Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi

Anonim

I se tamaʻi nofoaga, na mafai ai ona faʻailoa e le potu laʻititi le potumoe ma le nofoaga e ola ai, faʻapea foi ma fatu se mea lelei, lea, pe a manaʻomia e suia ma faʻavasega.

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_1

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi

Tagata e faaaogāina auaunaga ma galuega

O le tasi-potu potu potu o loʻo i le Moscow i le nofoaga lavelave "atagia ai" latalata i le ogatotonu o le laumua, i totonu o le mamao mamao mai faleoloa ma sosaiete atinae. Ma talu ai o le mea e mafua ai ona totogi, o le ata o tagata o loʻo auai i tagata o loʻo auai. Fuafuaina o tagata nofoia o se tasi pe lua tagata mo le tagata o le a avea ma nofoaga malolo. O totonu e tatau ona avea ma se faletalimalo ituaiga - ma mea uma e tatau mo le mafanafana, ae i le taimi e tasi ma le siosiomaga aiga.

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_3

O se tasi o manaoga masani o le suia o Odnushki i se lua-potu fale mautotogi ma se potu faʻatasi ma se potu faʻataʻavaleina ma le laʻei o le sofa ma o se laʻau paʻu. O le i ai o le avanoa o le teuina o le teuina o le teuina o se tulaga taua foi e tatau ai ona tatau ona amanaia le au tusitala o le poloketi Anna Avarorova ma provel Michina.

Laulau samasama faʻaopopo i le itu & ...

E faʻaopopoina le lanu samasama i totonu o le vevela ma le lelei. Velvet ie pupuni i luga o le Windows tagata na filifilia muamua ae leʻi toe faʻaleleia, o lea na avea ai lenei Shade le taualuga malamalama, i lalo o moega, kapeta ma isi tusitusiga na filifilia.

Toe fausia

Mai le tasi-potu fale mautotogi faia se potu ma se nofoaga masani - o se potu masani - o le potu-fale-ola ma le potumoe, e vavaeeseina e leoleo.

I le faagasologa o le toe fausia, talanoa ma faigata.

"I le itu o le umukuka, sa masani ona le masani ai le popolevale i le kamuta, lea e le faʻatagaina ai se umukuka faʻapipiʻi (o loʻo le tatalaina faapagota i le koluma). Peitaʻi, o lenei faaletonu na ma faʻaalia ai i totonu o se mea manino - O le umukuka na faia p-loced, nana i luga o le pito i luga loka i le mea na tupu. O i latou o koluma e manino lava le 30 cm ma le tasi laina o ipu vao ua tuuina atoatoa iina, "o le tala lea a Anna suvorov.

I le TV sone, o le potu malolo e manaʻomia vaitaʻele ...

I totonu o le TV solū o le potu malolo, sa ou manaʻo e tuu se potu e teu i lea faʻamoemoega na foliga mai o le au fugalii - e tatau lava o le ola fugaʻau ona manaʻomia se tausiga talafeagai. Ona fautuaina ai lea e le au tusitala le au tusitala i se isi filifiliga - ave i totonu o Kashpo, teuteuina o le uaina uila.

Faauma

Mo le maeʻa o mea i totonu o le fale mautotogi mo mautotogi, o le faʻateleina o ofu o le teteʻe e masani ona faʻatagaina. Ma o lenei mataupu sa le tuusaunoaga.

Mo ni pa, na latou filifilia le vali o faigata ata o le efuefu - i totonu o loʻo i ai e lua. Aʻo seʻifa ia Laʻu Mai i le South ma le tele o le malamalama ma le malamalama, e agaʻi atu le moli efuefu i le pogisa. O lenei metotia fesoasoani e maua ai le tele o le avanoa.

Televise nofoaga i le potu malolo & ...

O le televise nofoaga i totonu o le potu malolo o loʻo faʻamamafaina atu i ni mea faʻapitoa mai le faʻataʻamilomilo polyarethane o le vae o manu. E toluseai o latou, e le o se foligagofie, e faigofie lava ona feagai ma le taimi e tasi latou te taugofie. "O lenei faʻaopopoga faʻaopopo ma foliga sili taugata nai lo le mea moni," o le tala lea a le tusitala.

I le ala savali i luga o le fola, o se faaputuga ma se ata o Terarazzo na faataatia, i luga o le foloa i nofoaga nofomau - o se potu umukuka ma se potumoe-fale. "O le mea e petama ma le susu-faʻamaʻi, na mafai ai ona tuʻimomomoina le avanoa i le 'aʻai," O loʻo fai mai ANNA i le umukuka, o loʻo iai i luga o le umukuka faalauteleina i le taualuga.

I totonu o le ato atofaina i le umukuka natia ...

O le pusaaisa ua natia i le ato ato i totonu o le umukuka. O le kuka i luga i le lua fa mea e mafai ona sefe le avanoa i luga o le galuega.

O le faletaele e teuteuina i lanu pupula. O le tele-faʻatulagaina paʻu i lalo o le maatuʻu e tuʻufaʻatasia ma le mafanafana o vaega o le laʻau.

Teuina faiga

O se Kapeteni Suancie mo le umi atoa o le alatele na avea ma nofoaga autu o le teuina. E le gata i lea, o le mamanu o loʻo lilo i tua o palota ai, na latou suia ai faitotoʻa. O sea faʻaiuga, tusa ai ma tusitala o le Poloketi, faʻataga e sefe se aofaiga taua mai le paketi. Ma afai o le tagata faʻatau e faia e fai pea le faitotoʻa, e i ai le mokesi i le taualuga. O loʻo nonofo ai le uarota e le gata o lavalava, ae o le aiga foʻi o le aiga, e matutu ma le mamago.

E ui lava i le mea moni i le umukuka vaega ...

E ui lava i le mea moni o loʻo i totonu o le umukuka na togiina ma le pito i luga o le laina o le kapeneta, o le a faapena foi ona mataala.

Faʻaopopo nofoaga teu tupe - i lalo o le moega (o loʻo i ai ma le siʻitia o masini), i le TV faamafanafana.

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_9

Meaafale

E le masani ona masani ai i le filifiliga o meaafale. O loʻo filifilia faʻamatalaga o le laupapa i se vaega e tasi "i lalo o le nati" ma eo i vaega o le faʻavae o le fale talimalo tutusa, lea e mafai ona vaʻaia mai le Windows.

"O le paketi e leʻi aoga, ae sa ou manao e avea ou ma mea e matamuli ma faʻatamala, E tele fofo na iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau 'ai ma le uʻamea uʻamea podstnono ma le maʻa e sau ia matou saʻo mai le faleʻaiga (le meaafale tatou te maua ai i le fale teu oloa, na matou maua mai ai). Ua lelei le tulaga o tagata Soviet, matou te maua ai le olaga lona lua e ala i le toe faafou ma suia i le olaola. Na faia le safa i le faasologa. O le monochromisty a le Spar na maligi ai le moega o se mea faigata samasama, "o le tala lea a Anna suvorov.

O puipui i totonu o le potumoe e valiina i le lua ...

O puipui i totonu o le potumoe ua valiina i ni fasi e lua o le efuefu. Darker - i luga o le puipui i le laupapa taeao, na faaloaloaina foi i luga o puipui puipui - saʻo lava i le loloto, lea o loʻo nofoia e ala i luga o laupapa laupapa. O le au tusitala o le poloketi na filifilia faʻapitoa o lenei metotia o le pisia i le zool le potu ma fatuina se faʻafeiloaʻiga uiga ese.

Malamalama

Eseese moli faamoemoega faʻatagaina e fausia ai se siosiomaga talafeagai i totonu. E i ai se moli masani ma le lotoifale - mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potumoe i le moega o le moega e fatuina se potu sisitema.

I le faletaele mo le nanaina o le pulou ...

O le vai o loʻo natia i totonu o le faletaele i tua o le natia o le taʻavale. I se faʻaopopoga, o se nofoaga mafanafana o loʻo tuʻuina mai iinei. O le Black Ongy o le Plumping ma decor e faʻaopopo ata o ata ma fai se malamalama i totonu o le leaga.

O le moli autu e foia e ala i moli moli, i luga o le laulau 'ai - chandelier. O loʻo faʻatautaia e tusi taʻitasi.

I le itu tauagavale i tua o le ie puipui i le alatele o le natia ...

I le itu tauagavale i tua atu o le ie puipui i le alatele na hid o se faiga tele teuina. E mafai ona fufuluina pupuni i le masini fufulu - o se mea taua lea i le tulaga o faʻataʻitaʻiga.

Architect-Designer Anna Suvo

Architect-Designer Anna suvorov, Poloketi Tusitala:

I le fausiaina o totonu, sa latou tuliesea mai le tusiata o le nonofo ai ma nofoa faamanatuga. O loʻo tuʻufaʻatasia tusitusiga paia ma tuʻufaʻatasiga o vaega o le fale na faʻasoasoa i totonu totonu ma fausia faʻatasi i totonu o le fafo atu ma totonu.

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_14
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_15
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_16
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_17
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_18
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_19
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_20
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_21
Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_22

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_23

Vaʻai mai le potu malolo i le umukuka

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_24

Potu malolo

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_25

Umukuka

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_26

Umukuka. Ata Tusitala - Alla Suvorov

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_27

Potumoe

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_28

Potumoe

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_29

Potumoe

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_30

Faletaele

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_31

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aoga ma sili ona lelei odnushka ma se vaega o 38 sikuea mita. m mo mautotogi 2793_32

Tusiata mamanu: Anna suvorova

Architect: PAY MIKHIN

Matamata i luga

Faitau atili