O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia

Anonim

Matou te faʻafouina le foliga o le atunuʻu, o le toe faitau o le fesagai, terratu, Windon, Windows ma meaafale.

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_1

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia

1 vali le auala

O le faʻafitauli tele i le tele o fale o fale ma le togavao fau fale o loʻo feagai ma le tau o le tau. Na avea ma sili atu vaiai ma faʻamafanafana, ma tulaga faʻapitoa e faia ai le tele o tagata gaosi e te vali ai seia latou suia.

Filifilia o le faʻamaeaina o mea, ia mautinoa e iai faʻailoga i luga o le siosiomaga saogalemu ma le tetee i se faʻafitauli o le tau, pei o le laupapa o loʻo i ai.

Mo le laina lea, o le gaosi oloa na atiaʻe ai se faʻailoga faʻapitoa ewt tekinolosi mo ogaoga tau. O le taina o le taʻele o le taumafanafana, mafanafana le taumalulu ma sefe se laupapa fafie.

Filifilia o se paolo, taulaʻi i luga o le faiga o le fale ma o le a le mea o siomia ai. Faʻataʻitaʻiga, i se togalaau mama, tumu i lanu sapalai ma pupula lanu, sa umi se mea o le a foliga mai o le pogisa o le tino, lanumeamata. I le togalaauina o le Atasaga, aemaise i le tau o le pogisa i matu, e taua tele le faaopoopoina o moli ma le vevela i totonu o tama tetele ma le manaia, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata, lanu mumu, lanumeamata: lanu mumu, lanumeamata.

E aoga foi le taumafai e faʻaalia ni elemene laiti i luga o le foloina o le valiina - faamalama faaniga, paotao, teuteu teuteu. Ma o le i le pisia i le vaega autu o puipui - e fai se filo, faʻaaoga ni lanu vavalalata i le laʻau e filifili le sili ona manuia.

Vaega o le pisia o tagata

  • Aveese le Cueeling tuai Coang, tele le filogia, teuteuina ma taliga.
  • Toe faaleleia le faʻaliliuina, pe a tatau ai, sui vaega o le faʻalavelave.
  • Aoina le solitulafono, tapuni.
  • Faʻaoga Anti-Loma muamua i luga o uʻamea elemene, pei o fao o fao.
  • Fai se malologa mo 2-3 aso.
  • Le laufanua, mama atoatoa mai le ogaumu tuai, o loʻo utaina ma le suauʻu muamua.
  • A matatau le primer, aua nei faaaoga vali.

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_3
O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_4

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_5

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_6

2 vali le terrace

A faʻapea o le fale o le fale e foliga lelei, ae o foliga mai o le fale e manaʻo e faʻafou mea uma, taumafai e toe fai na o le terrace. O se faʻaaliga fiafia ma faʻaalia o le a iloga i lanu, feteʻenaʻiga faatatau i le lanu o puipui o le fale o totoe o le fale.

O se faʻafitauli e matala ai le timu o le timu ma le kiona e fautuaina e faʻagaioia ma le suauu faʻapitoa. Mo i latou e manaʻomia le faʻatulagaina o le avanoa i se tulaga le aoga masani masani, o le matagofie o le suauʻu o le suauʻu anufe suauʻu e talafeagai.

Faagasologa o valivali

  • Ae le i faʻaaogaina le suauʻu, o olo aʻe o le laʻau e oʻo lava i le pese pese.
  • O le suauʻu e faʻaaogaina i le pulumu i luga o le fafie o fafie, e le o le faʻamago i luga ae o le laʻau e sili atu lava ma e le foliga homogenious. E le mafai ona aveʻese le suauu e tatau ona aveʻesea e le ieie.

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_7
O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_8

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_9

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_10

3 Roasint Wooden Meafale

O se isi vave ma faigofie auala e toe faʻafou ai foliga o le cottage o le toe faʻamatala o le togalaʻau. E mafai ona fai lea e pei o se toe fausiaina, afai o le fetauiga muamua o loʻo faʻafetaia pe na susunuina ma tau na ona suia foliga. Mo mea atofaina laupapa, e mafai ona faʻaaogaina le vali, ae o loʻo i ai se faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, fligger o le laʻau ma puipuia i le susu ma le faʻavaeina o le susu.

Vaega o valivali

  • Aʻo le i amataina galuega, e lelei atoatoa le faʻamamaina o loʻo faʻamamaina lelei i le vai, faʻaaoga se pulumusamu mama mo fafie, tuu mo le 15 minute.
  • Ona fufulu le laualuga ma se pulumu faigata ma fufulu ma le vai toe.
  • A maeʻa lena, o se le na te faʻatonutonu e mafai ona faʻaaogaina i le mago luga.

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_11
O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_12

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_13

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_14

4 lata mai faamalama

O le isi auala manaia e fai ai le fale laupapa e sili atu ona aulelei ma manaia - e faailoga ai le faamalama pou. E masani lava ona latou valivali i le lanu o puipui o le puipui, o le mea lea latou te tuʻufaʻatasia ma leiloa. Taumafai e faʻamalamalamaina i latou ma le moli lanu, faʻamamafa ai o le ea ma faʻaopopo le malamalama.

O le valiina o se laupapa laupapa, e te manaʻomia ai le oneone i se lapoʻa ma laititi le tikeri o le fatuina, fufulu, malosi mo vali ma pepa lipine.

O le faʻagasologa o le pisia faʻamalama

  • O le Oratch Fount e manaʻomia e ave le tioata i autafa o le faʻavaʻa ina ia leai se vali mata.
  • Ona aveese loa lea o le oneone i le pito i luma o le fulufulu manu, o lo o faasee le laualuga. Ae le i faia le cotings, ia mautinoa e mafanafana ma susulu i luga o le auala, aua i le auala o le crude o le a i ai le avanoa o le a aliali mai i luga.
  • I se nofoaga fou, e le masani ai, manaʻomia le faʻaaogaina o le eleele e taofia ai le foliga o le tagata fungus, ma a lulu, amata vave ai loa le ata.

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_15

5 vali faitotoa

Afai e te foliga mai o se tasi faitotoa o le inisinia, o lagona vave mai le sitaili o le a suia foi le fale o le atunuu. AE MANATU pe a e filifilia vali pouliuli mo le faitotoʻa i le pito i tua o le moli o le malamalama o le malamalama, ma le atuatuvale.

Aveese le vali tuai mai le faitotoʻa faitotoʻa ma le fesoasoani o le oneone e sili atu le faigata, o le mea sili lea le maua o se tamai masini tao.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa

  • Faʻamamaina atoa mai le uʻu o le taʻele o le faitotoʻa e tatau ona muamua i le paʻu o le suauʻu suauʻu o le suauʻu o le suauʻu, ma le faʻalavelaveina. E faʻaaogaina le fola i vaega e lua, faʻalelei se malologa i le va oi latou ina ia mago.
  • A maeʻa le faitotoʻa ma lamolemole ma lamolemole, e mafai ona e faʻaaogaina vali.

O le a le vave ma na faʻafou le fale laupapa i le fale puipui ma le vali na o ia 2948_16

Faitau atili