uliuli o lele i totonu o le fale - latou te fiafia i fale puipui, alofa Ti.

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_13

8 fuamoa atigi

O le atigi efuefu e masani ona felelei i luga o moega, ae e talafeagai foʻi mo le i ai o laʻau i totonu, pei o loʻo i ai le tele kalisiu. O le atigi na tipiina i le pamu e mafai ona faʻaaogaina i se mea matutu poʻo le sauniaina o se manatu (sipuni ti o le paʻu o le paʻu o le vai).

8 feteʻenaʻiga faʻalenatura mo potu lanu o loʻo i totonu o lau umukuka 2721_14

  • O le faʻatoʻaga i le fale: 9 sili ona fugalaʻau i totonu o laʻau ma igoa ma ata

Faitau atili