5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava

Anonim

Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona aveese le palapala i luma o le fale ma le fesoasoani o mea taugofie ma faigofie: paʻu lapoʻa, fafie ma isi.

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

O le lata ane o le fale teritori e afa o le manuia i le faʻatulagaina o le atunuʻu. I mea uma, o le faapaologa luma o le mea muamua na faanatinati atu ai mata ma tagata nonofo, ma malo. I luga o le sosolo lelei o le nofoaga e mafai ai ona e faia nofoa, se atigipusa ma fugalaʻau poʻo se laulau. Ma le isi, o le a tou le tigaina i palapala i aso timuga ma aumai i luga o seevae i le fale. I se lautele, o faʻamanuiaga e manino, ina ia malamalama i ai mea e ono aoga.

1 paʻu paʻu

O lenei mea na foliga mai Talu ai nei, ae ua ou nofo malosi i le fanua o le togalaau ma laufanua laufanua. O le paʻu paʻu e mafai ona faʻavaivaia e le gata i le mauaina o le terari, ae faʻapea foi ala o loʻo i luga o le malae taʻalo, pe a fai o le malae taalo. O le mea lea, faʻaaogaina tutusa lava mea i le itu i le itu atoa, o le a e faia se tagata lelei ma faʻalelei avanoa.

O le a le mea lelei o le mea lelei? E matua tumau lava ma ofuina-tetee. Mo se fesoʻotaʻiga, e mafai ona puipuia saogalemu ai le taʻavale, ma afai e iai sau pakete vai mai lima, e le mafai ona e popole i mea leaga.

O le paʻu paʻu e le mou atu ma e le o le faʻamalu i luga o le la (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le tatau ona e mafaufau i ai i le toe faaleleia. O le paʻu o paʻu e i ai le tautotogo o le tautotogo, o lona uiga o le pa'ū i luga o se tautalaga o le a itiiti se faʻalavelave. O le mafuaʻaga lea e mafai ai ona faʻaaogaina lenei faaputuga i malae taʻalo. Ia, mulimuli ane, ia e filifilia se faaputuga faapena i le togalaau o le togalaau ai, e te le tau valaauina tagata faigaluega, o le a matua mafai ona faia ma ou lava lima.

I se faʻaopopoga, o le paʻu ua i ai faʻaletonu, sili ona taua - e le mafai ona fai e ala i le afi tatala, aua o mea faʻalelalolagi.

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_2
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_3
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_4

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_5

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_6

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_7

  • 8 Faʻafanua Paketi mo le faʻatulagaina o se mea lelei ma le saʻo sofa i le togalaʻau

2 faanatura laufanua

Green Breat Lawn o se tasi o sili ona lelei fofo mo le foai atu. Peitaʻi, o loo sau i le natura, ou te manaʻo e momotu sina mea itiiti mai le ogaumu ma le onofaaola? I le taimi lava lea, o se togafiti ma le mutia laufanua foliga manaia ma manaia. Ae o lenei, i le taimi muamua, i sina taimi muamua, o se malamalama malamalama e faʻaleleia ai le faʻatautuuga, e tele le faʻaletonu o loʻo i ai ni peleni, lea e taua le iloa muamua.

Ina ia aulelei le fetaui, o le fanua e suotosina aʻo leʻi totoina ma le palu. O le laufanua e tatau ona filifilia i le maualuga puipuia puipuiga mai le tosoina, ina ia le o le "lysins" i le nofoaga. Ua tupu le mutia, e manaʻomia le masani masani ai, pe a leai, ae le o se fetaui lelei, oe maua se fanua i luma o le fale. Faatasi ai ma isi mea, o le fanua falaoa e manaomiaina le tausiga masani, pei o soʻo se teuteu i vaega, ma meaʻai, fafagaina i nofoaga na mālie ai le mutia.

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_9
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_10
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_11

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_12

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_13

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_14

  • Faʻamamaina o le 'autū ma auala mai mea eseese: 7 o le manaʻomia o fautuaga

3 Lolomi le fanua

E ui i le mea moni o lenei inisiua e le masani ai, e aveesea ai ni manatu o le tiute ia te oe i le taimi e tasi: tausiga, suʻi, masani ona gaosia. E na ona e faʻatauina palasitika mutia i se lisi ma taʻele i luga. Faʻamaoni, i luma atu o lenei mea, o le malae oloo tatau ona saunia - e faʻaaoga pea ma aveese le tului, ae le itiiti ifo. E le mou ese atu ai le vao i auro atonuupela i le la, e mafai ona fufuluina ma salu.

E i ai foi le le aoga o lea o sea uiga. O le muamua ma sili ona taua minus - e vevela o ia, o lona uiga, afai e te manaʻo e alu i luga o 'ofu i luga o le vevela vevela, pe sili atu e mafai ona mumu. O le lona lua minus - o se vaega o le tau. O le vao a le laufanua o loʻo faia mai le paʻu o le paʻu ma isi mea e mafai ona maua ai le aveeseina. O mea moni, o suʻesuʻega ogaoga e le i faia i lenei mataupu.

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_16
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_17

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_18

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_19

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Ropati o le laa o oe: auiliili faʻatonuga

4 crusp

O le maa e nutimomoia ai, pela poʻo le iliili e faigofie ona maua - e mafai ona e faʻatau mai i ou lima poʻo le maopoopo i faʻalapotopotoga faʻapitoa, ma o le a aumaia oe i le fale. Masalo faigofie le faʻapipiʻiina e faigata ona o mai - e naʻo oe nofoaga o le a iai i totonu o le ituaiga o le a iai, ma sasaa ai i fafo. Mea uma.

O le maamolunu o maʻa e mafai ona avea ma tutoʻatasi o loʻo tuufaatasia, ma ono mafai ona tuʻufaʻatasia ma fusi ma isi mea. E sili atu le manaia o le maa o le alavai pei o se vaitaele poʻo isi vaituloto, ma i lenei auala e mafai ona e faia se nofoaga paka mo le taʻavale. O olo e aoga le matauina o se tausiga faigata (maa mo le le talafeagai) ma le manaʻoga e toe faafou ai le vaega, faʻapea foi ma vao ma mutia o le a tolotoina i maʻa.

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_21
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_22

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_23

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_24

  • Faʻafefea ona tausia lelei mo mea teuteu maʻa ma le maʻa

5 chips

Faatasi ai, e mafai ona faʻatulaga e mafai ona faʻataoto moli tetele ma le teuteuina o moega fugalaʻau. O le faigofie-faʻaaogaina ai mea, e siʻosiʻoleʻole i le siʻosiʻomaga ma le saogalemu, ma e manaia tele le savali o le leai.

Ae peitai, o le chips e tele naua o sese sese. Na te fetaui i le la. I le averesi, o le lanu lanu e leiloa lona paolo mo le tasi pe lua taumafanafana. E fefefe i le matagi ma le suavai - aua o mea na masani ai, o lona uiga o le liu o, lima o laʻau, ma le matagi e mafai ai ona tuʻu i luga o le togalaau. Matles mai chips e talafeagai mo le nofoaga o le togalaau o le lotoifale, e le mafai ona faʻaaogaina i nofoaga o loʻo iai se afi mumu.

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_26
5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_27

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_28

5 paketi tupe mo le lotoifale i le lotoifale i le atunuʻu e mafai ona faʻaputuputu ai i latou lava 2817_29

  • Faʻafefea ona faʻafaigofie ai faʻatoʻaga: 9 masani aitia

Ata i luga o le faavaa: Pexels

Faitau atili