Taufafa o le taualuga: Suia o le uamea tatagi i luga o palu

Anonim

E le o le le fiafia i le paʻu, e le mafai ona sasaina, e le mafute ma le pisa. E le gata i lea, o le faʻaogaina o le suia o le ogatusa tuai i le nofoaga fou ua faigofie, afai e te mulimuli i lenei faʻatonuga vaaia.

Taufafa o le taualuga: Suia o le uamea tatagi i luga o palu 29365_1

taualuga

Ata: Tehtusefulu

O le filifilia o se mea fou taualuga mea e le faigofie ona suia le taualuga tuai fale. O aso nei o loʻo iai le maketi o loʻo i ai le tele o filifiliga. A tuu le filifiliga e matuia, aua o le sui o le taualuga manaʻomia ogaoga teuga tupe ma galuega faigaluega.

E manaʻomia le filifiliina ole mea, o le tautua olaga lea e umi, ma i le taimi o le faʻatino, pe a fai o le faʻaleleia e tatau ona fiafia i foliga uma i le fale. E tatau foi ona totogi ia tulafono faapitoa o le taualuga, faʻafaigofie o lona faʻapipiʻiina, mamafa.

O le sili ona lelei filifiliga nei mo le suia o le uʻamea taualuga o se fetuʻutuʻunaʻi (tele-tele) paʻu. Tagata gaosi tuuina atu se faamaoniga mo mea faapena e oo i le 60 tausaga.

O le taualuga ma le fetuutuunai fusi o loʻo faʻamauina i totonu o se faiga faigata. O le taualuga o le faʻatupuina o le puipuiga talafeagai o le fale ma le taualuga mai isi mea ma faʻafitauli le leaga.

O le paʻu o le paʻu, e le pei o le mafiafia o le paʻu, e le o se paie i totonu o le timu ma le timu, ma sili ona taua, e le faʻamalosia le mamafa o le psl poʻo le le fiafia plywood.

I lenei mataupu, o le a tatou manatu i le faʻaumauga o le suia o le uamea lona taualugalii i luga o paʻuʻo.

  • Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga

Vaega 1. Le mautonu galuega

Soʻo se fale o le taualuga e amata i le faʻaaliga o le matua. Ua le iloga le faleailiia le Faamasino, o le susu le matua, e ita tele. Naʻo mea uma o loʻo faʻapipiʻiina o galuega i le faʻapipiʻiina o se fou taualuga faiga.

Taufafa o le taualuga: Suia o le uamea tatagi i luga o palu 29365_4
Taufafa o le taualuga: Suia o le uamea tatagi i luga o palu 29365_5

Taufafa o le taualuga: Suia o le uamea tatagi i luga o palu 29365_6

Ata: Tehtusefulu

Taufafa o le taualuga: Suia o le uamea tatagi i luga o palu 29365_7

Ata: Tehtusefulu

Vaega 2. Faapipiiina o se fou Vaobizootion Seamer

Ina ua maeʻa le faʻaʻaisa, styling toppozoilation. O le faiga e faʻaogaina ai le Steam-Interate ata Tinokikol mo le tele o taualuga, o loʻo i ai le malosi o le vai suamalie o le vai suamalie. O soʻoga o le SPAR Barrier ata tifaga o loʻo faʻatautaia e le tagata lava ia o le antulic lick Bordnokil, lea e fesoʻotaʻi ma le tele o oloa mai isi oloa.

O le taʻoto o le vase o le faʻatauga

Ata: Tehtusefulu

Vaega 3. Faʻapipiʻiina o le fou vevela vevela

O le isi vaega o le o le vevela vevela. I le tuufaatasia o le taualuga, o se moli moli i lalo o le mafai ona nonoa. I le TN-Shinglas faiga o le 'eleʻele, e fautuaina ai le faʻaaogaina o papatusi vevela-faʻalavelave i luga o maa paʻu tekinolosi, faʻatekinisi oplimam poʻo le papala. E le mafai ona gafatia ni au palu-masani. O le faʻalumaina o loʻo tuu i le lua pe tolu vaega.

Faapipiiina o le vevela vevela

Ata: Tehtusefulu

Vaega 4. Faapipiiina o matagi ma le susu puipuiga

Luga o le faʻamalosiʻau, o le supetardopen membrane ua faʻasao Na ia faatuai le matagi ma le susu i fafo, ma se ulugalii mai totonu e o mai fua. O le Rolls o Membrane Rolls na faia mai le etave i se skate ma le ova tele atu ia le itiiti ifo i le 10 cm mo vaega taitasi, faʻapipiʻi i le taulaga e le fau fale.

Faapipiiina o matagi ma susu puipuiga

Ata: Tehtusefulu

Vaega 5. Faapipiiina saofa

O le papala o loʻo faapupuu mai luga e fai ai ni auala mo le tuʻufua, o le a lagolagoina ai mo le tele-fua-fua o le tino. O le sleft laasaga ua filifilia e amanaia le mafiafia o le OPS. Mo se ipu o le 9 mm, o le paolo sitepu e le tatau ona sili atu 300 mm, ma mo le os, o le mafiafia o le 12 mm o se maualuga laasaga - 600 mm. Pe a taʻoto i se tagata aʻoga-chipboard, 3-5 mm vaʻaia o loʻo tuua e taui ai le faʻalauteleina o mea.

Montage o le vailaau vailaau

Ata: Tehtusefulu

Vaega 6. Faʻapipiʻi o oʻave ma le kapeta kapeta

O faifaatoaga o le taualuga o loʻo tuʻuina atu i luga o taualuga o le kapeneta tekonolosi (umi 2 m, mafiafia 0.45 mm). Latou te aumaia le aveeseina mai, puipuia mai le timu susu.

Faapipiiina o cornice placks

Ata: Tehtusefulu

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le eAves, o loʻo feosofi ai le kapeta o le kapeta. I luga o Skes, electrons ma nofoaga o le taualuga o le taualuga, o le tagata lava ia e mafai ona faʻaaogaina, ma i luga o le itu o loʻo mafai ona e faʻaogaina se kapeti o le fiva. O le tapoleni e faʻamautuina ma le faʻaʻaisa o loʻo i ai ma se pulou lautele, ma o nofoaga o le Allen o loʻo misi le Masleca Ringnikol №23 o le lautele o le 8-10 cm.

Faapipiiina o le ufiufi kapeta

Ata: Tehtusefulu

O pito i luma o loʻo faʻapipiʻi i luga o le kapeta o kapeta, mo le itu o le vai i le alavai. O mea malie ua misi e bismemen mastic mo le faamauga.

Laasaga 7. Faatoloto le palu

O le vaega mulimuli o le galuega o le fatuina o le palu foliga. Faapipiiina amata i le EAves. O le lona lua ma le isi tulaga o le Tiles e faaputuputu ma le sui. Ina ia o le taualuga e iai le paolo matagofie, e fautuaina ai le faʻafefiloi o le anotusi o 5-6 Buandle ato aʻo leʻi taʻoto. Mo faapipiiina, e mafai ona e faʻaogaina se masani faʻafuaseʻi poʻo se fana fana, e faʻateleina ai le saoasaoa saoasaoa.

Laina palu

Ata: Tehtusefulu

O le laina muamua o le palu e le maua ai le ato fuamoa o le a le masber mastic i luga o le lautele o le 10 cm. O le vaega o le mastic e tatau ona sili atu nai lo le 1 mm.

Vaega 8. Faʻapipiiina o lalo ifo o le ventipelation

I le pito i luga o le taualuga, o le faaseeina o le tagata, ua taulaʻi atu mo le faʻatauina atu o isi susu mai le taualuga faiga. O le tagata faʻatau o loʻo iai se faʻamama mo le puipuiga o le vaseina o le vaseina o le avanoa mai iniseti ma le va o le vase. O le palasitika faasee a le aufaitau ua tapunia i luga o le ipu o loʻo i ai i luga o laupapa, lea e tumau i le taualuga o fao (45 mm) ina ia o le pito i tua o fao o le overland i lalo o fao. O le taʻele mo le faʻapipiʻiina o le skate ua mauaina e ala i le vaevaeina o le skate-carnice fules i le tolu vaega i luga o laina tuʻituʻi o le matagi.

Faapipiiina o taiala

Ata: Tehtusefulu

A faʻaalia le taualuga tuai mai le uʻamea manifinifi i luga o le faʻapipiʻi paʻu, e leai ni tulaga faigata pe a e mulimulitaʻi i le faʻasologa.

Faitau atili