10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe

Anonim

Le atoatoa o le utaina o le ipu ipu o le ipu, o le tatalaina o le pusaaisa ma mea faigaluega o aiga e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga - matou te taʻuina, mai le mea e tatau ona lafoaʻi ai amioga a le umukuka i le umukuka i le umukuka.

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe 2928_1

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe

A matou mauaina tala mo eletise ma fale ma faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasi ma faʻalapotopotoga, o nisi taimi matou te mafaufau iai pe aisea ua o mai ai ni mea tetele. E masani lava ona latou tauemu ona o le itiiti ifo i se auiliiliga, lea matou te le mulimulitaʻi: Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te tuʻua mai le fale ma tuʻu le ea po o lamepa. Matou te taʻuina atu se mea ou teʻavaʻa e faʻaititia ai le umukuka e faʻaititia ai tau.

1 tele oloa i le pusaaisa

I totonu o faʻatonuga mai le tagata gaosi oloa, e masani ona faʻailoaina mai o le tele o avega o le pusaaisa e leaga tele. E le sili le aoga tele atu le avanoa i tafatafa o le vela o pu i totonu ma le tagata fai faamalosi. Afai e te solia le faʻataʻitaʻiga o le ea, o le a amata ona galue le pusaaisa i le faʻatapulaʻaina o ona tomai. O le faia o lea mea, o le a ia masani ona tele atili malosi. O le mea sili e leaga o le mea sili lea e taʻitaʻiina ona e le gata i le tele o teugatupe, ae faʻapea foi ona toto ni tekinolosi. O le mea lea, taumafai e faʻatumuina le sili atu nai lo le 75% o le puipuia ma freezer mea pueata.

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe 2928_3

2 le saʻo le faʻatulagaina o auala i le pusaaisa

Faʻamolemole ia matau o le saoasaoa o le saoasaoa i totonu o le pusaaisa e mafai ona fetuʻunaʻi. E le tatau ona tuu maualalo tele ma maualuga tele - anoa e mafai ona e vete e le gata o oloa, ae o le masini lava ia. O le loto pupuni o le a uma ai le malosi malosi. Optimal teuina faʻatauaina: +3 i + 5 ° C. I le pusa 'aisa e tatau ona avea ma vevela o -18 ° C poʻo lalo.

  • 13 leai se uiga o le fale e alu ai lau tupe

3 masani ona tatalaina le pusaaisa

A o e saili, o le a se mea e ono i ai le meaai mama, e te masani ona tumu ile tatala i fafo o le tatala pusa tagata. E le o se masani lelei lea, aua ua e faalauiloa se tele o le vevela i totonu. E faʻamataʻu ai foʻi le faʻamalositino: E tatau lava ona galue malosi ma faʻaalu malosi e toe faʻafoʻi ai le malae vevela. O lea ia taumafai e faia muamua mea e te manaʻo ai e i ai se meaai mama, pe faʻatau oe lava i le pusalesard ma faʻamatalaga taua

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe 2928_5

4 Faʻaoga o mea e tuʻuina atu

Matou te malilie i ai, e le mafai ona e faʻaaogaina i taimi uma ni mea aoga. Ae o loʻo mafai ona e taumafai e faʻaititia le taumafaina o le taugata zip-afifi, solo solo solo ma isi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le faʻapopoleina e maua ai, tapuni le laulau pe a uma ona 'ai ma se ofu mai le microfibers ma aua le faʻaaogaina ni afifi faʻapitoa mo sanukipi, o le a le taugofie.

5 faʻafesoʻotaʻi mea faigaluega a le aiga

Alavai i totonu o le umukuka: E fia mea faigaluega o loʻo fesoʻotaʻi i le upega tafailagi nei? E mafai ona avea ma se masini kofe, tumutumu, eletise eletise ma isi masini. E manino lava, o nisi masini le mafai ona tapunia, mo se faataʻitaʻiga, se pusa. Peitaʻi, o tupe a le aiga e sili ona mafai ona motusia mai le talatuu, ae maise ai i latou e leʻi faʻaaogaina masani, ona e oʻo lava i le eletise.

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe 2928_6

  • Fai atu i tagata mamanuina: 10 faʻamaonia avanoa i le ata o le umukuka, e mautinoa e te le salamo

6 le atoatoa download o le ipu ipu

Masalo na e vaai ua le tatau ona tuʻufaʻatasia le Drum Hami masini fufulu, ma e le o ni mea laititi e fai ai ni nai mea i totonu. I le tulaga o le '' Oi, o le tala e tutusa. Afai na e tuʻuina ni ipu ma papatusi ma tapuni le fufulu, ona o se iʻuga o le laititi o aitema, e te faʻaaluina le tele o vai ma le eletise. O le taumafaina o punaoa e le faʻaʻoleʻoleʻole. E le gata i lea, o lona uiga o le fufuluina o ipu e le susuali. O lea, o le le atoatoa utaina o le lisi o 'au e oʻo atu i le tele o le faʻaaogaina o tupe, lea e leʻo lelei soʻo se aoga uma.

7 O le faʻasea o le teuina

Faʻatau oloa mo le vaiaso o loʻo i luma, e le o tagata uma e manatu latou te manaʻomia e faʻatau lelei. Afai o le mea sese le faia, o le a le tele o le au faʻasao ma faʻaleagaina mo se taimi umi. E tatau ona e lafo i fafo ma le faʻanoanoa o loʻo faʻaalu tupe.

O le mea lea, e tatau ona malamalama ai i le mautotogi i le meaʻai, faʻapea foi ma le aʻoaʻoina oa fualaʻau ma fualaʻau e sili atu le teuina i totonu o le pusaaisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o apu e sili atu lona tuʻu i totonu o se nofoaga malu, aua o le vevela vevela latou te vave tele. Ma o le susu e leaga i salati ma kaku atu, ina ia sili atu le toe teuina i totonu o se pusa pusa.

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe 2928_8

  • 9 tulafono mo le teuina o oloa e leai se tasi e taʻu atu ia te oe

8 E tele afifi tatala

O le isi mea le fiafia i ai: Ope mea tatala ma faleoloa ae le o le faamau. E mafai ona latou siva ma ua leai se tofo. O le mea lea, o le a tatau ai ona e le fiafia i ai, pe togi i fafo ma toe faamamaina le faaalu o tupe. Faʻatau le faʻailoga faʻapitoa mo afifi pe aumai le mea o loʻo i totonu o pusa i totonu o le koneteina ina ia le mou atu.

9 Otogo o le vave oso i luga o oloa i le faitotoʻa o le pusaaisa

E toʻatele fuamoa fuamoa i totonu o se vaega faʻapitoa mo i latou i le faitotoʻa, ae e leʻo saʻo. Talu ai ona tatou tatala le pusaaisa, le malae o le vevela i totonu o sela tusi o loʻo suia pea. O le mea lea, e sili atu pe a le o le faleoloa saoasaoa oloa. Aano o manu, susu, fuamoa, lanumeamata e aoga i luga o fata o le potu autu - o loʻo latou taofi pea lo latou umi umi.

10 aiga masani i le umukuka, ona o le mea e te leiloa ai le tupe 2928_10

10 lauiloa pillowing

E toʻatele e talitonu tele e malemo vai - i le leiloa o tupe. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻataʻamilomilo i luga o le umukuka, o lea e moni ai lenei. O le tele o vai tafe mai, o le tele lena e te totogia mo fale ma fesootaiga. E taua le faʻaitiitia o le masani ai o le le maitauina o le le lelei ma faʻaleleia atili le mea e fai ai le numera o loʻo itiiti.

Faitau atili