Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga

Anonim

Matou te mauaina pe o le uiga o le valiina o se faaputuga nai lo mea e mafai ona e faia, ma avatua i le sitepu-laasaga faatonuga.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_1

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga

Suia le Tili i le faletaele - o le taugofie le fiafia. E tatau ona sauni le pule e faataatia le muamua o mea ma mo le galuega a le matai o Tiler. Ma le isi, o le a tatau ona e onosaʻi i faʻamalieina uma o le faʻafouina: per diert, leo, leai se vai, ma isi. Afai ou te le manaʻo e feagai ma ia, ma o le foliga o le faletaele e manaʻomia le faafou, e aoga le faia i le gaioiga faʻapitoa. O le mea lea, o le a tatou mafaufauina pe mafai ona e valiina le fola i totonu o le faletaele, nai lo le auala e fai ai.

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

Uma e uiga i vali

Atavali: e aoga ma ua leaga

Filifili le lanu lanu

Faʻatonuga mo le Ataʻo

- SAUNIUNIGA

- Tatalo eseese meafaigaluega

- Puipuiga vaega

Vali fusi: aua ma faasaga

O le taʻele o se mea teuteu ma le tumau o le sili ona lelei le suauʻu. E mafai ona matagofie pe matte. E fuafua lava i le tino o le pito i luga o le pito i luga: lamolemole pe laititi. O le fesoʻotaʻiga, e mafai ona valiina se tasi i ou lava lima. Na o le lelei lava le malosi e mafai ona ese. Ma e sili atu le leaga nai lo fualaau uma o loo teuina i luga o le lanu vine. E manaʻomia le faʻagasologa faʻapitoa.

E taua le filifiliina o le talafeagai lelei. O nisi vali e le masani ai ona talafeagai mo nei faʻamoemoe. I se tulaga lautele, o le pisia e mafai mo soʻo se ituaiga pale.

Faaopoopoga o valivali

  • Anapogi lata mai lata.
  • Aveesea o mea e maua ai o le sili atu o le tau.
  • Eseese o lanu filifiliga.
  • Maualalo tupe maua.
  • Faigofie ona faia. O le galuega o le a feagai ma se pule le talafeagai.

Miscuses

O le a matou aofia ai vaivaiga o le fou o le fetaui mo ni ituaiga o vali. E moni, e leai se mea e tu mai i le taimi e toe faafou ai. Ma o le a sili atu ona lelei. O le fola i luga o le fola e sili ona vali na o le EPOXY pe o le 'ai A leai, o le aoga aoga o le a vave taʻitaʻia le le lelei mo se faʻaiuga fou. Ae o le ata vali tulaitu o le toe feagai ma le umi.

O le vali e mafai ona mautu pe filifilia. I le tulaga muamua, o le vali e faatatau i le atoa o puipui. I le faʻalua sina vaega, naʻo fasi vaega o loʻo valiina, tusi ni ata, maea, ma isi Faapitoa lelei i lenei tulaga faʻaaogaina skalkils. O lea e mafai ona e maua ai le potu, tosina mai le mafaufau i nisi vaega faapitoa. Mo le lesitala, naʻo le tasi le tone ua filifilia pe taʻalo ma le lanu. Tapunia vavalalata pe feteʻenaʻi - leai ni tulafono iinei. Soʻo se tagata e sili ona fiafia i ai o le mamanu ua faʻaaogaina.

Vaʻai i le ata: muamua ma ina ua maeʻa le pisia. Faʻafefea ona suia le potu tuai.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_3
Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_4

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_5

Faʻataʻitaʻiga moni. Ata pe a uma le ata

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_6

Ata e vali ai

  • Faʻafefea ona vali le faletaele: filifilia le saʻo mea ma tusi tekonolosi

Auala e Filifili ai Volt mo Tiles i le faletaele

Le lelei ma le tumau o le taueva fou ua faalagolago atoa i le filifiliga talafeagai o le tuʻufaʻatasia. E tatau ona malamalama i ai i le vevela o le eseesega, o le suamalie maualuga, masani ona mama. E le fofo uma e mafai ona taulimaina. O lea, e tatau ona e lafoaia vave vailaau uma vailaau. E le fetaui le alkyd e le fetaui, e le manaia i latou i se siosiomaga susu. E sili le filifilia o ituaiga nei mo le faletaele.

Suauu vali

Mafiafia, lava malosi malosi i se umi auaunaga olaga. Gaosia i se lautele lautele o lanu. Afai e tatau, e mafai ona e faʻafefiloi e maua le paolo manaʻomia. Faigofie ona talosaga, mago i ni nai aso. E i ai sona manogi maoae na pe a uma le mago ua mou atu. I le aluga o taimi, e mafai ona maitauina, aemaise o lenei mea e matauina i luga o moli ma paʻepaʻe paepae. O le tau o le suauʻu suauʻu e maualalo ifo nai lo isi.

Epoxy enamel

Fomu palasitika, tumau, mautu ata tifaga mumu. O le lemua le vai, o le le fetaui i le vevela eseʻesega, faʻataua. Luga o lona laufanua, e le faʻamalieina e faʻateleina e le micronosisms, o le mea lelei mo le vave susu o taimi ma le mafanafana o le faletaele. O le faaletonu o le epoxy aofia ai le maualuga tau ma faigata i le talosaga. Masters fautuaina Novice tolairs e masani ai i tulaga maualalo-tupua aʻo leʻi amata ona pisia.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_8

O le tuai o faiga

Emulsions ma le faaopoopoina o le sili ona lelei. E avatu ai le uʻuting faʻaopopoina o laugutu teteʻe atu - e le mafai ona pasi le vai i le pito i lalo, e mafai ona fufulu ae faʻamama lelei ma faʻamama ai. O le isi lelei o mea o le mea o loo isoso. Ona o lenei, o le taunuuga e le gata mai e le gata mai le taʻe, ae mafai foi ona maua ni togafiti laiti ma le lautele o le 1 mm. Ua e agavaʻa i tapenaga o mea fou: maualalo le malamalama ma lapoʻa nai lo le suauʻu suauʻu, tau.

O le suauʻu, o le 'ogatotonu ma le epoxy vali ua filifilia mo le valiina o laʻau tetele. Mo le valiina pe faʻaaoga le faʻatusa, isi tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina. E sili ona fetaui le filifilia o tapenaina o komipiuta mo nei faʻamoemoe. O loʻo latou paie lelei i luga o le faʻavae e aunoa ma aʻoaʻoga faʻapitoa, taofi mo se taimi umi, aua le mou atu.

  • Manatu mo le vave toe fausia: Faʻafefea ona vali le fola

Laasaga-i-sitepu faatonuga

E le mafai ona finauina o le valiina o le taʻele i totonu o le faletaele o se galuega faigata tele. Ae, e ui i lea, e iai taimi taua e matau atu ai. O le a matou auiliiliina le atoaga faagasologa auiliili.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_10

Galuega sauniuni

Peitaʻi, o le paʻu seevae e muamua fuafuaina mo le taʻalo, ma o le a ia faia pea.

Faasologa o galuega

  • Le faaeteete autifili. Muamua, ma soʻo se vailaʻau 'eseʻese' aveʻese mai uma le filogia. Afai e tatau ai, faʻaaoga. E tatau ona mama le vaalele. Suia, matou te mafaufau i le fale, faʻagaioia le faʻavae o se fofo saʻo.
  • Matou te iloa le faavae. O le lanu faʻamalamalamaga o le a lagona leaga i luga o le pupula mata luga, e manaʻomia ona faia. O le a matou ave le papaʻu paʻu ma squack le vaalele. O lenei tulaga e mafai ona osooso pe a fai o le felelei. Mo le vaega o le valivali poʻo le vali, e le manaʻomia le mataina.
  • Matou te vaʻavaʻai i le Tile ma Taʻavale Taʻavale. Le mea mulimuli e mafai ona teisi. Uma numbsm sasaina aveese, fufulu faaeteete. Sa matou tootutuli i le HEATA, faatumu uma. Taʻe ma chips i luga o le feagai ai ma latalata i le punou. Ia mago.
  • Faamatuu atu le laualuga. E faia lenei mea, e tape ai ma le saogalemu. E mafai ona e faia ni toega, turpentine po o se agaga paʻepaʻe.
  • Tapuni le ata tifaga leai se mea e le mafai ona vaʻavaʻaia i latou i le faʻagasologa o le galuega. O le pito o le taele ua pipii i le vali lipine.
  • Susu. Filifili le Prickers o loʻo sisiina le maualuga o le aʻili. E tatau ona iai se fofo faʻapitoa mo le paʻu. Matou te apalai i se faʻaseʻe poʻo se pulumu i luga o le atoa luga ma se manifinifi manifinifi. O loʻo matou faʻatali mo le Primar mago atoa.

Valivali ma isi mea faigaluega

O le valiina o fuʻa i totonu o le faletaele e mafai ona faʻatino e mea eseʻese. O le iʻuga o le a tutusa lelei, ae o le tekonolosi faʻaleaʻu.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_11

Faigofie

O le ai ai le lua pulumu e lua mo galuega. Mafolafola e fetaui lelei mo le faia o le tele o luga. Mo switching sooga, laiti auala poʻo le faʻaaogaina o mamanu e filifilia e violers pulumu. Ae le i galue, o soʻo se mea faigaluega ua manaʻomia e fufulu ma palapala mo le itula i le vai mama. I le taimi lea, o le a faataapeapeina le au faamalo ia laitiiti, ia matua tele. Ina ua maeʻa nei sauniuniga, o le a paʻu itiiti nai lo le faiga o le pisia.

Afai o le container ma le vali e tele, o le vaifofo ua fesiitai atu i se tamai ipu. Vali mai le tulimanu. O le pulumu tolu e paʻu i totonu o le fagu, fetaomi ma le faaeteete e uiga i le pito o le tane. A leai, o le sili atu o le fofo o le a faʻailoa mai ai ni fasi i le eleele. O le fofo o le olopalaina i luga o le feagai ai ma le feeseeseaiga o gaioiga lamolemole. Agai i le itu taumatau agavale po o luga. O le itu o gaioiga e le tatau ona suia. E mafai ona aliali mai fasi le le aoga.

E manaʻomia le iloa o le pulumu e faʻamalosia ai le mafiafia mafiafia mafiafia o le lanu lanu o lanu. Afai e le tutusa le tufatufa atu, mataga mataga po o tagata tafagata o le a tumau. I le pito i taimi faigata ma i le au soʻona faʻaaoga o se mea taua. Ile faʻagasologa o le faʻagaioiga, o auala i totonu o le tane e mafai ona faʻatumuina teisi, e faʻatoʻa osofia ai ma se fasilaau.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_12

Faasolosolo

O le filifiliga sili pe a e manaʻomia e valiina tetele tele. O le taʻele ma se 'au, o le mea mulimuli e mafai ona umi - e talafeagai le valiina o puipui ma se mea faigaluega, poʻo se puʻupuʻu, o le masini e talafeagai mo le taualuga. O le pusi ua taʻua o le peleue o loʻo tuʻuina i luga o le faʻaseʻe. E mafai ona ia ma se faaputuga pe leai foi o ia. O le ki e mafai ona filifilia e fuafua i le ituaiga o lanu lanu.

O lea, mo tapenaga tapenaga, faaputuga mea e sili ona lelei mo vai-vaalele. O le mamanu e mafai ai ona e tufatufaina le tuʻufaʻatasia o le valivaliina o le lanu i luga, e faʻaaoga ai le manifinifi nai lo le pulumu, vaega. O le mea lea, o le taumafaina o mea i le tiga na faaitiitia ai e le Minisita le matua le taua. Ae ui i lea, e tagi atu i le au fai pisinisi i lenei auala o le a le aoga, o le a galue malosi ai oe.

E galue ai e tatau ona e faʻatau se vali faʻapitoa vali. I le paneta, o le suavai o sauniuniga o lo o faavaivai, o le bank ua susunuina i totonu. Ona tulai lea o ia i le RIBBBABY DEY vaalele, pe a mafai ona e valiina. O le fili na oomi i le aano o lea, e maualalo ifo i lalo. O gaioiga e faʻafiafiaina, ma tutusa i luga o le atoa luga. O le mea lea e faʻamau ai le tutusa o le pisia o le nonoa o le taʻele.

Talosaga o le Puipuiga Puipuiga

Ina ia o le vali moli moli luga i le umi e mafai ai, e puipuia e va eseese. Ina ua uma ona mago le lanu lanu, tasi pe lua-lua eseese vaega e apalai ai. Ia, ina ia na o le meafaitino mo mea. Ma ane, afai e tatau ona faaaogaina se fomaʻi ua tatau foi ona iai le valevale.

Faʻafefea ona vali le taʻele i le faletaele ma ou lava lima: faʻatonuga i le 3 tulaga 28645_13

O le aofaʻi o mea faʻapipiʻi e fuafuaina mai le gaosi oloa fautuaga. Sa matou tuu i latou i pulumu, taponia e masani ona fai. Mo potu, o loʻo iai se lamatiaga i le foliga mai o le ata, faʻaopopoina le faʻagaioiga o le vali o le ata o le antiseptic e manaʻomia. E mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa tau tamaoaiga. Ma ia faia i taimi uma.

Na matou mauaina le auala e vali ai le fola i le faletaele ma ou lava lima. O se faigofie lea auala o le a fesoasoani e aunoa ma tau o tau ma vave faafou le paior. E mafai ona e gaoioi faʻavave: Toe suʻe le fola ma puipui o le faletaele, ma e naʻo oe e suia ai le siʻosiʻomaga teisi, faʻaopopo i se tamai honament poʻo se vaega.

  • 4 taua tapulaʻa mo le filifilia atoatoa o fati i le faletaele

Faitau atili