Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga

Anonim

Matou te faamatalaina ni foliga o le faʻamalama malupuipuia mo fatu, faʻafefea ona mamanuina ma aoina.

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_1

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga

O se faʻatoʻaga lelei faʻalagolago i le lelei o le fatu o fatu. Lenei o le a faʻamaonia ai soʻo se fai togalaʻau. O le mea moni, e mafai ona faʻatau i luga o le maketi, ae sili le ola oe lava. E faigofie, lea ua manaʻomia le tuʻuina atu o ni oʻu seevae ma le malamalama. O le faigofie auala e fai ai afai e te tuʻuina pusa ma fana i le faʻamalama. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona mamanuina ma faʻaputuputu le fata mo fatu i luga o le faʻamalama.

Uma le auala e aoina ai rack mo fatu fatu

Faiga Faavae

Filifiliga o mea

Sauniuniga o Aoaoga a le Poloketi

Lua Fono Faaputu Fono

Ata mamanu

Fausaga, soʻo se rack o se fata malolo o loʻo taofia i luga o fata. O le polokalama mo le faʻamalama e leai se tuʻusaunoaga. O lona uiga o le tulaga e tatau ona faʻapipiʻiina i le faʻamalama matala. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faamalama e aunoa ma le faʻasaʻoina pe faʻapipiʻi isi faʻapipiʻi i luga o malifa. I nisi tulaga, e le faʻapipiʻi le fata i luga o le fata, ae tuusaʻo i le faʻamalama matala.

Ae afai e te faʻatumuina vaega faʻamau i luga o pou, o le a faʻaleagaina ai o latou foliga vaaia. A pa'ū le manaʻoga mo fata, o le a tumau pea faʻailoga. O le mea lea, o le sili atu sili ona tigaina filifiliga ua manatu e faʻaputuputu le Sheelvisi. Ina ia talafeagai le faʻaaogaina, e tatau ona tutusa ma le numera o manaʻoga.

O le a le mea e tatau ona avea ma faiga

  • Faʻatuatuaina ma faʻalagolago pea e tetee atu i le mamafa o le fatu.
  • E mafai ona faʻaaogaina e tele ni vaitau.
  • Le fiafia i le susu. A mafai e le vai ona suavai vai, e le tatau ona faʻaleagaina mea.
  • Fetaui lelei ma aoga. Taitasi avanoa o avanoa avanoa e tatau ona faaaogaina.
  • Talafeagai mo le lautele atinaeina o laiti laau.

E manaʻomia tele e manaia le shelle o le tino ma e le faʻaleagaina ai le mata o le potu.

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_3
Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_4

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_5

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_6

  • Aoga aʻoaʻoga: Faʻafefea ona fai ni fata i luga o le faapaologa oe lava

Filifiliga o mea

Mo le gaosia o le malutaga, e mafai ona e faʻaaogaina mea eseese.

Fafie

Matagofie, faigofie lava lava i le galueaina, tumau ma popoto mea. O le mea leaga tele o le mafaufau lelei i le susu. O le faʻaputuga vai, o le laʻau e amata ona pala, bugs e mafai ona maua se bug. O le mea lea, e le tatau ona e filifilia ni ituaiga vaivai mo galuega. E manaʻomia le tuʻuina atu o le fiafia i le mautu, ia sili atu le faʻamamaina o le susu mai: lefulefu, maple, ok. I se faʻaopopoga, o auiliiliga i luma o le potopotoga aʻo le i fai ni faʻaiuga ma le puipuiga o lona uiga. O le fata e mafai ona faia i laupapa atoa pe i se vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo fata malo.

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_8

Uamea

O le filifiliga sili o Stainless Steel. E matua vaivai lava, e le afaina ai ile 'malulu, tumau. O le le atoatoa o le lavelave o le gaosi ma se tau maualuga. Uamea e naʻo le lagolago o le polokalama. Mo lenei, o le talaaga poʻo le paʻu e tutusa paipa e atoatoa. O malutaga o loʻo faia i le uamea mesh, sili atu ma tamai pe faʻafetaui sela, poʻo ni papatusi o talafeagai.

Palasitika

Taugofie, tetee i le susu, malamalama ma le poto. O lona autu minus e le lava le malosi. O lenei faaletonu o loʻo faʻalavelave i ai pe a fuafua e faʻailoa ai ni lapoʻa lapoʻa ma mamafa. O lagolago palasitika na faia mai paipa, o laupepa poʻo ni fasi pepa o loʻo faʻaaogaina mo fata. E manaʻomia tele le faʻatinoina, a le o lea e ono le sao ile avega.

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_9

E le o mea uma a le mea e mafai ona e faia ai le malutaga mo fatu i luga o le faamalama e fai mo oe lava. Mo latou e ave ni faleoloa laupapa po o fane. E ala i le faia o se filifiliga faapena, e tatau ona manatua o le mea e le lagolagoina ai le ita. E manaʻomia le toe faʻatauaina o faʻatagata pito o auiliiliga, pe a fai o le susu, latou te gagau ma vela ma vela. Plywood o le a taofia. Ua matamata lelei i le fata mai aila. Lanu pe manino, e matagofie tele. Ae maise lava, o se fausaga manino e le alu aʻe i le faʻamalama. I le taimi lava lea, o le tioata e polalosi, susu-susu ma le mapuna.

  • Matou te faia ni fata ma coasster mo fugalaʻau i luga o le faamalama e faia oe lava

Sauniuniga o Aoaoga a le Poloketi

A o le i faia ni fata i luga o le faamalama mo le fatuga, e tatau ona e faia se poloketi. Skip O lenei tulaga e le fautuaina. O le iʻuga, o le ata ma le foliga saʻo ma foliga o itu uma e maua. E amata ma, fuafuaina ma le maualuga ma lautele o le fausaga. Latou te faalagolago i luga o fuaitau o le faamalama matala. E taua le tu i luga o le oloa. A leai, e manaʻomia le tuʻuina atu o isi pepa faʻapipiʻi.

Ona filifili ai lea o le a iai le fata. Tau taua: O le mamao o le va o le i ai ina ia lava ia e tatau ona iai le avanoa o laʻau mo le tuputupu aʻe. O le mea lea, e le tatau ona e taumafai e mafuta vavalalata le tasi i le isi. O le a latou ulufale atu i mea sili, ae e leai se mea o le a tupu. O maa e le lava le malamalama ma le isi avanoa mo le tuputupu aʻe. O le sili mamao i le va o le lua elemene o 50-55 cm. I le tulaga lea, e tolu fasi o le a fetaui lelei.

O le lautele o le fata e fuafua e le itu o le faamalama matala. O le lautele o mea - i fale piliki, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina vaega ma le lautele o le 40 cm, o nisi taimi lava. Ae e le tupu i taimi uma, sili atu masani elemene ua uma lava. Peitaʻi, o le a mafai ona e taumafai e "faʻalauteleina le" o le faʻamalama: Tuu se laulau pe faʻapipiʻi le laupapa i autafa o le laulau. Fuafuaina o fuaitau o vaega uma, fausia se ata. E faʻailoa mai ai le maualuga ma mea o le a faia ai elemene. Lenei le a faafaigofie le Fono Aoao ma Faatau o Vaega.

Faʻafefea ona fai se rack mo fatuga i luga o le faʻamalama e faia oe lava: 2 faigofie faʻatonuga 2751_11

  • I le noch o le faitogalaau: O le a le mea e mafai ona totoina ia Iulai

Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo le faia o fata mo fatuga i luga o le faamalama

O filifiliga mo le faia o asini a le tele, o le a matou auiliiliina le lua auiliili se lua.

1. Fai se uamea fata

O le matou lomiga o le uamea o le a lagolagoina. Mo i latou, o le 350 mm talaaga e talafeagai pe o le 250 mm tipolo faagaau. Mo fata, matou te faia ni laupapa ma le mafiafia o le 250 mm. O loʻo lelei foʻi le tapuni o le laupapa poʻo le uʻamea. O le laʻau ae leʻi maeʻa le faʻapipiʻiina e faʻatinoina e le suauʻu poʻo se isi vaega puipuia, manuia. Faʻatulaga vaega o le a i luga o le uamea uʻamea talaaga 250 mm.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

  1. Faatino le faailoga. Fuaina le talaaga poʻo le paipa, na matou tuʻuina le launchers lea o le a matou tipiina.
  2. Tipiina elemene faailo. Matou te faia i le fesoasoani a se ata. Afai e te le manaʻo e tipi le uamea ma ou lava lima, e mafai ona e faʻatauina ni ata puʻupuʻu. O lenei tautua e maua ai faleoloa.
  3. Fesootai fasi vaega o le faavaa ma le tasi ma le isi. Faʻaaoga mea e logo ai lenei. Faʻatagaina e faʻamau ai le paʻu pe a leai se masini o le uʻuina. Ia mautinoa e siaki le sao o le Fono Aoao e faaaoga ai le tulaga o le fausiaina. Faʻasaina, e oʻo lava i sina laʻititi, e le taliaina.
  4. Matou te aoina le fata. I le sa saunia kopaleni, matou te matauina fanua faʻapipiʻi i le lagolago. Ua faʻasaʻo i le pito i luga o nofoaga o loʻo tusia ai faʻamatalaga.
  5. Faʻapipiʻi vaega laupapa i luga o le faʻavaʻa. Matou te amata i le pito i lalo. Matou te tuʻuina atu, "O le le faʻatulafonoina", o le maualuga e faʻamautu e le saʻo o le faʻapipiʻiina. Afai o mea uma e lelei, faʻamalamalamaina le faʻapipiʻi. Tutusa, seti mea o totoe.
  6. O vaega uamea o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻatulagaina o le mea taua, faʻamalo iʻu, pe a maeʻa ona valiina. A manaʻomia, o le laʻau e mafai foi ona tusia.

Afai ae le o se laau

Afai, nai lo se laau, ua faaaogaina uʻamea po o mesh atigivae sa faʻaaogaina, e togafitia i latou ma le sala-faʻasaologa, ona eleele lea ma pe a uma ona vali.

2. Fa laupapa laupapa

E pei ona i ai i le suiga muamua o ituaiga e mafai ona tele. I le tatou tulaga, o le a manaʻomia e le fata o le a le RAM ma le kolosi o le 60x45 mm. Mo le satauro, o le pa o le 60x20 mm o le a manaʻomia, mo fata - o le koluse vaega o 100x22 mm. O le laufanua o le a avea ma au a le atunuʻu, mai le tele o selau. E mafai ona latou teu vavalalata pe i se mamao mai le tasi ma le isi. I le tulaga mulimuli, latou te manaʻomia le itiiti ma le itiiti e mafai ai ona laveaʻi.

Gaosiga gaioiga

  1. Tuu faʻamatalaga e tusa ma le ata na saunia muamua.
  2. Slip scrats o laupapa ma laupapa. Matou te faia i le masani masani e faʻavaveina le faʻagasologa, faʻaaoga se eletise eletise poʻo le lapotopoto.
  3. I luga o fata matou te fuafuaina ai le uroo i lalo o crourainal crossbars. Fuaina le mamao mai le pito i lalo o le pa, o le na te tu i luga o le faamalama.
  4. E tusa ai ma le otootoina o laina, matou te faia ma le faaeteete ma le mafiafia o le mafiafia o le transverse pa. Matou te faia ni fale, ave ese le fafie ma le fesoasoani a Chissols ma samala.
  5. Na matou tuʻuina i le togalaʻau o le auala sopo, o le sikoa ma le samala. E tatau ona latou taliaina atoa i le lagolago. Matou te amata mai le pito i lalo satauro. Ina ia faʻasaʻoina le elemene o elemene, matou te faʻamalosia i latou ma carpentry gluue poʻo le saogalemu saogalemu o le saogalemu.
  6. E faapena foi, matou te aoina le lona lua nofoa-lagolago. E i ai a matou ... tamaʻitaʻi ", i le va o le a faataatiaina fata.
  7. Matou te tuuina le lagolago i luga o le au faigaluega, toe foi mai e le pau. I le va o latou na tuu le muamua laupapa laupapa. E mafai ona e alualu i luma ma siaki le maualuga o le aoga aoga. Afai e lelei mea uma, faʻasaʻo le ipu ma le tagata lava ia-tusia poʻo le uaina fao.
  8. Matou te tuu le pa lona lua. I seisi mamao pe latalata, pei ona latou fiafia i ai, faaleleia. I papatusi o loo tafofia ai mai fata, e manaʻomia e vavae ese tulimanu ina ia mou ese ai le fesoʻotaʻiga. I lenei auala, tatou te aoina atoa le fata. E faapena foi, matou te faia le isi vaega.
  9. O le mea ua maeʻa o loʻo ufitia i le o lotoa poʻo se isi sooupu puipuia. Tuu mai ia te aʻu. E mafai ona e tuua i lenei pepa, ae e le lelei tele. Ufiufi tele i le tele o vaega po o vali. Lenei o le a maua ai se puipuiga atili ma teuteu le oloa.

Afai e le faʻaaogaina le faʻapotopotoga ...

Afai e leʻi faʻaaogaina le faʻaaogaina o fonotaga a le Fono, na faʻapipiʻiina o pa i lalo ifo o ia lava ia e ala i le ata o oe lava, o le a gagau le ata. A uma ona totoina fatu i luga o le moega, e mafai ona ese ma le faaeteete. O le a le mafai ona o le a le mafai ona 'ai. E tatau ona amanaia aʻo leʻi faʻapipiʻiina.

  • Faʻafefea ona fai se fata o Plywood: 6 faʻataʻitaʻiga e mafai ona fausia e

Aoga ma foliga lelei o tioata. O lona mafiafia e tatau ona i lalo ifo o le 6 mm. O le kaliti kuluke kesi i le va o tioata ma se pa, o sea fesoʻotaʻiga e sili atu le faʻatuatuaina.

Na matou manatu e tuʻu le ato mo le fatu i luga o le faʻamalama. Tele filifiliga. O tagata taʻitasi e filifilia lona lava manatu, taulaʻi atu i ona manaʻoga ma avanoa. Soʻo se oloa o le a mafai ai ona fana fana e maua ai se tele o malamalama ma vevela. Ma o lona uiga o le moli moli o le a soifua maloloina ma mautu, pe a uma ona seleseleina le suiga i le faʻafitauli.

Faitau atili