Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola?

Anonim

Tele taimi e masani ai, o fale faigofie e i ai le fale mafolafola. Mafaufau i tulaga autu o le tutoʻatasi o le suavai o le taualuga o le taualuga.

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_1

O lou fale e sili atu nai lo naʻo se fale nofomau. E masani ona siosiomia i le taua o Kanali: faletaavale, Baior potu, taele, Gazebo, ma isi mea.

Tele taimi, o nei fale faigofie e iai se fale mafolafola. Ioe, i le fausaga laasaga, ua tu mai le fesili: faʻafefea ona sili atu ona lelei le taualuga, tuu atu le tele o fale, aua e le talafeagai ai polokalame. E iai le mea e manaʻomia manino, faigofie, e le manaʻomia tomai faʻapitoa, poto ma mea faigaluega, ae i le taimi e tasi e tumauaoa.

O loʻo i lalo o ni manaʻoga faʻapitoa mai Tekhnokol na atiaʻe ia lava le suavai o loʻo i ai i le malosi o le polyester o loʻo i ai i le paʻu o le taualuga.

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola?

Ata: Tehtusefulu

O mea o loʻo faʻaaogaina mo le masini o le mafolafola le faʻaaogaina o taualuga e le mafaamatalaina (fale gaosi, fale, fale) ma fale toʻatasi o le fale o le fale o le fale.

O le mea e tele ni tulaga taua i le taimi e tasi.

Muamua, lautele lautele. E faʻaopopo atu i le faʻatuatuaina o le faʻasusu le suavai, o le mea o le faʻauma o le laʻau mafolafola ona o le hydropphobized (vai-faʻamamafa le malosi o le unitroeviolet.

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola?

Ata: Tehtusefulu

O mea e mafai ona tautua e pei o le faʻasusu o le tino mai le faʻamalosia sima o le faʻaulu mai, femalagaaʻi monolithic swodges mai chorship fofo i luga o papala laupapa

Lona lua, o mea toto mafanafana e i ai le faʻavaeina o le polyester, o le mea lea, pe a faʻatapulaʻaina le rubarroid, o mea e le o faia i le fesuiaiga o le tau o le anoanoai o le tau ua aliali i le taimi o taotoga.

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola?

Ata: Tehtusefulu

Lona tolu, o le susu o bitsumemen-polymer syerer ma le anoanoai o le shishopies bitlemen palumea oona o loʻo gaosia mai mea uiga lelei faʻatuatuaina.

Ma le fa, O le tuʻuina o lenei mea e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma mea faʻaopoopo meafaigaluega. Le le lava o se afi matala i le taimi o le faʻapipiʻiina e mafai ai ona taʻoto i luga o faʻavae afi - faʻataʻitaʻiga, i luga o le paneur poʻo le afu.

Manatua o le faʻapipiʻiina o le fua o le tagata lava ia-anufesulu o le tolu o le tolu taimi e sili atu lona tolu nai lo le mea faigaluega. O le naunautaiga o le tagata lava ia, o le aufaasoga o ia lava e maua ai le faatuatuaina o le lavelavea i nofoaga o kateve chills.

O le faʻapipiʻi faiga e aofia ai naʻo le tele o gaioiga.

Muamua, o le palapala ma lapisi ua aveʻesea mai le taualuga, faʻapea foi ma le paʻu tuai, pe a oʻo mai i le taualuga o le taualuga.

Le isi, o le bitsumen primaner e faʻaaoga i le matutu luga e faʻaleleia ai le faʻamalieina (clutch) o le susu. Ina ua maeʻa faʻamamaina o le Primance amata ona sitaili. O mea e tuu i le tasi vaega.

I le avea ai o se tulafono, o laʻau mafolafola uma e faia ma se tamai faʻailo ina ia le teuina le vai, o lea e tatau ona faʻatonuina lona gaioiga ma e le mafai ona teuina le susu. O lea la, o le tuʻuina mai o le faʻamamaina o le susu e manaʻomia ona toe foʻi, tutusa i le sana.

O le taualuga o le naifi ua tipi i mea o le umi manaomia, ina ua uma ona fulo i tua i le taaiga. O le isi, na te faʻamamaina lelei le ata puipuia, o loʻo taʻe le lisi i luga ma oomiina. I nofoaga o le itu o itu i le Rulona e iai se faʻapitoa faʻapitoa syumen streens e mafai ai ona e pulea le lautele o le anoano o le gaioiga ma e faigofie ona faia le tuʻufaʻatasia o mea. Faʻaleleia le faʻapipiʻi, e fautuaina le taamilomilo o le uta.

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_5
Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_6
Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_7

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_8

Ata: Tehtusefulu

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_9

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola? 29273_10

O le faʻapipiʻi o loʻo faia i le vevela o fafo e le maualalo nai lo le 10 tikeri.

Lisi o le tele - 8 x 1 m, mamafa -5 kg ​​/ m2, mafiafia - 4.2 mm. O taavale solofanua e faia i se auala e faigofie ai ona feʻaveaʻi ma tutulai i luga o le taualuga. O lona uiga, o gaioiga uma e mafai ona faia ai se tagata se tasi.

Faʻafefea ona fai le suavai o le fale mafolafola?

Ata: Tehtusefulu

Ona o lona fausaga faʻaaogaina e mea ma faigofie o le faʻapipiʻi "le mafanafana o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le totonugalemu o le" realial tautua i luga o le 20 tausaga.

Faitau atili