Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati

Anonim

Matou te taʻuina atu se mea e faʻalogo iai pe a filifilia se tau ma se faʻavae o faʻavae o ana galuega ma uiga taua.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_1

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati

I fafo atu i fafo - o se isi mea aoga i se vale atoa o le vaeluaina. E taugofie i le fia tenisi, e le manaʻomia le faʻaeteete totoʻa ma faʻaumatia ai le le malosi. I le taimi lava e tasi, i le vevela o le taumafanafana, o se mea na malulu ai se masini e le ofi atu nai lo le malulu. Faʻapefea Ona Filifilia ai se Fofo mo le Fale?

Uma e uiga i le i fafo atu o le storiate system:

Manatu

Ituaiga o Galuega Faigaluega

Taua Taua

Faaopoopo faaopoopo

Tamaiti ma le potu malolo

Muamua lava, e tatau ona malamalama pe faʻafefea ona aʻoga lenei faiga. A maeʻa mea uma, e le malu le ea, tusa lava pe o le a le ese le manatu e foliga mai ia te oe. O le mea o loo i le uiga o le tatou tino.

Ina ua vevela le potu, ua malu le tino ona o le afu o le afu - matapogia o le paʻu i luga o le paʻu. Faʻavavevave le ea malulu, tusa ai ma le vevela, o le masini ma le galuega o le platilation naʻo fesoasoani i lenei susuga i le vave. O lea, o le faʻamamaina aafiaga ua ausia.

O le a le fiafia e filifili ai mo le fale: o fafo po o le puipui?

O le sili ona lauiloa o fafo. O loʻo fuafuaina e galue i luga o nofoaga tetele, faigofie ona faʻagaioia (e mafai ona e fetuʻunaʻi le maualuga ma rotation) ma e masani lava ona i ai se tele o galuega aoga. E tele foʻi auala o faʻagaioiga, ma o tulimanu o laʻauʻali e mafai ona suia i la latou pule faigaluega, ma e oʻo foi i le ono mafai ona fofola i le avanoa.

I fafo atu aeg vl 5606 wm fan

I fafo atu aeg vl 5606 wm fan

Peitaʻi, e le naʻo lenei mamanu.

  • Afai e te manatu e le o manaʻomia le potu atoa, ma le faʻaeteete i le sili atu le puʻupuʻu o masini - desktop. Lattsolatisi mea laiti ma tamai mana faia latou te taua tele i le fale faigaluega. E le gata i lea, o ia o se telefoni, e faigofie lava ona lafoa i latou mai lea nofoaga i lea nofoaga.
  • O le fale maupuenesa ma tauaolimae mafai foi ona faapipii atu ai le tuufaatasiga o le mamanu ma Blades. O le lelei tele: O sea masini e le faia mea uma i luga o le fola. Peitai, e ui i lea, e seasea i latou i fale o Lusia.
  • Pa puipui e faigofie ona faʻapipiʻi i le umukuka e sefe ai le avanoa. O latou foi o le telefoni feʻaveaʻi - i luga o le afu.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_4

Ituaiga o Mechanisms

O le tali i le fesili pe faʻafefea ona filifili se mea leaga i fafo o le fale maunu i totonu o le fale, e le faigofie, e pei lava ona foliga mai o le suʻesuʻe muamua. Lenei aso e tolu ituaiga o masini e esetila i le fuafuaga ma le faʻavae o galuega.

Axial

O le faʻafanua o le kalama o le uili ma palasitika paʻu o loʻo tumau i luga o le tulaga. Latou te liua i le tasi tulaga vaalele.

O fafo o le Fina Scarlett Sc-SF11B08 4.5

O fafo o le Fina Scarlett Sc-SF11B08 4.5

Faamatalaga:

  • Taugofie Tau, ituaiga o ituaiga mai eseese gaosi oloa.
  • Faigofie mamanu. Faigofie ona fetuunai le maualuga ma le itu o le ea malulu.

Mimiti:

  • Afai e iai tamaiti laiti i le fale mautotogi, aua le faʻatagaina i latou e o i le masini galue.
  • O le itu o gaioiga, o le paʻu na o le mea pe a suia le auala i le itu manaʻomia.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_6

Maaleale

O le sili atu le faigata o faiga, e faʻavae i luga o lona cylinder ma curves clades. O lea e ulufale i luga o le ea, lea i lalo o le gaioiga o le centifagol malosi ma le uunaiga ua tuleia mai i ai.

I fafo atu o le AEG AEG T-VL 5531

I fafo atu o le AEG AEG T-VL 5531

Faamatalaga:

  • Faʻalelei foliga foliga, faigofie ona ofi i totonu o se faʻaititia poʻo le itu faʻaonapo nei.
  • E masani ona pulea i se mamao faaaoga le mamao.

Mimiti:

  • E maualuga le tau nai lo le lau.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_8

Ua leai

O le le aoga le aoga ma le le masani ai i le manatu o le mamanu, ua taʻua foi o Dyson Dan - I le igoa o Le Foafoaga, J Iakopo Dyson. O le mamanu o loʻo faʻavae i luga o le turbine, o le ea ua faʻaaogaina i totonu, e faʻaputuputu i le mama. Ona tuleia lea o ia ma le malosi.

Faamatalaga:

  • Talu ai e leai ni lause, e manatu o le sefe.
  • O le ea ea o le ea o loʻo faʻaalia ai le autū.
  • E faigofie ona fufulu ma mama mai le pefu e le pei o le lattice o le axal masini.

Mimiti:

  • Ae peitaʻi, o le leo o se faiga e maualuga atu.
  • E sili atu le tau. Ae peitai, o loʻo iai pea le taugofie o le faʻapipiʻiina o vaeluaina-faiga.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_9

Taua Taua

Auala e Filifili ai se Lelei Fiafia? E faia lea tulaga, iloiloina ma le toto manatu tetele ana uiga. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Malosiaga ma fua faatatau

E i ai le manatu: sili atu le malosi o le taʻavale, o le maualuga o lona faʻatinoina. I nisi upu: O le sili atu o le a malu ai le avanoa. Peitai, e le o se moni lenei.

O le mana o se faʻailoga o le eletise eletise i le itula, ma sili atu faʻataʻitaʻiga o loʻo timu mai le 20 i le 80 W.

Faatinoga o le tau o le ea e mafai ona siitia i le taimi lava. Masini ma se malosi o le 20 w faiga 100-200 cu. m i le itula, ma e oʻo atu i le 1000 cubic mita. M - ma faailoga sili atu.

Ia malamalama i le mea e te manaʻomia, faʻaaoga lelei le faigofie. O le maualuga o le taualuga i mita e tatau ona faʻateleina e le potu o le potu ma o le iʻuga e faʻateleina e le fesuiaiga o le fesuiaiga. Mo se potumoe, o se potu fanau, o le potu fanau, o le ala tele, o le 3, mo le umukuka, faleuila ma le faletaele - 15.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e faʻatau se masini i le nofoa o le 15 sikuea mita. m ma le maualuga maualuga e tusa ma le 3 m. O le poloaiga o le fuafuaina o le: 15 sq.m * 3 m * 3 (le aoga) = 125 cubic mita. m i le itula. O lona uiga, e te manaʻomia se masini ma se agavaʻa o le itiiti ifo i le 20 w, o le mea e mafai ona faʻagaioia sili atu nai lo le 100 cubic mita. m i le itula.

E masani lava, tagata gaosi faʻailoa atu o le vaitaele itu, e mafai foi ona folau ia malamalama i le faʻatinoga.

Fafo Delta DL-020N 3.5 Fan

Fafo Delta DL-020N 3.5 Fan

Lautele Blades

Ole faailoilo lea e aʻafia foʻi ai foʻi le faʻatinoga ma malosi ole feulagaiga. O le lautele o le lautele o le afu, o le sili atu latou gagau le ea tafe. Sili atu le 40 cm ma sili atu.

O tagata gaosi foi e ofoina atu filifiliga ma eseese numera o elemene - apaau: mai le tolu i le lima. Ma le tutusa lapoa, o se sili atu le aoga o le a avea ma se masini ma le tele o apaau.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_11

Oso le ea

Na ona tuu, o le mamao lea o le mea e lafoai ai le ea. O lona uiga, pe a maitauina le galuega o le masini. O le ea o le ea e faʻalagolago i le mana o le masini ma le lapoa o le afu. O le averesi taua o le 10 mita, ae o loʻo iai uma faʻailoga o le 2 mita, ma 20 mita.

I fafo o fafo scarlett.

I fafo o fafo scarlett.

Pisapisao

Ole pisapisao tulaga o se isi taua taua i le fesili, faʻafefea ona e filifilia se mea i fafo. Ae maise lava, afai e maʻai mai leotele le masini, e faʻatoʻa faʻatamaʻi ma ono faʻalavelave i se moe maloloina.

Fai leo e le na o apaau, ae o se turrine. O faʻataʻitaʻiga o le Quetest mai le 20 i le 30 DB e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i nofoaga nofomau. Latou te faʻatusatusaina i le kiliki o le itula itula. Ae e aoga le matauina, o nei faʻamaumauga i luga o le saoasaoa saoasaoa.

Fono a tagata faʻapitoa: Aua le faʻatauina masini ma leo o le sili atu nai lo le 30 DB, aemaise lava pe a fai e iai tamaiti laiti i le aiga. O ni leo mai le fale o aiga, o loʻo sili atu le sili atu le tasi i le isi, o le iʻuga, e mafai ona faʻatusatusa i le uila uila pe o se taʻavale taʻavale!

Fusi Fun Polo-880R 4.5

Fusi Fun Polo-880R 4.5

Aofai o gaioiga gaioiga

O le malosi lenei, o le saoasaoa o mea. E mafai ona e filifilia tutoʻatasi se auala lelei mo oe: Mai le faigofie le agi i se ea malosi o le ea.

I fafo o fafo scarlett.

I fafo o fafo scarlett.

Tili ese le tulimanu ma liliu

O nei mea uma e lua e manaʻomia pe a fai o loʻo e filifilia se masini fola mo le potu. O le Rotary Butchanss e mautinoa ai le rotation o le vaega faigaluega, e masani lava o le tulimanu o rotation e mai le 45 i le 360 ​​tikeri. E sili pe a iai foi se vaega o le galuega - i lenei faiga, o le fuafuaga o le a liliu otometi.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_15

Galuega faaopoopo

  • Timer o se filifiliga lelei pe a fai e te le manaʻo e mulimuli i le faʻagaioiga o le taʻavale. O le a tapeina tutoʻatasi mo le 30 minute - 2 itula, o le faʻailoga e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le gaosiga.
  • Sensory pule e sili atu le talafeagai ma o nei ki nei. Lelei, pe a fai o le masini masini mafai ona suia mamao le faʻaaogaina o le fesuiaʻiga mamao.
  • O lenei, o nisi faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo i le faʻasaina o le vaʻa, e mafai foʻi foi ona ia. O na masini na tuʻufaʻatasia galuega a ni masini se lua i le taimi e tasi. E talitonu o le le lelei e i ai le olaga aoga i le soifua maloloina.
  • Le lava tutusa e faatatau i le gaoi galuega. O lenei togafiti e iai se lagona e iloa ai le susu o le ea. O le taimi lava e pa'ū ai le faʻailoga i se tulaga faʻapitoa (60% o loʻo manatu e saʻo ma sili ona aoga), o le faʻamamaina o faiga otometi. O le aofaʻi o tane vai: mai le 1.5 i le 4 lita, fuafua i le tele o le ata atoa.
  • E le tatau ona galo ia i tatou le saogalemu. O Blacks e tatau ona i lalo o le puipui puipui. Ma afai e iai tamaiti poʻo meaola i totonu o le fale, ona naʻo ni faʻataʻitaʻiga e talafeagai ma le sili ona laiti ma vaapiapi toʻotoʻo ma le laʻititi mamao i le va o latou. Ina ia mautinoa e uiga i le filifili, taumafai e tuleia lou lava tamatamai lima po o le penitala.

E tatau ona totogi le eseesega i le vandationsation o le faavae. Tele taimi masani, gaosi oloa ofoina lua filifiliga: faʻasaina ma lapotopoto, ma i Amerika ma Europa e lauiloa monoblocks.

Masalo o le ae teʻi atu i lenei mea moni, ae o le le maalofia o se faʻavae faʻasapua. O se laʻititi laititi o le tuleia, ma o le mamanu atoa e mafai ona pa'ū. O nisi taimi e lava mo le taʻavale taʻavale. Ma, afai e iai le fanau laiti a le aiga ma fagafao, filifili faʻataʻitaʻiga ma se taamilosaga lapotopoto poʻo le monoblocks. O le mea mulimuli, e ala i le auala e sili ai le puʻupuʻu.

Auala e Filifili ai Se Outdoor Van: Uma Taua Pati 28104_16

Auala e Filifiliina ai se Fana mo se potumoe ma se potu o tamaiti

  • O le gauai atu o se pepe fia iloa, e foliga mai e tele lava, o le a faʻamalosia i soʻo se metotia i le vaega o lona avanoa. O le mata e mafai ona mataʻutia, ma e leai ni mea e taugata ma faʻateleina ai faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o le filifiliga sili ona talitonuina o le a avea ma pa poʻo le faʻaliliuga kopi na le mafai ai ona tutoʻatasi tamaiti.
  • I totonu o le potu malolo ma le umukuka, filifili ni faʻataʻitaʻiga ma ni vaega lautele ma le lautele faʻatinoga. Afai e taua le mamanu ma le mamanu, ona faigata ai lea o le Blade masini e talafeagai mo oe. O le filifiliga lenei i le va o le Dyson ma Radial Car.
  • Le a le ituaiga faʻataʻitaʻiga e te le filifilia, ia mautinoa e mulimulitaʻi i tulafono o lona taotoga. Aua le nofo latalata i le system, i lalo o le prew pree leai se tafe. E le o le mautinoa a tagata faʻatau atu tagata faʻatau atu e le mafai ona maua se tagata fiafia, o le mea moni e le matua. O le ata e mafai ona mafua ai le supercoolting o avanoa matala o le tino, ma o le taimi lenei i le tulaʻi atu i le tulaʻi mai o le faʻaupuga o tulaga vaivai.

Faitau atili