Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i le ituaiga ma tele o le ufiufi mai le ila o le atunuʻu ma Europa gaosi oloa.

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_1

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia

O mea na faʻaumaina na foliga mai o ni taimi ua mavae e pei o le faʻaputuputu o le oloa o taavaletoso. I le taimi muamua, e leʻi tupu lava i se tasi e ono tuʻu 'ese i potu ola. Ae o mea uma ua suia. Ua maeʻa ona lauiloa le laupapa ua maeʻa ona lauiloa. O le a matou fuafua i le ituaiga o lofituina, o le umi o le umi ma le lautele.

E uiga uma i ituaiga ma lapoa o laupapa laupapa

Vaega o le faamaeaina

O Vieturies o Lamella

Tulaga uiga

Vaega o le faaumaina o mea

O le patipati o loʻo taʻua o se Tim Fuliʻai le laupapa faia o fafie masani. O loʻo faʻaaogaina mo le fafo ma totonu o le totonu o potu fale nofomau ma aoga. O laupepa taʻitasi o le fausiaina o se paso ituaiga-ituaiga, na faʻafaigofie le faʻapotopotoga. Mo ia, na le manaʻomia ni fao, o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i kimiola. I se faʻaopopoga, o le faʻaputuga faʻapipiʻi ua mafai ai ona "manava" le laʻau, faʻamaloloina ma foaʻi le susū. I le tulaga lea, o Defomes ma Cracks e le aliali mai.

O fuaitau o vaega o loʻo faʻatonutonu e tulaga faʻatonu 8486-86 ma le 824-88. O tootoo ia mo le laupapa laupapa faapopole ma le talaaga o le laupapa mo le fausiaina. Na faʻaulutala e Euro Agatonia, o loʻo faʻavaeina le filifiliga o mea, e faʻatonutonuina e le Europa Dis68126 / 86 pepa. E tusa ai, o fuaitau o Lusia ma Europa vaega eseese.

O foliga taua o le lamellas o a latou tulaga eseese. Latou te taulaʻi pe a faʻamauina le aofaʻi o mea e maeʻa ai mea e tatau ai mo le taotoga. O le umi o le umi e amata mai le 200 i le 600 cm. Lautele o le fafie laupapa e le mafai ona sili atu nai lo le 15 cm. I totonu o le tasi siosiomaga, ae le sili atu nai lo 1 mm. E faʻatagaina le tapulaʻa e punou, ae le sili atu nai lo le 3 mm i luga o le auala savali.

Euromagle e fausia i luga o sili atu tulafono faatonutonu. O le mea lea, e gaosia i totonu o le tele o laina laina. O lona lautele 12, 11, 10 pe 8 po o le 8 cm, mafiafia 1.9, 1.6 poʻo le 1.3 cm. O le umi o le 'afa o loʻo oʻo i le ono. O se vaega o le lamellaes na faia e Eurostandards e manatu o ni uumi uumi i le pito i tua. Ua mamanuina e aoina ma aveese le faamautu.

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_3

O le tau o laupapa e fuafua i mea eseese. O se tasi o ia na toe foi mai, o lona uiga, o le uiga lelei o mea mata. Ia, o papatusi o mea maualuluga e le mafai ona ma nonoa pe ma isi ni faaletonu. E maualalo le vasega e mafai ona maua ai. Iloga ua maliliu ma ola atito. O le muamua i le taimi e pa'ū ai, o le faʻatiga o loʻo faʻaleagaina. O le mea lea, o latou i ai e mafai ona o le pito sili ona maualalo. Ola bitches ua faia ma le saogalemu i le faʻavae, faʻatagaina auiliili.

  • Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga

O VAItu AMENEESE

O le faʻaumaina mea o loʻo aofia ai ituaiga 'eseʻese ua faʻavasegaina e eseese foliga. Faatatau i le ituaiga o laupapa iloa e tolu ituaiga o papatusi.

Ituaiga o Mea

  • Mai le hardwood. E masani ona faia i ok, alder po o linden. E i ai lava le mea sili ona iai o le vevela o le vevela, o lea e taofi ai le vevela i totonu o le potu. O mea e toe i ai i le resin e maualalo, lea e faia ai le poloka i le susu. Le fautuaina mo le faʻaaogaina i nofoaga susu ma mo le mamanu i fafo.
  • Mai papa vavalalata. Latou ave le pine, araar, larch, na tupu i mea mata mata. O tagata leoleo e faamatalaina e le sili lona tolu. O loʻo taofia e puipuia ni puipui mai le aʻafia o le le fiafia. O lea la, latou te le mafaitau, tautua i le tele o tausaga.
  • Mai i fafo atu ituaiga. O le agai mai i fesuiaiga o loo tupu i Tropics. O le Merbau, kick, Bukit, Kumara, isi. Latou te malolosi ma tumau. Faigata i le gaosiga, tetee i le le fiafia ma le faatosinaina o iniseti. O lo latou tau e maualuga atu nai lo le o le faaeega.

O fuaitau o mauga e ese mai faalagolago i luga o fafie, lea na fai ai. O lea, o le tele o le pine o lo o pipiimau atonu e le fetaui ma le lamellas mai le Aspen, ma isi.

E manaʻomia le iloa e le gata o mea e mafai ona ofo ai mea mo le gaosia o Lamellate. Tatala le palasitika faʻataʻitaʻiga mai le PVC. Latou te taugofie, ma e faigofie lava ona faatumauina le mama aʻiaʻi. Tele tele i latou itu ma le faʻagaioiga o uiga mai oloa laupapa.

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_5
Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_6

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_7

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_8

O le foliga mai ua maeʻa ona faʻamatalaina le faʻamatalaga o le ata. Na eseese latou i le tele ma i foliga o foliga ma isi itu, ituaiga o loka, o le leai o se tasi o chamber.

Ituaiga o polofesa

  • Faalauiloa faa-Europerenia. Latalata i le spike ave le chammufer, faʻafetai i le mea na fai ai le faʻaupuga i luga o le puipui.
  • Sosolo. Ua falelia tutusa i le filifiliga muamua, ae o le tulaga faaeteete e le o le mafaufau lea, ma lapotopoto. O le leai o ni 'olo e faia ai se tapoleni e talafeagai mo le ufiufi potu, taele, ma isi mea.
  • Mausali. E iloga i le leai o le chammother mai le maota. E toetoe a le mafai ona mafaufau i le va o le lamela, e mafai ai ona faataʻitaʻia le puipui na aoina mai le pa. O lea, o le tele o le faʻafilemu o le faʻafilemu e ono eseese mai le faʻafanua. O le mafiafia e oʻo atu i le 25 mm ua i le manaʻoga, o loʻo faʻaaogaina mo le feagai ai ma le fefinaua.
  • Fanua. O le itu pito i luma o le laupapa e feagai ma le faʻapitoa o le gaosiga: Milling, Hot Chips, etc. O se faiga faigata ua fausia i luga, faʻataʻitaʻiga filo.
  • Fale poloka. O le pito i luma o loʻo lapotopoto i itu uma e lua. Pei o le aoina foliga, faʻataʻitaʻi le pa o le lakapi lakapi. Lelei mo le mamanu o le fale o le fale.
  • Fusia. O itu uma e lua e foliga. Ole mea lea e mafai ai ona filifilia se mea manaia ma na o ni mea sa faigata ai i le laumella. Mai i pusa ticklerm e mafai ona e aoina ni vaega. E le fautuaina mo nofoaga ma suluisa maualuga, ona e leai ni taui taui taui.
  • Amerika. E latalata i le Spike ua aveʻesea e le Chamfer, a o faia e le sologa lelei suiga i le ogatotonu o le laupapa. O le iʻuga, o le siʻisi o loʻo maua.

Woodsite Weings: Vaaia Vasega ma le Lautele Lisi, o le a fesoasoani i le filifilia 2922_9

Laina Lautele Loong

O mea e maeʻa e tele ai ituaiga. Na matou aoina le faʻavae o tapulaʻa o tulaga masani i le laulau.

Laulau o le tele o le tele

Osinova Pine Okhea Teuteuga Arasi Lipoa
Mafiafia, mm. 12.5 12.3 12.5 sefulu ma le ono 12.5 12.5
Lautele, mm. 88. mai le 50 i le 108 Mai le 76 i le 200 88. mai le 88 i le 140 mai le 80 i le 125
Umi, M. mai le 1 i le 3 Mai le 1.5 i le 3 Mai le 0.2 i le 6 mai le 1 i le 3 mai le 2 i le 4 mai le 1 i le 6

E manaʻomia le tele o taʻavale e iloa ai le aofaʻiga manaʻomia o le faʻauma. E faʻaaogaina i luga o le faʻavae o le vaega o le avanoa avanoa. E faʻavaeina e ala i le faʻateleina o le maualuga o le lautele pe a fai o le plots o le saʻo pepa. Poʻo le faʻaopopoga o vaega o elemene o foliga faigata. Ona e mo lea e tatau ona e fuafua i le eria o le Komiti Faatino. Ina ua maeʻa lena, vaevae le aofaʻi atoa i le sikuea o le pologa. O lona taunuuga, le numera talafeagai mo le galuega a le au puipui. E manaʻomia le faʻateleina o le 10-15% i le tulaga o le faʻaipoipoga poʻo le faʻalavelaveina.

Laupapa laupapa e seasea ona faʻatau faʻatasi. Tele taimi o latou ofoina atu e kupita. O le mea lea, e tatau ona e fuafua pe fia ni sikola o loʻo aofia ai i le tasi poloka. Muamua, o le Lamella poloka ua fuafuaina. I le faia o lenei, faʻaputu lautele, maualuga ma mafiafia o laupapa laupapa. E manaʻomia le faitauina i le kubic mita. Ma o le iunite tatau ona vaevaeina i le amataga o le taimi. O le iʻuga, o le numera o Lamella o lenei ituaiga i le tasi Cuba. O le fuafuaina e faigata tele. E faafaigofie ai le galuega, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau.

Aofai o auiliiliga i Luber Cuba

Pese pese, vaai O le leo o loʻo i ai i le auiliiliga i le poloka. M. Aofai o le 1 Cubic mita, PC.
1.7x9.5x600 0.009. 103.
1.8x9.5x600 0,01 97.
1.9x11,5x600. 0,013 76.
1.9x14,5x600 0.016 60.
2X10X600. 0,012 83.
2x15x600. 0,018 55.

Fua o le laupapa laupapa o le a ese o le a ese. Ina ia iloa ai le numera o fuafuaga manaʻomia e mamanuina, e tatau ona e iloa lelei o latou tuʻutuʻuga. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻaaluina tutoʻatasi e faitau poʻo le faʻaaogaina le polokalama faʻapitoa i luga o le Initaneti.

  • Faʻafefea ona vali le laina i luga o le faapaologa: o le filifiliga o mea ma le tekonolosi o lona apalai

Faitau atili