6 aoga teuina mo i latou e tele mea (ma e le manaʻo e togi ese)

Anonim

Afai o loʻo e sailia mo filifiliga o loʻo e tuʻuina ai se tele o mea eseʻese i le fale mautotogi, vaʻai ia matou filifiliga. Tatou te faaali atu nofoaga e mafai ai ona ave lau ato teu fale teu vaalele, kapeneta i le faitotoa ma pupuni ma isi faataitaiga.

6 aoga teuina mo i latou e tele mea (ma e le manaʻo e togi ese) 2811_1

6 aoga teuina mo i latou e tele mea (ma e le manaʻo e togi ese)

O la matou filifiliga e i ai filifiliga e mafai ona e faia e aunoa ma ni suiga faʻalelalolagi i totonu o le fale poʻo le fale. Ae matou te ofoina atu ni manatu mo i latou e naʻo le toe faʻaleleia ma fuafuaga e tuu mea uma e te manaʻomia i luga o le numera numera.

1 ato - i soo se mea

E tusa lava pe foliga mai e le o se nofoaga. Pe o fea le nofoaga mo i latou na saunia muamua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o ato e mafai ona maua mai ai & ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o ato e mafai ona tuʻuina i lalo o le laulau mafanafana i le ala savali pe o le potu malolo. O le avanoa avanoa e tatau ona faʻatumuina i se mea aoga. Ma i tua o atotau laiti vaega o mea e mafai ona teuina, ofisa, komiti ma isi mea taua e tatau ona saemu i se mea.

O le isi filifiliga o nofoaga o fale apitaga i totonu o Niche e le o pisi i le tautau fale teu oloa. E leai se mea e tumau ai nisi taimi pe a fai o le meaafale i totonu o le potu i totonu o le potu i totonu.

I lea faʻataʻitaʻiga, o le ato e tu & ...

I le faʻataʻitaʻiga lenei, o le ato e tuu i luga o le fata. Ose filifiliga avanoa lea - e mafai ona filifilia le fata i soʻo se fausaga, o le a le vaʻaia i lalo o ato. O le filifiliga lelei mo le umukuka po o le faletaele.

  • 6 Teu Nofoaga i le umukuka, o le a le mafai ona e iloa

2 meafale ma pusa teu

O le sili ona lauiloa o meafale ma drawers - gagau lufa. Pei o se tulafono, o loʻo iai lava moega iina, ae e mafai ona e teuina lavalava i tausaga ma seevae, ma se tamaʻi taʻaloga fale tifaga. O le pito sili ona lauiloa o meaafale o le meaafale o se moega. I le auala, afai ua uma ona e faatauina se moega e aunoa ma se masini ola, ae le o faalavelave. O lenei ua faatau atu le pusa, o le maualuga i lalo o le moega. E i ai le tutusa mea e tutusa lava vaitau, moega ie lino, tamaiti tamaiti.

Afai e te filifilia se potu 'ai ...

Afai e te filifilia se vaega 'ai, mafaufau loloto i le umukuka tulimanu. Ae le o le ogaoga o faʻataʻitaʻiga, ae sili atu ona talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei ata. O le tulimanu o loʻo faʻaogaina i tafatafa o le faamalama, ma i le pito i lalo o loʻo i ai i le taimi o loʻo taumafaina pusa teuina. O le fale o le fale, o le povi, ipu e mafai ona ofi i totonu o le umukuka.

  • O fea e maua ai se nofoaga e teu i le fale mautotogi, pe a fai e le o: 5 fofo e te le mafaufau iai

3 teuina i luga o le kapoti

Ina ia mafai ona maua le teuina o faiga, ata e masani ona fuafuaina kapeneta e oka ai i lalo o le taualuga. Ae afai ua uma ona i ai sau fale puipui, o le avanoa i lalo o le taualuga e mafai pea ona faagaoioia.

Filifili ato po o pusa p & ...

Filifili ato poʻo atigipusa i lalo o le lanu o le kapoti poʻo le feteʻenaʻi, e fausia ai se lagona. E tatau ona latou piilima i ofu o le vaitau i le gaogao afifi ina ia e tau leai se avanoa.

  • 8 Mauaina Manatu mo i latou e tele ni lavalava, ae leai se nofoaga

4 kapeneta i le faamalama

E mafai ona e faʻaaogaina le maualuga o le vaega aoga e ala ile taofi o le teuina o le faʻamalama. E mafai ona latou tatala, tapunia pe tuufaatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i autafa o le faamalama - tatala seevae mo tusi, ma i le pito i lalo - tapuni. A iai sau lapotopoto i lalo o le faamalama, oomi le pu i totonu o meaafale mafanafana.

Mai le maualalo o le Windows, e mafai ona e faia i & ...

Mai le maualalo maualalo, e mafai ona e faia se isi malologa i totonu o le potu. Tuu le aluga ma palanikeke moli i luga.

  • 7 faigofie le teuina o manatu e mafai ona e faʻaaogaina i soʻo se potu

5 kapeneta faataamilo le faitotoa

E te faʻaaogaina e le gata i le nofoaga o loʻo iai le faʻamalama matala, ae faʻataʻamilo foi i le faitotoʻa. Le faʻatonuina i le aso e mafai ai ona e mamanuina o soʻo se ata.

Faʻataʻitaʻiga, o iinei le kapeneta e & ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai nei le kapeneta i luga o le pito o le faitotoʻa, 'ae pei foi o le faitotoʻa, fiafia iai. O le lanu filifilia o le Faiaoga, atoa atoatoa toe fai le paolo o puipui, e foliga vaaia e le mafaitaulia le kapeneta.

  • 7 manaia teuina faiga o loʻo faʻaaogaina e tagata faigaluega i a latou poloketi

6 taofia faiga

Faʻasaʻo le avanoa i luga o le fola e mafai ona mafua ona o le faʻamalologa faiga. O loʻo faʻaaogaina i le umukuka, i le alatele, fale o fale fale, o meaʻai o loʻomea. I totonu o le umukuka, o le tele o auala e aʻafia e pei ona taofia faiga.

Amio Lelei o le Faalapotopotoga XP

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le faʻatulagaina o le teuina o mea o loʻo i luga o mea o loʻo i luga o matau. O lea, e mafai ai ona faʻatulagaina o, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa i luga o le faapaopolo pe faailogaina se nofoaga i se nofoaga tele o le tamaoaiga.

  • Le lava o le teuina o avanoa i le umukuka? 6 Manatu o le a fesoasoani e mafai ona maua ai 2 taimi sili atu

Faitau atili